Solnedgang over Madrid med historiske bygninger og trafikerede veje.

Billige flybilletter til Madrid

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter en billig flybillet til Madrid, kan du finde den her hos Travelmarket. Smukke Madrid ligger midt i Spanien, og du vil elske byen for dens levende stemning, markeder, flotte huse og pladser, lækre restauranter, fodboldstadion, kongeslot og storslåede museer. Hav en god rejse til Madrid.

Billige flybilletter til Madrid

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
23. sep 30. sep
BLL
MAD
MAD
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 547,- Vælg
28. feb 2. mar
CPH
MAD
MAD
CPH
Ryanair Direkte
Iberia Express Direkte
Fra kr. 564,- Vælg
20. okt 27. okt
CPH
MAD
MAD
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 590,- Vælg
23. sep 14. okt
BLL
MAD
MAD
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 665,- Vælg
3. aug 31. aug
CPH
MAD
MAD
CPH
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 703,- Vælg
16. sep 23. sep
BLL
MAD
MAD
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 715,- Vælg

Find din flybillet til mageløse Madrid

SPANSK CHARME: Hvis man er på jagt efter en alsidig storbyferie, er en flybillet til Madrid en god start, for den spanske hovedstad har det hele.

Som et kraftcenter midt på Den Iberiske Halvø ligger Spaniens hovedstad, Madrid.

Det er en kosmopolitisk by, der kombinerer den mest moderne infrastruktur med sin historiske kulturarv. Madrid er en økonomisk, finansiel kæmpe, der emmer af en arv fra århundreders spændende historie.

Kong Filip II gjorde Madrid til hovedstad i 1561 i sit enorme imperium. Det historiske centrum er kendt som Madrid Los Austrias, der er en tydelig henvisning til Østrigs habsburgske monarker. Den spektakulære Plaza Mayor blev indviet i 1620 og er en af de mest populære og typiske steder i Spanien. Den spanske fortid, som ufattelig rig kolonimagt i det 16. og 17. århundrede, ses her tydelig i al sin pragt.

Hvis man vil videre rundt i Spanien, så kan det anbefales at vælge ”flere stop” på Travelmarkets rejsesøgemaskine i stedet for blot ”tur/retur”. På den måde kan man tilføje flere flyruter til sin rejse. Det er en rigtig nem måde at planlægge rejsen på.

Kultur og museer

Nær Plaza Mayor er der et område kendt som “aristokratiske centrum”, hvor kronen på værket er det kongelige palads.

Det er en imponerende bygning fra det 17. århundrede opført i en blanding af barok og klassicistisk stil.

Tæt ved slottet ligger Plaza de Oriente pladsen, Teatro Real operahus , og den moderne katedral La Almudena, som blev indviet i 1993 af pave Johannes Paul II.

I forbindelse med Puerta del Sol-pladsen finder turisterne en række butikker og “Paseo del Arte”. Navnet “kunstruten” henviser til de mange verdensklasse museer, paladser og haver.

Kunst og kultur spiller en central rolle i Madrids kulturelle liv. Hovedstaden har over 60 museer, som dækker alle områder af menneskelig viden.

Højdepunkter inkluderer Prado-museet , der er en af verdens vigtigste kunstgallerier og Thyssen-Bornemisza museet, med over 800 malerier spænder fra primitive flamske kunstnere til avantgarde. Eller hvad med et smut i Reina Sofía – det nationale kunstcenter for moderne spansk kunst med værker af Picasso, Joan Miró, Salvador Dalí og Juan Gris? Det kan anbefales!

Madrids omfattende og smukt vedligeholdte parker og haver er skønne, grønne åndehuller for indbyggere og besøgende. Her kan man nyde solen eller gå en tur. Madrid er en af de grønneste hovedstæder i Europa.

Dagtimerne byder på alsidig underholdning lige fra traditionelle udendørs danse, populære festligheder til San Isidro tyrefægtning festival. Alt sammen indhyllet i en duft og sprudlende farvebombardement som kun findes i Spanien.

Madrids internationale lufthavn modtager hver eneste uge over 1000 fly fra hele verden. Byen besøges af mange turister, der vil på storbyferie, men også konferencedeltagere strømmer gennem lufthaven og ud til de to store konferencecentre og til det moderne messecenter i Campo de las Naciones.

Flybilletter kan derfor fås gennem en række forskellige luftfartsselskaber. På Travelmarket.dk kan man søge efter såvel lavprisselskaber som traditionelle flyselskaber. Men det er under alle omstændigheder en god ide at sammenligne priserne.

Natteliv og oplevelser

Som en af de mest eftertragtede byer for storbyferier overhovedet, har feriegæsterne naturligvis en forventning om et sprudlende natteliv – og det har Madrid!

Den spanske lidenskab for livet giver sig udslag i skønne koncerter, udstillinger, balletter, teaterforestillinger og filmforevisninger. Turister kan opleve det hele i Madrid.

Naturligvis er der også mulighed for at nyde og smage på et bredt udvalg af de bedste spanske og internationale køkkener.

Madrids livlige natteliv med populære barer og larmende værtshuse er en anden vigtig attraktion i Spaniens hovedstad. På grund af byens kosmopolitiske og internationale udsyn er der en mangfoldighed og atmosfære uden sidestykke. Her er barer, pubber, natklubber og flamenco-haller for enhver smag.

På Travelmarkets søgemaskine kan man naturligvis søge både returbilletter og enkeltbilletter til dejlige Madrid.

Populære lufthavne med fly til Madrid

Andre populære lufthavne for flyrejser til Spanien

Populære rejsemål i Sydeuropa