Kap Verde øerne - Hvor Gran Canaria møder Caribien

Billige flybilletter til Kap Verde Øerne

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyrejser til Kap Verde Øerne

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Kap Verde øerne - Hvor Gran Canaria møder Caribien

Nævner du for dine venner, at du kigger efter flybilletter til Kap Verde øerne, vil du sandsynligvis blive mødt blanke blikke og spørgsmålet: HVORFOR? Men bare rolig, det er dem, der tager fejl. Kap Verde øerne er nemlig et lille stykke paradis.

Kap Verde øerne er en gammel portugisisk koloni, som ligger ud for Afrikas vestkyst – nærmere betegnet ud for Senegals kyst. Kap Verde ligger altså placeret lidt som De Kanariske Øer bare 1.500 kilometer længere sydpå.

Mange siger, at Kap Verde øerne er en slags blanding af netop De Kanariske Øer og Caribien, og det måske ikke helt forkert.

Kap Verde – Et lille stykke paradis

Det Kap Verde øerne burde være kendt for strandene med cremehvidt sand, hvor du hele året rundt kan slappe af i solen og køle din varme krop i det skønne, klare havvand.

Men øerne kunne også være kendt for, at du på flere tidspunkter af året kan se delfiner lege i bølgerne, at det er et fantastisk sted at windsurfe og surfe, og at du kan se havskildpadder og hvaler eller de kæmpestore rokker.

De mest populære af Kap Verdes øer er Boa Vista og Sal, og her finder du rigtigt gode hoteller, hvor du bestemt ikke kommer til at mangle noget. Og her er hoteller til flere forskellige budgetter, så du kan helt sikkert finde ét, der lige passer til dig.

Find din flybillet til Kap Verde

Vælger du at tage til Kap Verde, så er flyveturen på cirka 6-9 timer inkl. en mellemlanding, da der ikke er direkte rutefly fra Danmark hertil.

Brug lidt tid på at finde de billigste flybilletter. I vores søgemaskine (ovenfor) søger du blandt hundredvis af flyselskaber og rejsebureauer, og du kan også hente vores gratis e-bog, "Sådan får du billigere rejser" (https://www.travelmarket.dk/hent-gratis-ebog.htm), hvori du kan finde 16 gode råd om at finde billige flybilletter.

En god idé kan også være at se, om du kan finde en charterrejse til Kap Verde øerne.Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Kap Verde Øerne:
København til Kap Verde, Sal Airport
14. januar til 21. januar fra kr. 2.831,-

Bedøm rejsemål
4,6
(166 bedømmelser)

De mest populære lufthavne i Kap Verde Øerne

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.