Spanien med all inclusive

Spanien med all inclusive

Spanien har det hele

Spanien er et fantastisk land fuld af oplevelser for alle med masser af kulturelle seværdigheder, lækker mad og mulighed for all inclusive-rejser hele året rundt.

Storbyliv i Spanien

Spanien har masser af flotte og spændende byer, der er værd at opleve. Uanset hvilket hjørne af landet man besøger, vil man støde på lokale og unikke oplevelser, der er baseret på områdernes spændende historie. Det er nemt at forelske sig i de forskellige områder og her får du et lille indblik i landets største byer:

Madrid – Spaniens hovedstad er ikke til at komme udenom, hvis man vil have et indblik i landets spændende historie og smukke seværdigheder. Her finder du nogle af landets bedste museer, arkitektur i verdensklasse og selvfølgelig lækker mad i form af de kendte tapas. Byen byder på landets bedste shopping-muligheder og har både internationale mærker og lokale spanske designere i butiksruderne. Madrid er også hjemsted for kongefamilien og den spanske regering.

Barcelona – Byen er Spaniens næststørste by og er en modpol til landets hovedstad Madrid, ikke mindst pga. de politiske uenigheder, der historisk set er mellem de to byer.
Barcelona er en kystby, hvor man kan opleve en mere afslappet atmosfære og kan hoppe i Middelhavets bølger fra byens lækre strand. Barcelona har også et stort udvalg af gode tapasbarer og lækre hoteller med gode all inclusive-muligheder.

Valencia – Byen er især kendt for sin smukke arkitektur og er en af Europas største havnebyer. Området omkring byen byder på et anderledes og mere landligt køkken end resten af landet. Her kan det bl.a. anbefales at prøve egnsretten paella med kanin. Byen byder ofte på mange forskellige kulturelle tilbud og har før i tiden været vært for Formel 1-løb, tennisturneringen Valencia Open og sejladset America’s Open.
Sevilla – Med byens historie i baghovedet er det især værd at se katedralen i byen, som er en af de største i verden og har den kendte opdagelsesrejsende Christopher Columbus begravet. Derudover er der masser af smukke historiske bygninger, der er dybt fascinerende og samtidig har en unik historie.

Lækker mad og vin

Spaniens mange forskellige egne byder på unikke madoplevelser for alle. Tapas er selvfølgelig et gennemgående kendetegn for landet, men varierer altid meget alt efter, hvilken region man befinder sig i. Én ting kan du dog være sikker på og det er, at kvaliteten altid er i top og råvarerne lækre.
Snyd ikke dig selv for gryderetten cocido fra Madrid, paella fra Valencia og den lækre dessert creme catalana fra Barcelona. I den forbindelse skal det også nævnes, at spanierne elsker et godt glas sherry til deres mad og denne hedvin nydes over hele landet.
Derudover har Spanien en stor vinproduktion og det kan anbefales at besøge en vingård eller to for, at smage på de lækre dråber. Er du ikke i nærheden af en vingård, så fortvivl ikke.
Spanien har masser af vinbarer og især i de større byer kan du ikke undgå, at få tilbudt et godt glas vin.

Venligt folkefærd

Spanierne og meget imødekommende og elsker at være sammen med deres venner og familie. Dette sker oftest på barer og restauranter og derfor er udelivet altid en behagelig oplevelse i landet, da også klimaet er varmt det meste af året.
Befolkningen er som regel meget patriotisk omkring det område, som de kommer fra og der kan være store forskelle på politiske holdninger i hele landet.
Derfor kan der også være sproglige forskelle fra region til region.
Disse forskelle er med til at gøre landet endnu mere interessant og oplevelsesværdigt.

Mange gode overnatningsmuligheder

Spanien byder på mange gode hoteller og overnatningsmuligheder, der både kan bookes og planlægges selv, men som også kan bestilles som all inclusive-rejser til alle regioner og byer i hele landet.

All inclusive ferie i Spanien

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.