Strandlinje på Gran Canaria med farverige bygninger og flere både forankret i det blå hav.

Billige flybilletter til Las Palmas, Gran Canaria

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter billige flybilletter til Las Palmas på Gran Canaria, så kan du finde dem her på Travelmarket. Las Palmas er Gran Canarias farverige og stemningsfulde hovedby. Du kan finde de lækreste badestrande, dejligste byliv og skønneste mad her. Hav en god rejse til Las Palmas.

Billige flybilletter til Las Palmas, Gran Canaria

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
8. jan 15. jan
BLL
LPA
LPA
BLL
Vueling Airlines 1 stop
Vueling Airlines 1 stop
Fra kr. 661,- Vælg
9. jan 15. jan
CPH
LPA
LPA
CPH
Vueling Airlines 1 stop
Vueling Airlines 1 stop
Fra kr. 820,- Vælg
12. jan 19. jan
CPH
LPA
LPA
CPH
Vueling Airlines 1 stop
Vueling Airlines 1 stop
Fra kr. 869,- Vælg
9. jan 16. jan
CPH
LPA
LPA
CPH
Vueling Airlines 1 stop
Vueling Airlines EasyJet 2 stop
Fra kr. 874,- Vælg
5. jan 5. feb
CPH
LPA
LPA
CPH
Vueling Airlines 1 stop
Vueling Airlines 1 stop
Fra kr. 955,- Vælg
13. nov 20. nov
BLL
LPA
LPA
BLL
Vueling Airlines 1 stop
Vueling Airlines 1 stop
Fra kr. 979,- Vælg

Find billige flybilletter til Las Palmas på Gran Canaria

Køb billige flybilletter til Las Palmas og oplev et levende storbyliv, uovertruffne badestrande, spændende kultur og enestående natur.

Las Palmas – en farverig storby

Las Palmas er den største by på Gran Canaria, og her er virkeligt noget for enhver smag og aldersgruppe.
Der er en utroligt, hyggelig stemning overalt i byen, og i den gamle bydel, Vegueta, er det let at blive væk i de smalle gader. Men i en by som Las Palmas gør det ikke noget, at man bliver væk. Byen har så mange hyggelige restauranter, fine barer, spændende museer, stille, skyggefulde kirker, smukke pladser, farverige huse og grønne parker, at uanset hvor man er, så er der noget nyt at opleve.Herudover er byen lidt af en kosmopol, hvor mennesker fra mange forskellige lande har fundet sammen. Så Las Palmas er inspireret af asiatiske, afrikanske, europæiske og, selvfølgelig, især spanske tanker og livsstile, der giver byen en stemning af farverig men afslappet hektiskhed.

De fantastiske strande ved Las Palmas

Er du lidt af en strandelsker, så vil du synes godt om Las Palmas’ strande. Der er utallige aktiviteter, du kan give dig i kast med her, for eksempel surfing, vindsurfing og jetski for bare at nævne et par stykker. For mindre børn er der legepladser flere steder ved stranden, og ellers er strandsandet gyldent, rent og fantastisk indbydende til at bygge sandslotte og dække hinanden til med.Havet ved strandene er så klart, som intet andet sted på Gran Canaria, så der er ingen undskyldninger for ikke at kaste sig en tur i bølgen blå.

Borg, kirker, havneliv og lækker mad

Det er meget let at forelske sig i strandene ved Las Palmas, men husk alligevel at tag ture ind i byen.Børn og barnlige sjæle vil sætte stor pris på at se byens lille borg, som skulle sikre byen i tilfælde af angreb fra sørøvere.
Ligeledes er det altid dejligt at besøge byens største kirke, katedralen Santa Ana, der blev bygget i 1500-tallet, og som har mange smukket malerier og udskæringer.
Du må heller ikke gå glip af en gåtur på havnen, hvor store yachter og containerskibe dagligt ankommer til. Der hersker en levende og hektisk stemning på havnen, hvor mennesker og skibe fra hele verden mødes.Når du har ømme fødder efter en dag med sightseeing og shopping, er det skønt at slappe af og nyde kolde drikkevarer eller spise et lækkert måltid mad på en af byens glimrende caféer eller restauranter. Find billige flybilletter, tag afsted og nyd livet i Las Palmas, så er ferielykken gjort.

Tag en tur på landet

Det er en rigtig god idé at leje en bil, når du er på ferie på Gran Canaria – du kan nå at se langt det meste af øen på bare tre dage.Øen er nærmest opdelt i tre områder, hvor naturen hvert sted er helt sin egen. Mod nord er Gran Canaria utroligt grøn og frodig. Utallige planter og blomster vælter frem alle steder og gør nærmest området til et tropisk paradis.Samtidigt er det også den del af øen, hvor det meste af lokalbefolkningen bor, så det er ikke her, du finder den helt store ro.Helt mod syd er naturen fuldstændig anderledes. Her er området præget af ørkenstemning med sand, sand og atter sand. Det er en stor oplevelse at gå ture her, for det er nærmest som at gå i en lille udgave af Sahara-ørkenen. Det er også her, de flest turister bor.Så for at finde et roligt åndehul, må du tage en tur ind til midten af øen, der er domineret af smukke, grønne bjerge, der med utrolig stjelhed stiger direkte op mod himlen. Her er fantastiske dale, hvor du kan opleve smukke blomster og et rigt dyreliv, hvorfor det er glimrende steder at tage en god vandretur.
Endelig bliver du nødt til at køre et smut til øens fantastiske vulkan, Teide, som er en af de højeste vulkaner i verden – mere spændende bliver det da ikke?!

Populære lufthavne med fly til Las Palmas, Gran Canaria

Andre populære lufthavne for flyrejser til Spanien

Populære rejsemål i Sydeuropa