Afbudsrejser til Costa del sol

Afbudsrejser til Costa del sol

Hos Travelmarket kan du finde en billig afbudsrejse til Costa del Sol. Med solskin og varme dagen lang er det utroligt skønt at holde ferie på Costa del Sol. Her bliver du også lokket med flotte badestrande, hyggeligt byliv, lækker mad, venlige mennesker og smuk natur. Hav en dejlig rejse til Costa del Sol.

Billige afbudsrejser til Costa del sol

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Find en billig afbudsrejse til Costa del Sol

Sol, sommer og strandliv er gode grunde til at finde en billig afbudsrejse til Costa del Sol. Men den spanske solkyst har så meget mere at byde på – her er virkeligt noget for alle.

Middelhavet, mad og middelalderborge, sådan er meget dejlige Malaga

Malaga er en af de største byer på Costa del Sol, og har du købt en afbudsrejse til området, må du ikke snyde dig selv for en tur til byen. Malaga ligger lige ud til lækre strande og det dybtblå middelhav, og der er en levende men meget charmerende storbystemning her. Byens gamle bydel er absolut et besøg værd, og det samme er byens to spændende, gammel borge, der kan få den indre ridder eller skønjomfru frem i enhver. Ellers finde du et hav af glimrende museer, smukke kirker, kunstneren Picassos barndomshjem, og fantastiske caféer, barer og restauranter. Maden er dejlig her, og en særlig Malaga-lokalret er friske, lyn-friturestegte fisk og blæksprutter. I Malaga finder du alle de muligheder storbyer giver, samtidig med at du får en helt særlig stemning, som du kun finder i denne dejlige, børnevenlige by, der har oplevelser for enhver smag og alder.

Fuengirola – skandinavernes tilholdssted

Fuengirola har i den grad formået at fange skandinavernes opmærksomhed. Med sin smukke 7 kilometer lange strandpromenade, skønne sandstrand, palmer og varme havvand er her meget indbydende for både børnefamilier og alle andre, der gerne vil have en afslappende ferie. Der er en hyggelig, lokal stemning i den lille bys centrum, hvor forretninger, lokale restauranter, caféer og barer ligger side om side i gaderne. Børn og barnlige sjæle vil elske en tur i det lokale vandland, hvor der er mange vandrutsjebaner og fine badebassiner. Husk at besøge den lille by, Mijas, når du besøger Fuengirola – det er absolut turen værd.

Der er fest i gaden og på stranden i Torremolinos

Torremolinos er feriestedet for dig, der elsker klart, blåt havvand, solskin dagen lang, fine badestrande og et forrygende natteliv. Her er alverdens forlystelser og aktiviteter på stranden om dagen, og om aftenen er her utallige, lækre restauranter, fine forretninger, hyggelige caféer og festlige barer – kort sagt, er her noget for enhver smag.
Børnene vil elske et besøg i den lokale krokodille park, hvor I kan se mange forskellige krokodiller og alligatorer. Efter sådan en tur er adrenalinniveauet højt, så hvorfor ikke fortsætte suset med en tur i Toremolinos’ vandland, hvor du kan prøve en af Europas højeste vandrutsjebaner.

Benalmadena – børnefamiliens paradis

Der er liv på lystbådehavnen i Benalmaden, der ikke ligger langt fra Torremolinos. Gode fiskerestauranter og restauranter med andalusisk mad ligger tæt her, og efter et godt måltid mad er her gode muligheder for farverige drinks og festligt natteliv. Et stykke fra havnen og kysten ligger området, Benalmadena Pueblo, hvor der hersker en stemning af gammel, lokal landsby. Her findes de smukke, hvide huse, der er typiske for området og giver byen en særlig autensitet, der kan være svær at finde andre steder.
Med en afbudsrejse til Benalmadena kommer du til et område med lækre, rolige badestrande, med et sjovt tivoli, med lift op i bjergene og med en super stemning af lokal hygge. Benalmadena er et særdeles velegnet feriested for børnefamilien.

Marbella – jet-set, luksusyachter og skønne strande

Der er lidt af et eksklusivt præg over Marbella, da det er her de rige og smarte holder ferie.Marbellas lystbådehavne er lidt af et tilløbsstykke. Her ligger de store luksusyachter side om side, og der er ”bling-bling” og jet-settere i gaderne. Du kan nyde udsigten over havnene og skibene fra en af de mange hyggelige caféer, her er varmen behagelig og drikkevarerne kolde.
Er du til golf, er Marbellas golfbaner lige noget for dig; de er blandt de bedste på hele Costa del Sol.
Strandene ved Marbella er skønne, byens centrum, med sine små gader og glimrende restauranter og barer, er fantastisk, og nattelivet er for enhver smag. Marbella er et skønt sted at holde ferie.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Costa del sol | Restplasser til Costa del Sol

Rejseselskaber med afbudsrejser til Costa del sol

  • Billige afbudsrejser med Bravo Tours
  • Billige afbudsrejser med Eliza was here
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med Sunweb
  • Billige afbudsrejser med Ticket
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Costa del sol?

Du kan rejse til Costa del sol med Bravo Tours, Eliza was here, Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies, Sunweb, Ticket og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Costa del sol?

Du kan rejse til Costa del sol fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Costa del sol populære?

Ja, afbudsrejser til Costa del sol er populære. Vores brugere giver Costa del sol 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Costa del sol her

Hvad koster afbudsrejser til Costa del sol?

Prisen på afbudsrejser til Costa del sol skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 924,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Costa del sol her

Læs mere om Costa del sol på vores blog