Ferie med All Inclusive – Er det noget for dig?

Flere og flere vælger en ferie med All Inclusive. Formålet med denne ferieform er, at du kan fokusere på at slappe af og holde ferie og samtidig have styr på økonomien. Men er det noget for dig?

Der er ingen tvivl om, at mange danskere har taget All Inclusive til sig. Flere af de store charterbureauer melder om stigende salg, og kigger man på antallet af søgninger med All Inclusive på Google er det også i stor vækst.

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Eller tjek: Alle Travelmarkets lavprisoversigter med All Inclusive ferier (med afrejse inden for seks måneder) eller tilbudsoversigter for de enkelte måneder

Hvis du kan rejse uden for højsæsonen, kan du være heldig at finde 5* All Inclusive rejser til yderst rimelige penge.

Ferie med All InclusiveHvad er All Inclusive?

Idéen med All Inclusive er, at alle måltider på ferien betales på forhånd. De fleste steder dækker dette over al den mad du spiser og de drikkevarer og snacks du får på hotellet.

Det betyder, at du allerede ved afrejse ved, hvad ferien kommer til at koste. Du kan altså lade Visakortet hvile med alt med mad og drikke og koncentrere dig om at holde ferie. Det eneste, du behøver, er lommepenge samt betaling for udflugter du eventuelt ønsker.

Fordele ved All Inclusive

* Du får større økonomisk overblik.
* Du kan spare mange penge med All Inclusive.
* Du har mindre besvær og får en nem ferie.
* Du er sikret en god ensartet kvalitet i den mad du får.
* Du får god tid til at være sammen med din familie.
* Du undgår pågående sælgere fra lokale restauranter.
* Ofte er mange af resortets aktiviteter også inkluderet i all inclusive.

* Hvis du rejser alene, kan du være heldig at finde godt selskab i restaurantområdet hver dag.
* Hvis du vil give en rejse til dine børn, svigerbørn og børnebørn, får du allerede styr på totalprisen inden afrejse.

Ulemper ved All Inclusive

* Du opholder dig primært på hotellet og oplever ikke så meget af den lokale kultur.
* Du får ikke smagt den ægte lokale mad.
* Du støtter ikke de lokale hyggelige restauranter og spisesteder.

Ferie med All InclusiveGode råd om All Inclusive

* Sørg for også at spise et par gange uden for hotellet (og gør plads i økonimien til det), men undgå at gøre det for ofte, for så forsvinder besparelsen.
* Tag en drink, eller køb en is andre steder end på resortet.
* Hvis du kan, så bestil bord i god tid på resortets forskellige restauranter, eller kom i god tid, inden dørene åbnes, så du er sikker på at få plads.
* Hotellets stjerner afspejler oftest kvaliteten i maden. Vil du være sikker på at få lækre måltider, bør du derfor vælge et 4- eller 5-stjernet hotel.
* Der er mere at spare på All Inclusive i dyre lande end i billigere lande.
* Giv dig god tid til at sammenligne forskellige hoteller med All Inclusive.

Er All Inclusive noget for dig?

Selvom All Inclusive er meget populært, skiller det alligevel vandene. Nogle mener, at All Inclusive er en fantastisk ferieform, og andre kunne aldrig finde på at vælge en ferie med alt inkluderet.

For rigtigt mange er ferien det tidspunkt på året, hvor man skal slappe af og tilbringe den tid sammen, som man ikke har i dagligdagen. Hvis du er i denne gruppe, vil en ferie med All Inclusive sikkert være et godt valg. Og så tæller det naturligvis også, at du ofte kan spare rigtig mange penge ved at vælge All Inclusive.

Hvis dit mål med ferien i stedet er en kombination af afslapning samt at få lokale indtryk og lokale oplevelser, så er All Inclusive sikkert ikke noget for dig, og du skal i stedet vælge en traditionel charterferie.

Har du fået lyst til en ferie med All Inclusive?

Hvis du vil se det aktuelle udvalg af All Inclusive tilbud, kan du lave en søgning i Travelmarkets søgemaskine for rejser med All Inclusive her.
 

Fotos:
Topbillede – istock / monkeybusinessimages
Pige med drink – istock / targovcom
Pige med udsigt – istock / AbElena

 

Relaterede artikler

Kommentarer til indlægget

 1. Er ved at prøve på at finde en uges ferie til mig og min søn, det skal være all inclusive og det skal helst være en badeferie i varmen. Nogen gode tips og anbefalinger ??? På forhånd tak

  • Hej Anthony Nishimura,
   Hvis I skal af sted i maj, er mit bedste bud, at I tager til Tyrkiet, hvor temperaturen er ca. 20 grader. Lige nu er der rigtigt mange gode tilbud i vores søgemaskine for charterrejser, som du kan finde her.
   Vælg de ønskede kriterier såsom afrejsedato og Tyrkiet og klik på Søg. I søgeresultatet vælger du Vis kun all inclusive. Held og lykke med at finde en rigtigt god rejse til dig og din søn.
   Venlig hilsen Birgitte, Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.