Et feriested med swimmingpool, solsenge og palmetræer i solnedgangens lys.

Rejser til Costa del sol

SOLSKYSTEN: I generationer har en charterrejse til Costa del Sol været et stort ønske for turister. Her finder man nemlig alt, hvad der hører til en god ferie.

Billige rejser til Costa del sol

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Costa del sol

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Pierre & Vacances Resort Terrazas Costa del Sol
Pierre & Vacances Resort Terrazas Costa del Sol Lejlighed
Manilva 1. jun fra Aalborg 7 nætter
2.335,- Vælg
Ona Valle Romano Golf & Resort
Ona Valle Romano Golf & Resort Lejlighed (2 soveværelser)
Estepona 5. jun fra Billund 7 nætter
2.513,- Vælg
Hotel El Puerto
Hotel El Puerto Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Fuengirola 2. jun fra København 7 nætter
2.699,- Vælg
Hotel Carmen Teresa
Hotel Carmen Teresa Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Torremolinos 1. jun fra Aarhus 7 nætter
2.705,- Vælg
Hotel Santa Rosa
Hotel Santa Rosa Standard
Torrox 1. jun fra Aalborg 7 nætter
2.835,- Vælg
Colina del Paraiso
Colina del Paraiso Lejlighed med balkon el. terrasse (1 soveværelse)
Costa del sol 12. jun fra Billund 7 nætter
2.951,- Vælg
Pierre & Vacances Benalmadena Principe
Pierre & Vacances Benalmadena Principe Lejlighed (1 soveværelse)
Benalmadena 31. maj fra Aalborg 7 nætter
3.034,- Vælg
El Capistrano Sur
El Capistrano Sur Værelse med have eller terrasse (1 soveværelse)
Nerja 31. maj fra Aalborg 7 nætter
3.066,- Vælg
Torremar
Torremar Interior Economy dobbeltværelse
Torre del Mar 5. jun fra Billund 7 nætter
3.158,- Vælg
Apartamentos El Toro
Apartamentos El Toro Lejlighed (1 soveværelse)
Marbella 30. maj fra Hamborg 7 nætter
3.832,- Vælg
Bedøm rejsemål (102 bedømmelser)
4.5

Find en charterrejse til Costa del Sol

Sig navnet Solkysten eller Costa del Sol – og de indre billeder vælter frem – af strand, blødt sand og sol. “På Costa del Sol, hvor solen den danser”, som der synges i den kendte danske sang. Det gør den. Her er masser af sol. Det er det, en charterrejse til Costa del Sol handler om, så navnet passer perfekt til den strækning, hvor Andalusien kysser Middelhavet.


Solkysten er et af Spaniens mest kendte turistområder, og det strækker sig fra Almeria i nord til Tarifa i syd. På den kendte kyststrækning ligger også Malaga, der er et af de helt store trækplastre i spansk turisme. Sammen med de øvrige destinationer Marbella, Benalmadena, Fuengirola, Nerja, Ben, Torremolinos og Estepona er det de bedst kendte områder af Costa del Sol.

Feriegæster lander ofte i Malaga lufthavn, og området bærer tydeligt præg af at, der er storsatset på charterturister. Turisterne vil rundt i regionen, og det kommer de uden problemer – infrastrukturen har fået en total-makeover til glæde for både gæster og fastboende.

Når man er i området, bør man ikke snyde sig for et besøg på de lækre fiskerestauranter med absolut friske fisk og blæksprutter direkte fra Middelhavet. Det er en del af en vellykket ferie på Solkysten.

Strand, vand og leg

325 dage om året skinner solen på feriegæsterne, der ligger og nyder livet på Costa del Sols strande. Vandet er derfor behageligt varmt, som man forventer, når man tager på chartertur til Middelhavet.

Ferie på Solkysten trækker da også turister fra hele Europa og verden, og vandsport er et stort hit. Her kan man snorkle, dykke, stå på jetski, windsurfe eller dyrke en hvilken som helst vandsport. Alene af den grund, at området var et af de allerførste egentlige charterdestinationer, er der her udviklet på alle typer ferieaktiviteter.

