Byskyline ved skumring med oplyste bygninger og en bro.

Billige flybilletter til Johannesburg

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Johannesburg

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
24. feb 5. mar
CPH
JNB
JNB
CPH
Vueling Airlines Etihad Airways 2 stop
Etihad Airways 1 stop
Fra kr. 4.005,- Vælg
3. mar 9. mar
CPH
JNB
JNB
CPH
Vueling Airlines Etihad Airways 2 stop
Etihad Airways 1 stop
Fra kr. 4.230,- Vælg
4. nov 14. nov
CPH
JNB
JNB
CPH
Turkish Airlines 1 stop
Turkish Airlines 1 stop
Fra kr. 4.575,- Vælg
19. nov 1. dec
BLL
JNB
JNB
BLL
Etihad Airways 2 stop
Etihad Airways 2 stop
Fra kr. 4.670,- Vælg
3. nov 13. nov
BLL
JNB
JNB
BLL
Turkish Airlines 1 stop
Turkish Airlines 1 stop
Fra kr. 4.721,- Vælg
7. jan 16. jan
CPH
JNB
JNB
CPH
Qatar Airways 1 stop
Qatar Airways 1 stop
Fra kr. 4.863,- Vælg

Søg efter de bedste flybilletter til Johannesburg på Travelmarket

AFRIKA: Hop på flyet til den næststørste by på det afrikanske kontinent og oplev Sydafrika på nært hold. Joburg eller Jozi, som byen også kaldes, samler hele Afrikas sjæl og forskelligheder – og så er flybilletter hertil blevet billigere end nogensinde.

Du fornemmer straks den særlige afrikanske stemning, når du er landet i Johannesburg O.R. Tambo International Airport. Man bliver hurtigt klar over, at nu venter store eventyr.

Lufthavnen hed tidligere Johannesburg International og før det Jan Smuts Airport, så bliv ikke forvirret, hvis de gamle navne stadig dukker op. Sådan er det bare i Sydafrika.

Lufthavnen er den vigtigste i Johannesburg, og den ligger omkring 20 kilometer fra centrum. Det er uden sidestykkes den travleste lufthavn i Afrika, og der er flyforbindelser til alle internationale, europæiske og oversøiske storbyer, herunder naturligvis London, Paris og Frankfurt. Der kan være lange ventetider i lufthavnen og husk at have styr på vaccinationer og andre praktiske ting i god tid inden rejsen.

Med søgemaskinen på Travelmarket er det blevet let at finde den helt rigtige flybillet til eventyret. Du kan blot sætte “rejseagenten” til at holde øje for dig, så får du en mail, når der bliver udbudt en flybillet, der passer til dine krav.

Alt i én

Johannesburg har mere end tre millioner indbyggere, og byen har alt, hvad man leder efter. Uanset om man er på forretningsrejse, skal ud på safari eller blot ønsker at slappe af. Byen er Sydafrikas økonomiske centrum og er en kraftmotor for udviklingen af landet og kontinentet.

Halvdelen af byens befolkning bor i Soweto og de nærliggende forstæder. De fleste af Johannesburgs indbyggere er af afrikansk afstamning og omkring en halv million af europæisk. Resten er af anden etnisk herkomst.

Der er fuldt brøl på økonomien her i byen. Omkring 10 procent BNP i Afrika syd for Sahara genereres i Johannesburg. Rigdommen er dog ikke fordelt ligeligt. Der er store forskelle, og det giver naturligvis anledning til en del spændinger og kriminalitet.

Men opfører man sig i forhold til de retningslinjer, der udstikkes, og tager sine forholdsregler, er byen en oplevelse for livet. Det er helt sikkert muligt at flyve hertil og have en sikker og behagelig rejse.

Johannesburg har mere end seks millioner plantede træer, og er dermed en af de grønneste byer i verden, selvom det oprindelige landskab nærmest var savanne. Her er sjældent for varmt eller for koldt – Johannesburg er behagelig at være i.

Ud med Jozi

Joburg eller Jozi har mange “turiststeder”. Bydelen Soweto er blevet et af de steder, man næsten skal se som turist. Feriegæster, backpackers og selv forretningsrejsende tager til Soweto for at se, hvordan livet leves der. Men tag ikke ud på egen hånd.

Hvis man er interesseret i det nye Sydafrikas historie, så kig endelig forbi Mandela Family Museum, der er Mandelas første hus, som nu er blevet museum. Tilsvarende er Apartheid Museum et meget bevægende og lærerigt museum, der tager gæsterne med på en tur gennem Sydafrikas turbulente fortid og nutid. Man kan let afsætte en halv dag alene til dette museum, men omvendt kan man dårligt have været i Joburg uden at have være her.

Skal man have luft, så er Walter Sisulu Botaniske Have et godt bud. Her er maser af fugle. En fryd for øjet.

Overraskende for mange er der også stor interesse omkring hestesport i Sydafrika. I Johannesburg kan man således opleve Lipizzanerheste, der er godkendt af den spanske rideskole.

Udflugter ud i det Sydafrikanske landskab, hvor man oplever natur og kultur, er der mange af. Det rigtige Afrika opleves bedst på disse ture, hvor man kan se de traditionelle danse og smage den lokale mad, der laves i Zulu, Pedi, Sotho, Xhosa og Ndebele landsbyer. I Lion Park kan man fodre giraffer og opleve de stolte løver. Her er de på hjemmebane. Generelt har regionen en række parker, der tilbyder økoturister og andre en række naturoplevelser.

Vil man have mere håndfaste værdier, så er det altid muligt at finde en guldmine som for eksempel den gamle Kromdraai Gold Mine. Guldminen var en af de første guldminer på Witwatersrand, som Johanensburg-området blev kaldt i gamle dage. Minen ligger i et uspoleret landligt område cirka 40 minutters kørsel fra Johannesburg International Airport. Sydafrika har stadig i dag en rig guldmineindustri.

Det lette liv

Turister og feriegæster har gode muligheder for at opleve det lette liv i Johannesburg. Johannesburg har gode kasinoer og underholdning i verdensklasse.

Byen er også et paradis, hvis man er til power shopping. Det kan man gøre på et af de mange traditionelle afrikanske markeder som African Craft Market, Rosebank Mall, eller på de mindre organiserede som Mai Mai, Bruma Flea Market eller Panorama Flea Market. Men husk altid at tage med godkendte guider.

Millionbyen Johannesburg er også hjem for mange ekstremt rige sydafrikanere, og byen har derfor naturligvis lige det indkøbscenter som også den allermest kræsne feriegæst har brug for. Centrene er bekvemme og sikre. Indkøbscentrene har alle de typiske kædebutikker og en række afrikanske. De vigtigste indkøbscentre er Oriental Plaza, Fordsburg, med over 360 selvstændigt ejede butikker. Centret ligger kun en blok væk fra det sted, hvor Mahatma Gandhi havde sin berømte pas brænding for 100 år siden. Andre centre er Sandton City, Bedford Centre, Westgate, Eastgate, Cresta Mall, Southgate og Fourways Mall samt en række andre. Alle behov kan dækkes i Johannesburg.

Sydafrikas hjerte er nemt at komme til. På Travelmarket kan man søge blandt de store flyselskaber og finde lige den flyrute og de destinationer, der passer ind i rejseplanerne.

Hav en rigtig god tur til Johannesburg.

Populære lufthavne med fly til Johannesburg

Andre populære lufthavne for flyrejser til Sydafrika

Populære rejsemål i Afrika