Fem-stjernede All Inclusive rejser til Egypten

Billige 5-stjernede All Inclusive rejser til Egypten

Thiamka Margrethe Pedersen
Vil du være sikker på, at madkvaliteten på de egyptiske specialiteter er i top, og at udvalget er stort og standarden høj? Så forkæl dig selv med en 5-stjernet rejse med All Inclusive. Læs videre og se de billigste 5-stjernede All Inclusive rejser til Egypten.

Rejs når de 5-stjernede All Inclusive rejser i Egypten er billigst

I prisoversigten nedenfor kan du nemt og hurtigt finde de billigste charterrejser med 5-stjernet All Inclusive i Egypten.

Pharaoh Azur Resort
HurghadaPharaoh Azur ResortEgypten (7 nætter)All inclusiveEconomy-værelse
4.168,-Vælg
Jasmine Palace Resort & Spa
HurghadaJasmine Palace Resort & SpaEgypten (7 nætter)All inclusiveDobbeltværelse (udsigt til haven)
4.847,-Vælg
Caribbean World Resort Soma Bay
Soma BayCaribbean World Resort Soma BayEgypten (7 nætter)All inclusiveEconomy dobbeltværelse
4.982,-Vælg
Hotel Marriott Renaissance
Sharm El SheikhHotel Marriott RenaissanceEgypten (7 nætter)All inclusiveStandardværelse til 2-3 personer med all inclusive
5.795,-Vælg
Xperience Kiroseiz Premier
Sharm El SheikhXperience Kiroseiz PremierEgypten (8 nætter)All inclusiveDobbeltværelse Twin (adskilte senge) med haveudsigt
6.065,-Vælg
Amarina Abu Soma Resort & Aquapark
Soma BayAmarina Abu Soma Resort & AquaparkEgypten (7 nætter)All inclusiveDobbeltværelse (udsigt til haven)
6.648,-Vælg
Sunrise Grand Select Tucana
Makadi BaySunrise Grand Select Tucana Egypten (7 nætter)All inclusiveDobbeltværelse superior type
9.119,-Vælg
Sheraton Miramar Resort El Gouna - All Inclusive
El GounaSheraton Miramar Resort El Gouna - All Inclusive Egypten (7 nætter)All inclusiveDobbeltværelse Twin (adskilte senge)
11.375,-Vælg

(Er der ingen tilbud? Så er der pt. ingen tilbud i chartersøgemaskinen)

Fandt du ikke en billig 5-stjernet All Inclusive rejse til Egypten?

Du kan også nemt lave din helt egen søgning i vores All Inclusive søgemaskine her.

Måske overvejer du, om din All Inclusive ferie behøver at være med hele fem stjerner. Kunne du måske ”nøjes med” en 4-stjernet All Inclusive rejse til Egypten, kan du med fordel tjekke vores oversigt med 4-stjernede All Inclusive rejser til Egypten.

Læs også: De billigste charterrejser til Egypten – lavprisoversigt

Ønsker du at rejse i en bestemt måned, kan du også finde de billigste All Inclusive rejser til Egypten i vores All Inclusive månedsoversigter – Måned for måned.

Og er du sent ude og på udkig efter en afbudsrejse med All Inclusive, så tjek denne artikel Afbudsrejser All Inclusive – Billige rejser med alt inkluderet.

Kan du ikke nøjes med én enkelt uge? Så se denne oversigt Billig ferie med All Inclusive i 2 uger – Se de billigste tilbud her.

Fem-stjernet All Inclusive

Læs mere om din ferie med All inclusive i Egypten

* Mad og drikke i Egypten
* Hvilken badeby i Egypten skal du vælge?

Mad og drikke i Egypten

Mange forbinder en ferie med total afslapning, og på en All Inclusive ferie er det muligt at få dette ønske opfyldt. Her bliver du nemlig serviceret hele dagen – også mellem hovedmåltiderne. Og med hele fem stjerner er du sikker på super kvalitet, høj standard og et stort udvalg.

Elsker du mad, vil du helt sikkert synes, at det er spændende at udforske det egyptiske køkken. Egyptisk mad er en herlig blanding af mange forskellige køkkener med indflydelse fra Syrien, Libanon, Tyrkiet, Grækenland og andre Middelhavslande.

Mad og drikke i Egypten

Smagen- og duften af krydderier er skøn, og du kan nyde mange andre specialiteter udover egyptisk brød, humus, kebab og kofta, som de fleste kender. Hvad med at smage fx Rozz Me’emmar, Besarah eller Kshari, som er en blanding af ris, spaghetti, løg, sorte linser og meget andet?

Og trænger du ikke til et helt måltid, kan du altid snuppe en ”asiir”, som er en frisk, fyldig frugt- og grøntsagsjuice.

Du behøver ikke at blive ruineret for at kunne nyde en 5-stjernet luksuscharterrejse med All Inclusive. Er du fleksibel med, hvornår du kan rejse, kan du i perioder af året være heldig at finde en luksusrejse til meget rimelige penge.

Tjek også vores lavprisoverigt med 5* luksuscharterrejser med All Inclusive til Egypten og andre populære All Inclusive rejsemål.

Du kan også læse videre, og se andre All Inclusive luksus rejser til lavpris.

Hvilken  badeby i Egypten skal du vælge?

Hvilken badeby i Egypten skal du vælge?

Egypten har mange skønne steder at byde på. Hurghada– og Marsa Alam-områderne ud til Det Røde Hav samt Sharm el Sheikh på Sinai-halvøen er blandt de mest populære.

Her finder du hoteller og strande, hvor nogle er velegnede for børnefamilier med masser af aktiviteter, nogle med mulighed for mere ro – og mange, som har fantastiske snorklemuligheder lige uden for døren.

Find det sted, der passer til dig og dit temperament. Og trænger du til lidt afveksling med kultur, kan du arrangere en tur ud i ørkenen, til pyramiderne i Giza, til Cairo for at se Tutankhamon’s prægtige maske – eller hvad med at hilse på sfinks’en?

Fotos:
Topfoto © Getty Images / DaniloAndjus
Egyptisk mad © Getty Images / sveta_zarzamora
Par med vin © Getty Images /Vasyl Dolmatov
Snorklende dreng © Getty Images / strmko


 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.