En tropisk strandpromenade med parasoller, palmer og en turkisblå hav foran under en klar himmel.

All Inclusive rejser til Egypten

Billige All Inclusive rejser til Egypten

Fra København

Fra Aarhus

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Egypten

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Hamborg

  • Aarhus

Dive Inn Resort
Dive Inn Resort Pooludsigts-værelse til 2-3 pers. med all incl.
Sharm El Sheikh, Sinai med Det Røde Hav 27. apr fra København 7 nætter
All Inclusive
3.395,- Vælg
Nubia Aqua Beach Resort
Nubia Aqua Beach Resort Economy dobbeltværelse
Hurghada 7. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
4.862,- Vælg
Amwaj Beach Club Abu Soma Resort
Amwaj Beach Club Abu Soma Resort Værelse (udsigt til poolen)
Soma Bay 7. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
5.431,- Vælg
Hotel Stella Gardens Resort & Spa
Hotel Stella Gardens Resort & Spa Dobbeltværelse poolsiden
Makadi Bay 12. maj fra Aarhus 7 nætter
All Inclusive
6.190,- Vælg
Panorama Bungalows El Gouna
Panorama Bungalows El Gouna Dobbeltværelse (udsigt til poolen)
El Gouna 7. maj fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
6.599,- Vælg
Bedøm rejsemål (27 bedømmelser)
4.7

Unikke seværdigheder i Egypten

Landet mellem Middelhavet og Det Røde Hav er kendt for sin antikke civilisation og fantastiske historie. Derfor finder du nogen af verdens mest kendte og imponerende seværdigheder netop her og får samtidig mulighed for at vælge mellem de mange all inclusive-rejser til landet.

Unikke seværdigheder
Få lande har så interessant en historie som Egypten, der samtidig byder på seværdigheder udover det sædvanlige. Vi har samlet et lille udpluk her:

Cairo og omegn
Cairo er landets hovedstad og er derfor samlingspunkt for mange af de største oplevelser og seværdigheder. Start med at besøge de verdenskendte Giza pyramider og den nærliggende Sphinx lige udenfor Cairo. Pyramiderne repræsenterer den klassiske pyramide fra det antikke Egypten og er ikoniske symboler for hele landet. Selv den dag i dag har man svært ved at forstå, hvordan de store bygningsværker blev opført for så mange år siden og man forstår godt, hvorfor den store Keops-pyramide var et af verdens syv vidundere. I området er det også muligt at få en tur på en kamel eller se det flotte lyd- og lysshow på pyramiderne, hvis du alligevel besøger stedet om aftenen.

Det Egyptiske Museum – Det store museum er i øjeblikket under massiv renovering, men er ikke desto mindre en unik lejlighed til at få et indblik i Egyptens fantastiske historie. Her står vigtige kunstskatte til offentligt skue og museet byder også på små haver, der alle indbyder til et lille hvil. Se bl.a. objekter fra den tidligere farao Tutankhamons grav, der blev konge i landet i en alder af 9 år tilbage i år 1334. Museet ligger ved den berømte Tahrir-plads i centrum af byen.

Khan al-Khalili bazar – Ved denne imponerende bazar kan du købe alt fra guld og ædelstene til velduftende sæber og farverige krydderier. Bazaren holder åben fra tidlig morgen til sen aften og er der brug for et hvil, er der masser af små restauranter, cafeer og gadesælgere, der tilbyder mad og drikke.

Al-Azhar moskéen – Denne moské huser også et universitet og flere skoler og blev opført helt tilbage i år 969. Den har i århundreder været en udannelsesinstitution for muslimske lærde fra hele verden, der stadig kommer dertil for at studere islam. Moskéen har i dag stor betydning for religionen og har en stor stemme i holdningsspørgsmål vedrørende islam. Samtidig er den også en smukt opført bygning og et arkitektonisk pragteksemplar.

Cruise på Nilen – Derudover er det også muligt at komme på cruise på verdens længste flod Nilen, der har sit udløb i Middelhavet og løber igennem Cairo. Her kan du opleve, hvordan den frodige natur vokser og de vilde Nilkrokodiller svømmer rundt blandt lokale fiskere og sejlere. Her kan du få nogle smukke naturoplevelser med hjem, som ikke findes i resten af landet pga. det tørre ørkenklima. Du kan sejle helt fra Cairo til Aswan i syd og evt. stå af i byen Luxor på vejen, der også kaldes for ”verdens største frilandsmuseum”, da man her finder Luxortemplet og Kongernes Dal, blandt mange andre antikke seværdigheder.

Egypten – All inclusive for alle

Egypten byder også på masser af muligheder, når ferien indtræffer og solen skal nydes. Her kan især Sharm el Sheik og Hurghada-kysten anbefales, der indbyder med imponerende hoteller og resorts lige ud til vandet i form af både hav og swimmingpool. Da klimaet altid er varmt om sommeren og mildt om vinteren er Egypten altid oplagt, når det er tid til at slappe af. Husk også dykkerbrillerne, da der er gode muligheder for at snorkle og dykke ud for kysten ved Sharm el Sheik. I begge byer findes der også masser af restauranter og shoppe-muligheder for enhver pengepung. Egypten er fuld af masser af oplevelser, unikke seværdigheder og all inclusive-rejser.

Afbudsrejser All Inclusive

All inclusive ferie i Egypten

Afrejselufthavne til Egypten