Rejser til Costa del sol

Rejser til Costa del sol

SOLSKYSTEN: I generationer har en charterrejse til Costa del Sol været et stort ønske for turister. Her finder man nemlig alt, hvad der hører til en god ferie.

Billige rejser til Costa del sol

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Costa del sol

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Nerja Club & Spa Hotel
Nerja Club & Spa Hotel Økonomiværelse
Nerja, Costa del sol, Andalusien, Spanien 20. jan fra København 7 nætter
2.105,- Vælg
Ramada Hotel & Suites by Wyndham Costa del Sol
Ramada Hotel & Suites by Wyndham Costa del Sol Standard Junior Suite med balkon/terrasse
Fuengirola, Costa del sol, Andalusien, Spanien 27. jan fra København 7 nætter
2.145,- Vælg
First Flatotel Internacional
First Flatotel Internacional Superior dobbeltværelse
Benalmadena, Costa del sol, Andalusien, Spanien 13. jan fra København 7 nætter
2.209,- Vælg
El Tiburon Hotel Boutique & Spa
El Tiburon Hotel Boutique & Spa Standard
Torremolinos, Costa del sol, Andalusien, Spanien 20. jan fra København 7 nætter
2.265,- Vælg
Hotel NH Marbella
Hotel NH Marbella Dobbeltværelse med terrasse
Marbella, Costa del sol, Andalusien, Spanien 27. jan fra København 7 nætter
2.327,- Vælg
Hotel Apartamentos Manilva Sun
Hotel Apartamentos Manilva Sun Lejlighed
Costa del sol, Costa del sol, Andalusien, Spanien 14. jan fra København 7 nætter
2.385,- Vælg
Hotel Mainake Costa del Sol
Hotel Mainake Costa del Sol Dobbeltværelse
Torre del Mar, Costa del sol, Andalusien, Spanien 27. jan fra København 7 nætter
2.474,- Vælg
Manilva Sun Hotel Apartamentos
Manilva Sun Hotel Apartamentos Lejlighed med terrasse (1 soveværelse)
Manilva, Costa del sol, Andalusien, Spanien 7. dec fra Hamborg 7 nætter
2.529,- Vælg
Ona Valle Romano Golf & Resort
Ona Valle Romano Golf & Resort 2-værelses lejlighed
Estepona, Costa del sol, Andalusien, Spanien 18. feb fra Aarhus 7 nætter
3.005,- Vælg
Bedøm rejsemål (97 bedømmelser)
4.5

Find en charterrejse til Costa del Sol

SOLSKYSTEN: I generationer har en charterrejse til Costa del Sol været et stort ønske for turister. Her finder man nemlig alt, hvad der hører til en god ferie.

Sig navnet Solkysten eller Costa del Sol – og de indre billeder vælter frem – af strand, blødt sand og sol. “På Costa del Sol, hvor solen den danser”, som der synges i den kendte danske sang. Det gør den. Her er masser af sol. Det er det, en charterrejse til Costa del Sol handler om, så navnet passer perfekt til den strækning, hvor Andalusien kysser Middelhavet.


Solkysten er et af Spaniens mest kendte turistområder, og det strækker sig fra Almeria i nord til Tarifa i syd. På den kendte kyststrækning ligger også Malaga, der er et af de helt store trækplastre i spansk turisme. Sammen med de øvrige destinationer Marbella, Benalmadena, Fuengirola, Nerja, Ben, Torremolinos og Estepona er det de bedst kendte områder af Costa del Sol.

Feriegæster lander ofte i Malaga lufthavn, og området bærer tydeligt præg af at, der er storsatset på charterturister. Turisterne vil rundt i regionen, og det kommer de uden problemer – infrastrukturen har fået en total-makeover til glæde for både gæster og fastboende.

Når man er i området, bør man ikke snyde sig for et besøg på de lækre fiskerestauranter med absolut friske fisk og blæksprutter direkte fra Middelhavet. Det er en del af en vellykket ferie på Solkysten.

Strand, vand og leg

325 dage om året skinner solen på feriegæsterne, der ligger og nyder livet på Costa del Sols strande. Vandet er derfor behageligt varmt, som man forventer, når man tager på chartertur til Middelhavet.