Ferie på stranden er ren afslapning, og nydelsen bliver større, hvis stranden er perfekt som Cabopino tæt ved Marbella. Det er en af de absolut bedste på Costa del Sol. Et gammelt maurisk vagttårn er vartegnet for det skønne sted. Klitter skærmer stranden, og palmer sørger for god skygge, hvis det er det, man vil have.

En anden lækker strækning er den romantiske strand Olaya del Saldillo. Her er der gode barer og restauranter, der klarer turisternes sult og tørst. En af attraktionerne er de mange kaktus langs med promenaden, og sprudlende springvand gør deres til den specielle stemning.

I Marbella ligger den eksklusive strand Nikki. Det er her, chartergæster kan møde de meget rige og berømte – og dem, der gerne vil være det! Det er her Europas jetset mødes og nyder stranden og hinanden. På stranden er der senge og hængekøjer, og stedet er simpelthen toppen. Aktiviteter er der masser af – eksempelvis beachvolley, der dyrkes i stor stil.

Costa del Sol er strandløvens himmerige og strandløvindens paradis – og antallet af charterrejser hertil stiger for hvert år.

Værd at se på Solkysten

Chartergæster på Costa del Sol benytter ofte ferien til at se den anden side af Middelhavet nemlig Marokko. Det er da også en god lejlighed til at opleve det fremmedartede nordafrikanske land på en dagstur Tanger. Byen er skøn med basar, skønne dufte og eksotiske mennesker.

En tur til Solkysten kan også sagtens indeholde en udflugt til Gibraltar. Det er et lille stykke England på den spanske kyst. Her kan du bruge britiske pund, glæde dig over toldfri shopping og selvfølgelig se de sære aber, der lever på Gibraltar-klippen.

Mange krydrer også charterrejsen med en tur til Granada, der vidner om en fortid, hvor det var de nordafrikanske maurere, der dominerede Spanien. Alhambra er en paladsby, et citadel på en klippe i byen Granada, som blev opført i det 12-tallet. Det er et helt fantastisk syn med kunst, charterturister ellers ikke ser.

Byer og områder på Solkysten

Helt ud til Middelhavets blå vand ligger storbyen Malaga. Den gamle by har masser af historiske bygningsværker; slotte, borge og kirker. Det er en skøn by, hvor den kendte maler Picasso blev født.

Børnefamilierne elsker Benalmadena, der ligger tæt ved Torremolinos, hvor der også er et dejligt vandland. Her er gode strande og et lille tivoli. Alle former for aktiviteter og selv en lift op til bjergene står klar til at tage imod feriegæsterne.

Torremolinos er rig på aktiviteter og forretninger. På stranden hersker et vidunderligt liv hele dagen og aftenen med. Det er her du finder de gode restauranter og forretninger. Byen har et vidunderligt natteliv, hvor der er romantik til alle, der selv opsøger det. Stemningen går i blodet. Og hvis man kan lide dyr, er der i byen en spændende krokodillepark og til børn og barnlige sjæle et dejligt vandland.

Traditionelt har Fuengirola tiltrukket danskere, svenskere og nordmænd. Helt sikkert fordi, det er her, man finder den over syv kilometer lange strand, med dejlige palmer og skønne udsigter ud over det azurblå Middelhav. Området er velforsynet med restauranter, barer og cafeer og har et farverigt natteliv.

En charterrejse til Costa del Sol kan sættes sammen, så den passer til feriegæsternes smag – solen, vandet og nattelivet er der sørget for!

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Costa del sol

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Costa del sol?

Du kan rejse til Costa del sol fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Costa del Sol | Charterresor till Costa del sol

Andre rejsemål til Andalusien

Charterbureauer med charterrejser til Costa del sol

 • Billige charterrejser med Bravo Tours
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med Ticket
 • Billige charterrejser med TripX