Rejser til Kap Verde Øerne

Rejser til Kap Verde Øerne

Søger du efter en billig charterrejse til Kap Verde Øerne, kan du finde den her på Travelmarket. De paradiske øer ligger ud for den afrikanske vestkyst, og her finder du prægtige badestrande, en levende kultur, skøn natur, gode seværdigheder og en dejlig stemning. Hav en skøn rejse til Kap Verde Øerne.

Billige charterrejser til populære destinationer i Kap Verde Øerne

Den bedste charterferie til Kap Verde

Bedøm rejsemål
3,7
(149 bedømmelser)
PARADISØER: De små paradisiske charterdestinationer, Kap Verde Øerne, ligger i Atlanterhavet 500 kilometer vest for Afrika, og forfører med himmelsk skønhed.

Charterrejser til øgruppen Kap Verde i Atlanterhavet er kommet på mange af de store charterselskabers program, fordi øerne har en række kvaliteter for turister, der ønsker ferie med både dejlig afslapning og spændende oplevelser.

Øerne dækker et område, der er omkring tre gange så stort som Færøerne i Nordatlanten. De ti øer udgør tilsammen den selvstændige stat Kap Verde, der indtil 1975 hørte under Portugal.

Kap Verde blev koloniseret så tidligt som i 1400 tallet. De omkring 450.000 indbyggere på øerne er en skøn blanding af afrikanske folkeslag og portugisere, hvilket præger kulturen, maden, sproget og musikken. Med sin beliggenhed i Atlanterhavet har Kap Verde de lækreste fiskerestauranter med et menukort, der overrasker turisterne – ikke på antallet af retter, men på smagen.

På rejser til Kap Verde øerne finder man som turist uendeligt mange gode sandstrande, der hører til blandt de bedste badesteder i verden.

Klimaet på Kap Verde

På grund af Kap Verdes beliggenhed er der hele året temperaturer på 25-29 grader. Samtidigt regner det ekstremt sjældent, hvilket er behageligt og tiltaler de fleste, når de tager på charterrejser til Kap Verde.

Kap Verde Øerne

Sal
Sal er kendt for at være den mest solrige af de ni beboede øer, der tilsammen udgør Kap Verde. Øen er mange steder ren ørken, og har tørre dale og skønne sandstrande. En chartertur hertil er som at komme til en perle af sand midt i det blå hav. Selve navnet Sal betyder salt, og det henviser til den tidligere omfattende saltudvinding på øen.

Når du rejser til Kap Verde, kan du lande i Kap Verdes største internationale lufthavn, som ligger på Sal i nærheden af den største by Espargos. Den er dog langt fra en storby, men derimod en overskuelig og meget hyggelig by. Sal er kendt blandt vindsurfere som en skøn legeplads. Den er nemlig begunstiget af passatvinden, der blæser en konstant tør og varm luft ind fra Sahara.

Santa Maria
Strandløverne og -løvinderne tager ofte til byen Santa Maria, hvor man finder de nyeste og mest moderne af Sals og Kap Verdes strandresorts. Børnefamilier, kærestepar, singler, unge og ældre – alle nyder livet i Santa Maria. Det er nemlig her, man finder østatens bedste bademuligheder.

Boa Vista
Øen Boa Vista ligner på mange måder Sal. Det er også en flad ø med næsten ingen regn, og masser af gode sandstrande. I 2007 fik øen en ny international lufthavn, hvor charterflyene lander i en konstant strøm.

Når man som feriegæst vælger en charter til Kap Verde, finder man højst sandsynlig det, man kom for: Sandklitter som på Fuerteventura eller Sahara – sand og mere sand. Og i kombination med de vidunderlige strande gør dette Boa Vista til et meget specielt chartermål.

Det er også på den østligste ø, Boa Vista, at ferierejsende finder de berømte skildpadder, der lægger deres æg i sandet på Santa Monica stranden. De guidede skildpaddeture er elskede af såvel børn som voksne.

Sal Rei og Sal Rei bugten
Boa Vistas hovedby, Sal Rei, er en hyggelig by med de lækreste restauranter. Derudover byder den på gode muligheder for charterrejsende, der vil shoppe unikt lokalt håndværk. Sal Rei bugten er helt i særklasse for de badende, da den ligger beskyttet for vinden af naboøen. Især stranden Praia do Estoril syd for byen er en af verdens bedste, og giver gode muligheder for snorkling og anden vandsport.

De øvrige øer
Kap Verdes øvrige øer, Sao Vicente, Sao Nicolau, Santa Antao, Maio og Brava, har alle noget at byde på. Det gælder også Fogo, der har en aktiv vulkan. Vulkanområdet har gode vandrestier, og en charterrejse til Kap Verde kan derfor også give spændende viden til de turister, der vil lære lidt om geografi, natur og miljø.

Charterrejser til Kap Verde hele året

Kap Verdes behagelige og stabile klima giver øerne helt unikke muligheder for turisme, og mange vælger derfor at tage på charter til Kap Verde.

De chartergæster der ikke har prøvet en charterferie til Kap Verde, bør derfor overveje øerne som et billigt og virkelig godt alternativ til en charterrejse til De Kanariske Øer.

Turismen på Kap Verde er desuden af ny dato, så øerne og menneskene har et strejf af uberørthed over sig. Den nye turistindustri betyder også, at infrastrukturen er moderne, og at hoteller og resorts fremstår rene, lækre og indbydende. Kap Verde er dermed et godt feriested for de kræsne turister.

Østatens største indtægtskilde kommer fra charterrejsende, der vil nyde resultaterne af de seneste ti års massive indsats indenfor turismeindustrien. Kap Verde er dermed klar til feriegæsterne, som vælger at tage på charterrejser til Kap Verde.

✔️ Hvad koster rejser til Kap Verde Øerne?

Rejser til de eksotiske Kap Verde Øer koster mindre end mange andre eksotiske rejsemål. I vores seneste pristjek kostede rejser fra kr. 3.499. Se priser her.

✔️ Hvilke rejsebureauer har rejser til Kap Verde Øerne?

Spies og TUI arrangerer rejser til Kap Verde Øerne. Du kan sammenligne priser på rejser her.

✔️ Er rejser til Kap Verde Øerne populære?

Ja, Kap Verde Øerne er populære. Kap Verde Øerne er et eksotisk rejsemål, som man kan rejse til uden at skulle bruge en formue.

✔️ Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Kap Verde Øerne?

Du kan rejse til Kap Verde Øerne fra København (Kastrup)

Charterbureauer med charterrejser til Kap Verde Øerne

Billige charterrejser med Spies
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.