Ferie på Solkysten trækker da også turister fra hele Europa og verden, og vandsport er et stort hit. Her kan man snorkle, dykke, stå på jetski, windsurfe eller dyrke en hvilken som helst vandsport. Alene af den grund, at området var et af de allerførste egentlige charterdestinationer, er der her udviklet på alle typer ferieaktiviteter.

Ferie på stranden er ren afslapning, og nydelsen bliver større, hvis stranden er perfekt som Cabopino tæt ved Marbella. Det er en af de absolut bedste på Costa del Sol. Et gammelt maurisk vagttårn er vartegnet for det skønne sted. Klitter skærmer stranden, og palmer sørger for god skygge, hvis det er det, man vil have.

En anden lækker strækning er den romantiske strand Olaya del Saldillo. Her er der gode barer og restauranter, der klarer turisternes sult og tørst. En af attraktionerne er de mange kaktus langs med promenaden, og sprudlende springvand gør deres til den specielle stemning.

I Marbella ligger den eksklusive strand Nikki. Det er her, chartergæster kan møde de meget rige og berømte – og dem, der gerne vil være det! Det er her Europas jetset mødes og nyder stranden og hinanden. På stranden er der senge og hængekøjer, og stedet er simpelthen toppen. Aktiviteter er der masser af – eksempelvis beachvolley, der dyrkes i stor stil.

Costa del Sol er strandløvens himmerige og strandløvindens paradis – og antallet af charterrejser hertil stiger for hvert år.

Værd at se på Solkysten

Chartergæster på Costa del Sol benytter ofte ferien til at se den anden side af Middelhavet nemlig Marokko. Det er da også en god lejlighed til at opleve det fremmedartede nordafrikanske land på en dagstur Tanger. Byen er skøn med basar, skønne dufte og eksotiske mennesker.

En tur til Solkysten kan også sagtens indeholde en udflugt til Gibraltar. Det er et lille stykke England på den spanske kyst. Her kan du bruge britiske pund, glæde dig over toldfri shopping og selvfølgelig se de sære aber, der lever på Gibraltar-klippen.

Mange krydrer også charterrejsen med en tur til Granada, der vidner om en fortid, hvor det var de nordafrikanske maurere, der dominerede Spanien. Alhambra er en paladsby, et citadel på en klippe i byen Granada, som blev opført i det 12-tallet. Det er et helt fantastisk syn med kunst, charterturister ellers ikke ser.

Byer og områder på Solkysten

Helt ud til Middelhavets blå vand ligger storbyen Malaga. Den gamle by har masser af historiske bygningsværker; slotte, borge og kirker. Det er en skøn by, hvor den kendte maler Picasso blev født.

Børnefamilierne elsker Benalmadena, der ligger tæt ved Torremolinos, hvor der også er et dejligt vandland. Her er gode strande og et lille tivoli. Alle former for aktiviteter og selv en lift op til bjergene står klar til at tage imod feriegæsterne.

Torremolinos er rig på aktiviteter og forretninger. På stranden hersker et vidunderligt liv hele dagen og aftenen med. Det er her du finder de gode restauranter og forretninger. Byen har et vidunderligt natteliv, hvor der er romantik til alle, der selv opsøger det. Stemningen går i blodet. Og hvis man kan lide dyr, er der i byen en spændende krokodillepark og til børn og barnlige sjæle et dejligt vandland.

Traditionelt har Fuengirola tiltrukket danskere, svenskere og nordmænd. Helt sikkert fordi, det er her, man finder den over syv kilometer lange strand, med dejlige palmer og skønne udsigter ud over det azurblå Middelhav. Området er velforsynet med restauranter, barer og cafeer og har et farverigt natteliv.

En charterrejse til Costa del Sol kan sættes sammen, så den passer til feriegæsternes smag – solen, vandet og nattelivet er der sørget for!

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Costa del Sol | Charterresor till Costa del sol

Charterrejser til Costa del sol

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Costa del sol

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Costa del sol?

Du kan rejse til Costa del sol fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Costa del sol

 • Billige charterrejser med Bravo Tours
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med Ticket
 • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Costa del sol her

Læs mere om Costa del sol på vores blog