Et feriested med swimmingpool, solsenge og palmetræer i solnedgangens lys.

All Inclusive rejser til Costa del sol

Billige All Inclusive rejser til Costa del sol

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Costa del sol

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

  • Aarhus

Alua Sun Marbella Park
Alua Sun Marbella Park Dobbeltværelse med balkon
Marbella 30. jun fra Aalborg 7 nætter
All Inclusive
5.829,- Vælg
Sandos Griego Hotel
Sandos Griego Hotel Dobbeltværelse med balkon
Torremolinos 7. jul fra Aalborg 7 nætter
All Inclusive
6.199,- Vælg
Hotel Globales Gardenia
Hotel Globales Gardenia Dobbeltværelse almen
Fuengirola 19. jul fra Billund 7 nætter
All Inclusive
6.532,- Vælg
Hotel Palia La Roca
Hotel Palia La Roca Dobbeltværelse premium havudsigt
Benalmadena 19. jul fra Billund 7 nætter
All Inclusive
7.390,- Vælg
Globales Playa Estepona
Globales Playa Estepona Premium Twin (adskilte senge)
Estepona 3. jul fra Billund 7 nætter
All Inclusive
9.505,- Vælg
Iberostar Malaga Playa
Iberostar Malaga Playa Dobbeltværelse type B enkel (Double -B-)
Torrox 26. jun fra Billund 7 nætter
All Inclusive
9.595,- Vælg
Bedøm rejsemål (27 bedømmelser)
4.8

Costa del Sol med all inclusive

Solkysten eller Costa del Sol er kendt af alle, der elsker ferie, sol og strand. Andalusien møder her Middelhavet og går op i en højere enhed, og det er ingen kunst at finde gode hoteller med all inclusive på Costa del Sol, hvis det skal være en rigtig afslappet ferie.

Som dansker er man ikke i tvivl om, at Costa del Sol er der, hvor solen den danser. Det er den langtfra ene om, for Costa del Sol er fuld af fest og farver, og man kan altid finde et sted, hvor livet leves.

Det store område, der kendes under navnet Solkysten, går helt fra Almeria i nord til byen Traifa i syd. Byen Malaga er epicentret i turismen langs kysten, og mange feriegæster lander først i Malaga lufthavn, inden turen går videre ud i Costa del Sols vidunderlige verden.

Malaga er hovedstad i provinsen Malaga og Andalusiens næststørste by med over 600.000 indbyggere. Det gode vejr har tilsyneladende smittet af på byens befolkning, der er kendt som venlige og meget udadvendte. Byen er også kendt som Picassos fødested.

Foruden Malaga vil mange nikke genkendende til navne og destinationer som Marbella, Fuengirola, Benalmadena, Nerja, Ben, Torremolinos og Estepona.

Vand, sand og liv
Som et af de traditionelle turiststeder er hele Solkysten veludviklet og rig på både aktiviteter og hoteller, så det er ingen sag at finde all inclusive rejser til Costa del Sol.

Den smukke strand i El Bajondillo er Costa del Sol i en nøddeskal. Det bløde sand bugter sig ud til Middelhavet, og langs strandpromenaden er der mange gode barer og restauranter. Promenaden har forbindelse til havnen i Benalmadena, hvor man finder et livligt natteliv, smarte butikker og lækre restauranter.

La Carihuela er en strækning af stranden langs Torremolinos. Her kan man tage ud tidligt på dagen og se landsbyen få liv, når cafeerne åbner. Når man bliver sulten, kan man søge mod de mange chiringuitos, der er strandrestauranter, som serverer alt godt fra Middelhavet.

Torremolinos er i øvrigt en by med masser af gode forretninger og et rigtig godt natteliv. Det er let at forelske sig i Torremolinos i enhver henseende.

Skal man på kendis-jagt, så er Puerto Banus et godt sted at begynde. Her er glitz og glam. Ved marinaen ligger den ene million-dollar yacht efter den anden. Havnebyen er fuld af cafeer, restauranter og barer i verdensklasse. Er man til mere, kan man passende slutte af på La Comedia, der er en af Puerto Banus ældste natklubber.

Tæt ved Marbella ligger La Fontanilla, der er en sort sandstrand med en smuk promenade. Den er lidt mindre end El Bajondillo og kan til tider være en lille smule pakket. Hvis man kommer tidligt på dagen, er der dog gode muligheder for at opleve den dejlige atmosfære mere uforstyrret.

Nyd solen
For dem, der vil have sol over hele kroppen, og bare ikke kan få nok af de varme stråler, kan man tage til Costa Natura, der ligger vest for Estepona. Her kan man smide alt tøjet, hvilket ikke er tilladt andre steder. Costa Natura er kendt for at være Spaniens naturistby eller naturistkoloni nummer et, og solen skinner 325 dage om året, så husk solcreme!

Costa del Sol er så rig på gode strande, at det kan være svært at vælge. Få er dog så perfekte som Cabopino ved Marbella. Vartegnet for stedet er et gammelt maurisk vagttårn, der giver det perfekte billede sammen med klitter og palmer.

Den lækre strand Nikki ligger også ved Marbella, og det er endnu en god mulighed for at støde ind i de rige og berømte. Europas jetset holder til her, men der er plads til alle, for det er solen og Middelhavet, man mødes omkring.

Fuengirola er et tilløbsstykke for mange skandinaver. Hovedattraktionen er en syv kilometer lang strand med udsigt ud over det blå Middelhav. Naturligvis er her fest og farver, gode restauranter og barer, og mange kommer igen og igen.

Oplev Solkysten
Costa del Sol er dog ikke kun sol og badeferie. Mange tager på en smuttur til Marokko. Tanger by er fuld af eksotiske mennesker og har en skøn duft af krydderier fra basaren.

Klippen Gibraltar, der hører under Storbritannien, er også et oplagt udflugtssted for dem, der vil se lidt mere end stranden. På Gibraltar kan du opleve et miniature-England i det varme Andalusien, købe toldfrit ind og tage et kig på de specielle aber, der lever i flokke på klippen.

Paladset Alhambra fra 12-tallet er bestemt også værd at se. Stedet er utroligt smukt og en udflugt til Alhambra, der ligger i Granada, er næsten et must. Costa del Sol har det hele!

Afbudsrejser All Inclusive

All Inclusive ferie i Spanien

Afrejselufthavne til Costa del sol