Solnedgangsbillede af en farverig park med unik arkitektur og vandrende mennesker.

Billige fly til Barcelona

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter en billig flybillet til Barcelona, er du kommet til rette sted. Barcelona er et yderst yndet feriemål for danskere, og med byens unikke stemning, arkitektur, udsøgte restauranter, fine strande, skønne kulturliv og venlige befolkning forstår man det godt. Hav en rigtig dejlig rejse til Barcelona.

Billige flybilletter til Barcelona

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
12. jan 26. jan
BLL
BCN
BCN
BLL
Vueling Airlines Direkte
Vueling Airlines Direkte
Fra kr. 290,- Vælg
25. jun 29. jun
BLL
BCN
BCN
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 313,- Vælg
18. jun 20. jun
BLL
BCN
BCN
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 323,- Vælg
5. aug 10. jan
CPH
BCN
BCN
CPH
Vueling Airlines Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 352,- Vælg
5. aug 8. jan
CPH
BCN
BCN
CPH
Vueling Airlines Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 371,- Vælg
26. nov 16. jan
CPH
BCN
BCN
CPH
Norwegian Air Direkte
Norwegian Air Direkte
Fra kr. 387,- Vælg

Find en billig flybillet til Barcelona

Barcelona er en af danskernes absolut favorit-storbyer, og det er bestemt ikke uden grund. Man kan ikke andet end at elske storbyen med en så livsglad sjæl, så mange seværdigheder og attraktioner, så venlige og imødekommende mennesker, så lækre restauranter, med fodbold i verdensklasse og med helt fantastiske badestrande. Skynd dig at find dine billige flybilletter til Barcelona.

Enestående byliv i Barcelona

Der hvor Barcelona ligger, har der været by i langt mere end 2000 år, og den lange og farverige historie har i høj grad været med til at gøre Barcelona til den by, den er i dag – en helt igennem skøn storby.

Barcelona ligger i den del af Spanien, der hedder Catalonien, og de lokale er cataloniere (”catalanere” på catalansk, der er det lokale sprog) med hud, hår og ånd. De elsker deres by og at vise den frem, så feriegæsterne kan opleve alt det, byen kan byde på. Derfor er det meget let for byens feriegæster at blive grebet af den uimodståelige stemning og de mange muligheder og seværdigheder, der er her.

Som feriegæst er det et must at gå tur på Barcelonas store gågade-boulevard, Ramblaen. Få en kop god kaffe eller et glas god vin på en af de mange caféer, inden du kigger på butikker eller oser blandt de forskellige salgsboder. Oplev hvordan kunstnere og musikere forsøger at få byens besøgende til at opdage netop deres værker og forestillinger. Her er en meget levende stemning, og alle steder er der noget nyt, der fanger dine øjne og prøver på at tiltrække din opmærksomhed. Og ligesom i resten af byen er her en fantastisk aura af kreativitet og boheme-liv. Tøv derfor ikke med at gå ind på Travelmarket.dk, og find de bedste flybilletter til Barcelona. Og uanset hvornår du vil rejse, kan du altid finde gode tilbud på flybilletter til Barcelona t/r.

Barcelona – byens største seværdigheder

På din rejse til Barcelona er der rig mulighed for at få et væld af gode oplevelser, og der er mange
ting i Barcelona, som du bare skal se, når du besøger byen.

Der er utrolig meget spændende og nyskabende arkitektur i Barcelona, og intet sted kan du opleve dette tydeligere end ved La Sagrada Família – Gaudis kirkearkitektoniske perle, der er den største turistattraktion i Barcelona. Kirken er efter mere end 125 års konstant byggeri endnu ikke færdig.

Besøg Barcelonas gamle kvarter, også kaldet det gotiske kvarter, hvor du finder det berømte madmarked, La Boqueria. Det byder på et imponerende udvalg af frugt og grøntsager, af lækre, lokale delikatesser, tørrede skinker, vine, brød og alverdens andre pragtfulde fødevarer. Maden er i det hele taget en uimodståelig oplevelse i Barcelona, hvor du kan finde nogle af de bedste restauranter, caféer og barer i hele Spanien. Det er også i det gamle kvarter, at Ramblaen og de meget smukke og stemningsfulde pladser, Plaça Sant Jaum og Plaça Sant Felip Neri, ligger.

Når du trænger til at opleve noget andet end Barcelonas pulserende byliv, er det en rigtig god idé at besøge byens dejlige strande. Noget af det fantastiske ved Barcelona er, at du både kan have en spændende storbyferie med alverdens muligheder samtidig med, at du også kan have en skøn badeferie. Så bliver det vist ikke bedre?! Så tøv ikke med at købe de billigste flybilletter til Barcelona, pakke rejsetasken og tage afsted – du vil elske en ferie i den dejlige by. Her på hjemmesiden kan du altid finde direkte flybilletter til Barcelona.

Hav en aktiv ferie i Barcelona

Barcelona ligger i et meget naturskønt område mellem de grønne bjerge og det blå Middelhav. Det er en glimrende idé at leje cykler og køre ture rundt i landskabet, eller at tage på kajaktur ud på havet og opleve Barcelona og omegn fra vandsiden. Du kan også dykke eller tage på sejltur ud for kysten, eller hoppe på en af de organiserede ture, der tilbyder vandring i Pyrenæerne. Den smukke bjergkæde ligger nord for Barcelona, og adskiller Spanien og Frankrig.

Rejser du til Barcelona med børn, er det oplagt at finde billige flybilletter til Barcelona med hotel. Og er I til sjove forlystelser, så er et besøg i den 100 år gamle Tibidabo Amusement Park en oplagt idé. Her er der blandt andet forskellige rutsjebaner, karusseller og forskellige underholdningsshows. I parken er der noget for alle aldre, og det er let at få flere timer til at gå her.

Hvis du vil have en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, så skal du købe en billet til Barcelonas hjertebarn, den verdensberømte sportsklub FC Barcelona, der spiller sine fodbold-hjemmekampe på det legendariske stadion Camp Nou.

Jo, der er masser af gode grunde til at finde de bedste flybilletter til Barcelona fra København, fra Billund, fra Hamburg eller hvor du gerne vil rejse fra.

Populære lufthavne med fly til Barcelona

Andre populære lufthavne for flyrejser til Spanien

Populære rejsemål i Sydeuropa