Billige flybilletter til Kairo

Billige flybilletter til Kairo

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til Cairo her hos Travelmarket. Cairo er en hektisk storby med de fineste kulturperler. Pyramiderne ved Giza, Det Egyptiske Museum ved Tahrir pladsen, overdådige markeder, smukke moskeer, spændende kirker og hjertevarme indbyggere. Cairo har det hele. Hav en skøn rejse til Cairo.

Billige flybilletter til Kairo

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
4. nov 11. nov
CPH
CAI
CAI
CPH
LOT 1 stop
LOT 1 stop
Fra kr. 2.042,- Vælg
21. okt 28. okt
CPH
CAI
CAI
CPH
LOT 1 stop
LOT 1 stop
Fra kr. 2.230,- Vælg
7. okt 14. okt
CPH
CAI
CAI
CPH
LOT 1 stop
LOT 1 stop
Fra kr. 2.237,- Vælg
23. apr 4. maj
CPH
CAI
CAI
CPH
EasyJet Air Arabia 1 stop
Royal Jordanian EasyJet 2 stop
Fra kr. 2.324,- Vælg
4. apr 13. apr
CPH
CAI
CAI
CPH
Iberia 1 stop
Iberia 1 stop
Fra kr. 2.416,- Vælg
17. apr 30. apr
CPH
CAI
CAI
CPH
LOT 1 stop
LOT 1 stop
Fra kr. 2.427,- Vælg

Cairo – stor på mange måder

Cairo, hele Egyptens og Afrikas hovedstad, er fyldt med oplevelser og seværdigheder, der vil overraske og imponere dig, alt sammen serveret i et sansebombardement uden lige. Cairo er stor på så mange måder, at det ikke er noget man kan læse sig til, for man bliver simpelthen bare nødt til selv at opleve det.

For før man har set mumierne, basarerne, Nilen og så selvfølgelig pyramiderne med sine egne øjne, så har man ingen idé om, hvor stort og fantastisk Cairo egentligt er.

Cairo er Egyptens hovedstad, og den ligger i den afrikanske del af landet. I selv byen bor der omkring otte millioner mennesker, men regner man opland med rummer Cairo hele seksten millioner mennesker, hvilket gør den til verdens 16 største by, men Afrikas største. Fra Cairo er der ikke langt til Sinai halvørkenen og det røde hav, hvis man er vild med at dykke og bade.

Seværdigheder i CairoKøb en billig flybillet til Cairo, og du får oplevelser ad libitum! For noget er det mest fantastiske i Cairo er selve stemningen: Så sæt dig på en café eller et tehus, bestil en kop stærk kaffe, måske med en vandpibe til, og så bare overvær den brusende egyptiske hverdag gå forbi.

Det Egyptiske Museum, hvor mumierne af Kong Ramses d. 2 bl.a. ligger, samt Tut-Ank-Ammons dødsmaske, er også et besøg værd – hvis du da tør.

Khan el Khalili-basaren er større og mere hektisk, end man kan forestille sig, og hvis du bestemmer dig for at rejse til Kario, så tag din indre jyde med – for der skal pruttes om prisen!

Pyramiderne og Sfinxen er åndeløse store og smukke, og det er noget, man bare må se én gang i livet, så skynd dig at bestille de billige flybilletter til Cairo, hvis du vil opleve ting, som overgår alt andet.

Populære lufthavne med fly til Kairo

Andre populære lufthavne for flyrejser til Egypten

Populære rejsemål i Afrika