Afbudsrejser til Kap Verde

Afbudsrejser til Kap Verde

Leder du efter en billig afbudsrejse til Kap Verde Øerne, er du kommet til rette sted. Besøg de paradisiske ø-perler ud for Afrikas kyst, og oplev de smukke strande, den skønne, farverige kultur samt øernes uovertrufne natur, på en afbudsrejse fra Travelmarket. Hav en skøn rejse til Kap Verde Øerne.

Afbudsrejser til rejsemål i Kap Verde

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (64 bedømmelser)
4.5

Find billige afbudsrejser til Kap Verde Øerne

Kap Verde Øerne ligger godt 500 km ud for det vestlige Afrika, og den lille østat er intet mindre end en ny eksotisk, naturskøn og farverig, afrikansk ferieperle i Atlanterhavet.

Sal – øen, der har noget for enhver alder

Sal er Kap Verdes mest besøgte ø, og udover børnefamilier, kærestepar og individuelt rejsende, tiltrækker øen mange vindsurfere. Dette kan ikke undre, for Sal byder på uovertrufne, paradisiske sandstrande og dybblåt havvand, hvor enhver med hang til livet på vandet kan få stillet sine lyster.
Øens største by, Espargos, ligger lige ved lufthavnen, og det er en lille hyggelig by med nogle hoteller og fine restauranter.
De fleste turister tager dog til Santa Maria, der er Kap Verdes mest moderne badeby. Det er her, de bedste strand- og bademuligheder er på Sal, og du finder de lækreste fiskerestauranter, glimrende hoteller og mange muligheder for strandaktiviteter.

Boavista – sand, ro og havskildpadder

På Boavista finder du fjerlette sanddyner som dem, der er i Sahara. Det er en fantastisk oplevelse at se så meget sand, og det giver øen et fantastisk præg af ørken-stemning blandet stemningen af hav- og strandliv – det er helt unikt. Ellers har Boavista også meget andet at byde på.Øens største by er Sal Rei, en lille, smuk og rolig by, hvor man kan få et godt indtryk af de lokale indbyggere, der mest lever af fiskeri. Her er der restauranter med lækre fiskeretter og skaldyr.
Santa Monica er Boavistas største strand, og du kan få gode hoteller lige ved de gyldne sanddyner. Også på Santa Monica-stranden er der glimrende muligheder for surfing, snorkling og anden sjovt vandsport, så med en billig afbudsrejse er der ingen undskyldning for ikke at tage til Kap Verde. Hvert år kommer der utallige havskildpadder til Santa Monica-stranden for at lægge æg. Rejser du med børn, vil de elske at komme med på en af de guidede skildpadde–udkigsture, der bliver arrangeret i juli og august.

Vulkaner, spøgelser og fantastisk vejr året rundt

Kap Verde-øerne er skabt ved vulkanudbrud for mange tusind år siden. I dag kan du det spændende krater, Pedra da Lume, fra en tidligere vulkan på Sal. Området ved krateret ligner et månelandskab, og det er absolut et besøg værd. Men også øen, Fogo, er et besøg værd for dig, der godt kan lide anderledes natur. Her er nemlig en stor, sort vulkan, som man kan se alle steder fra på øen, og hvor der tilbydes gode vandreruter.
Er du på Boavista, og har du lyst til at der skal ske noget, så kan du leje en firhjulstrækker og køre rundt på øen. Et rigtig godt mål for sådan en tur, kan være den forladte by, Curral Velho, hvor det nu kun er spøgelser og sand, der trives.
Du kan besøge Kap Verde-øerne året rundt, for øernes klima er stort set ens altid. Med temperaturer på mellem 25-29 grader og uden megen nedbør, har Kap Verde-øerne gode muligheder for at blive en feriedestination, som du gerne vil rejse tilbage til igen og igen.

Er det sikkert at rejse til Kap Verde?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden. Det er dog blevet mere usikkert under coronapandemien.

Er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Kap Verde, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Læs også om regler ved indrejse til Danmark på Coronasmitte.dk.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Kap Verde.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Kap Verde | Restplasser til Kapp Verde

Rejseselskaber med afbudsrejser til Kap Verde

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TUI

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Kap Verde Øerne?

Du kan rejse til Kap Verde med Spies og TUI. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Kap Verde Øerne?

Du kan rejse til Kap Verde fra følgende lufthavne: København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Kap Verde Øerne populære?

Ja, afbudsrejser til Kap Verde er populære. Vores brugere giver Kap Verde 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Kap Verde her

Hvad koster afbudsrejser til Kap Verde?

Prisen på afbudsrejser til Kap Verde skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 3.245,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Kap Verde her

Find inspiration til Kap Verde her

Læs mere om Kap Verde på vores blog