Billige flybilletter til Palma de Mallorca

Billige flybilletter til Palma de Mallorca

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find din billige flybillet til Palma de Mallorca med Travelmarket. Palma de Mallorca er en levende storby med fine forretninger, glimrende restauranter og du kan finde de lækreste strande ganske tæt på byen. Så find din flybillet på Travelmarket og hav en dejlig tur til Palma de Mallorca.

Billige flybilletter til Palma de Mallorca

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
24. okt 2. nov
BLL
PMI
PMI
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 325,- Vælg
1. nov 2. nov
BLL
PMI
PMI
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 389,- Vælg
28. okt 2. nov
BLL
PMI
PMI
BLL
Vueling Airlines Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 434,- Vælg
25. okt 31. okt
BLL
PMI
PMI
BLL
Vueling Airlines Direkte
Ryanair 1 stop
Fra kr. 476,- Vælg
23. okt 30. okt
BLL
PMI
PMI
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair 1 stop
Fra kr. 492,- Vælg
1. nov 6. nov
BLL
PMI
PMI
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 493,- Vælg

Find en billig flybillet og oplev stemningen i Palma de Mallorca

Mallorca har så meget andet at byde på, end fest- og badestrande. Besøg øens hovedby, Palma de Mallorca, og oplev det autentiske og levende Mallorca.

Palma – Mallorcas kulturelle hovedby

Palma er Mallorcas levende hovedby, der byder på alt fra caféer og restauranter, over alskens forretninger og storcentre, til kulturbegivenheder som koncerter, teater, udstillinger og ikke mindst fodbold (som du allerede kan bestille billetter til hjemmefra).

Shopping og seværdigheder

Der er uanede muligheder for at shoppe i Palma de Mallorca. Plaza de España er et godt udgangspunkt, når du vil kigge på tøj, souvenirs eller lokale madprodukter. Der er som sagt også flere stormagasiner i byen, hvor du kan finde kendte mærkevarer.
Er du mere til seværdighedsbesøg, er det Palmas katedral, Le Seu, der ligger ved havnen, du skal besøge. Du kan også se det tidligere arabiske fort, det såkaldte Almudaina-palads, der ligger lige ved siden af Le Seu-katedralen.
Og så kan du jo overvære en traditionel tyrefægtning i arenaen Plaza del Toros. Så bare køb en billig flybillet til Palma de Mallorca, tag af sted og oplev alle disse fantastiske seværdigheder, der gør byen så autentisk.

Strand og natur ved Palma

Hvis du flyver til Palma, kan du sagtens tage nogle gode dage ved stranden. Der er måske ikke en decideret badestrand lige midt i byen, men du skal blot et stenkast væk, før du finder rigtig fine strande, der vækker glæde hos såvel unge som gamle.
Udover strandende har Mallorca meget anden fantastisk natur at byde på. Her er mange spændende grotter med flotte drypsten, du kan besøge. Du må også besøge naturreservatet, Parc Natural Mondragó, hvor du blandt andet kan bade og se på fugle.
Og endelig er der de rå bjerge på det nordlige Mallorca, Serra de Tramuntana, som mange steder er dækket med pinjetræer. Her er der gode muligheder for klatring, men også for dejlige vandreture.

Flyv til Palma de Mallorca

Når du ankommer med flyet til Mallorca, går der mange opsamlingbusser fra lufthavnen og ind til selve Palma-by. Så er du en erfaren rejsende, behøver du ikke nødvendigvis bestille hotelafhentning i lufthavnen. Det er altid let at finde billige flybilletter til Palma de Mallorca fra Kastrup. Bor du i Jylland, kan du med fordel søge efter flybilletter med afgang fra både Billund, Aalborg, samt fra Hamburg i Tyskland; især kan du finde meget billige flyafgange fra Hamburg (eller Lübeck).

Populære lufthavne med fly til Palma de Mallorca

Andre populære lufthavne for flyrejser til Spanien

Populære rejsemål i Sydeuropa

Find rejsen til Palma de Mallorca her

Læs mere om Palma de Mallorca på vores blog