Rejser med TUI

Rejser med TUI

Hvem er TUI - og hvad er det med Star Tour?
I søgeboksen ovenfor finder du rejser med rejsebureauet TUI - men hvorfor står der så også Star Tour? Det er der en god forklaring på.

I mange år købte danskere deres charterrejser med Star Tour, men i 2017 ændrede Star Tour navn og hedder i dag TUI. Så nu køber vi i stedet charterrejser med TUI.

TUI er navnet på det internationale rejseselskab, som opererer i mange forskellige lande, og er et af verdens største rejseselskaber.

Er der forskel på charterrejser med Star Tour og charterrejser med TUI?
NEJ - det er der ikke. Det eneste der er ændret er navnet. Det er stadig præcist det samme rejsebureau, som du rejse med og det er de samme personer, der er ansat i selskabet.

Lidt mere om TUI
Vælger du at tage på en charterferie med TUI, så rejser du med et gigantisk stort rejseselsab. TUI Group, som hele selskabet hedder, har mere end 75.000 ansatte, har mere end 20 millioner kunder om året, tilbyder næsten 200 forskellige rejsemål, ejer både adskillige fly, hoteller og krydstogtsskibe.

Noget mere om Star Tour
Mange danskere har gennem tiderne rejst på charterferie med Star Tour, og har nydt solen på skønne strande og ved dejlige pools på spændende rejsemål rundt omkring i verden. Men Star Tour har faktisk ikke altid heddet Star Tour. Fra 1967 til 1996 hed selskabet Fritidsrejser.

Star Tour blev dog hurtigt et af danskernes mest kendte charterbureauer og sendte hvert år tusindvis af danskere afsted på dejlige solferier.

I mange år blev Star Tour ekstra kendt, da salgsdirektør Stig Elling nærmest blev Danmark førende personlighed, når der skulle fortælles om rejser i de danske medier.

Hvorfor skal jeg vælge charterrejser med TUI / Star Tour?
Der er flere gode grunde til at vælge TUI / Star Tour, når du næste gange skal på charterferie. Selskabet har flere gange vundet prisen som bedste charterarrangør ved Danish Travel Awards (senest 2016).

Hvis du vælger en charterrejse med TUI, så skal du vide, at de tilbyder rejser til mange forskellige rejsende og forskellige rejseformer. De har charterrejser målrettet familier, målrettet til par og charterrejser for dem, der gerne vil gøre rejsen til en fest.

TUI / Star Tour har egne medarbejdere på mange rejsemål, hvilket giver dig en bedre service på en charterrejse med TUI.

Charterrejser med andre charterselskaber

Billige charterrejser med Amisol Travel
Billige charterrejser med Apollo
Billige charterrejser med Atlantis Rejser
Billige charterrejser med Detur
Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med FolkeFerie.dk
Billige charterrejser med Mixx Travel
Billige charterrejser med Nazar
Billige charterrejser med Primo Tours
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med SunCharter
Billige charterrejser med Sunweb
Billige charterrejser med TripX
Billige charterrejser med TUI
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.