Fem-stjernede All Inclusive rejser til Egypten

Billige 5-stjernede All Inclusive rejser til Egypten

Drømmer du også om Egypten – faraoernes land? Egypten lokker med solrigt klima, gæstfrihed, farverige basarer, livligt byliv, skønne strande og snorkling & dykning.

Vil du trygt have styr på udgifterne hjemmefra, og vil du være sikker på, at madkvaliteten på de egyptiske specialiteter er i top, og at udvalget er stort og standarden høj? Så forkæl dig selv med en 5-stjernet rejse med All Inclusive. Læs videre og se de billigste 5-stjernede All Inclusive rejser til Egypten med afrejse inden for de næste tre måneder.

Mad og drikke i Egypten

Læs fra top til bund, scroll ned – eller klik på dit ønskede emne:

* Hvad koster 5* All Inclusive rejser til Egypten?
* Mad og drikke i Egypten
* Hvilken badeby i Egypten skal du vælge?
* Få mere hjælp til at finde din rejse til Egypten

Hvad koster 5-stjernede All Inclusive rejser til Egypten?

Mange forbinder en ferie med total afslapning, og på en All Inclusive ferie er det muligt at få dette ønske opfyldt. Her bliver du nemlig serviceret hele dagen – også mellem hovedmåltiderne. Og med hele fem stjerner er du sikker på super kvalitet, høj standard og et stort udvalg.

I prisoversigten nedenfor kan du nemt og hurtigt finde de billigste charterrejser med 5-stjernet All Inclusive i Egypten.

HurghadaLong Beach Resort HurghadaEgypten (7 nætter)All inclusiveDobbeltværelse (udsigt til haven)
3.846,-Søg

HurghadaJasmine Palace Resort & SpaEgypten (7 nætter)All inclusiveEconomy dobbeltværelse
4.229,-Søg

Soma BayCaribbean World Resort Soma BayEgypten (7 nætter)All inclusiveSuperior-værelse (udsigt til haven)
4.525,-Søg

Soma BayAmarina Abu Soma Resort & AquaparkEgypten (7 nætter)All inclusiveEconomy dobbeltværelse
4.649,-Søg

Sharm El SheikhHotel Marriott RenaissanceEgypten (7 nætter)All inclusiveStandardværelse til 2-3 personer med all inclusive
5.595,-Søg

Sharm El SheikhAurora Oriental ResortEgypten (7 nætter)All inclusiveDobbeltværelse (udsigt til haven)
5.612,-Søg

El GounaSheraton Miramar Resort El GounaEgypten (7 nætter)All inclusiveDobbeltværelse
7.232,-Søg

El GounaSheraton Miramar Resort El Gouna - All Inclusive Egypten (7 nætter)All inclusiveStandard Twinrom
8.075,-Søg

(Er der ingen tilbud? Så er der pt. ingen tilbud i chartersøgemaskinen)

Måske overvejer du, om din All Inclusive ferie behøver at være med hele fem stjerner. Kunne du måske ”nøjes med” en 4-stjernet All Inclusive rejse til Egypten, kan du med fordel tjekke vores oversigt med 4-stjernede All Inclusive rejser til Egypten.

Læs også: De billigste charterrejser til Egypten – lavprisoversigt

Du kan også nemt lave din helt egen søgning i vores All Inclusive søgemaskine her.

Fem-stjernet All Inclusive

Mad og drikke i Egypten

Elsker du mad, vil du helt sikkert synes, at det er spændende at udforske det egyptiske køkken. Egyptisk mad er en herlig blanding af mange forskellige køkkener med indflydelse fra Syrien, Libanon, Tyrkiet, Grækenland og andre Middelhavslande.

Smagen- og duften af krydderier er skøn, og du kan nyde mange andre specialiteter udover egyptisk brød, humus, kebab og kofta, som de fleste kender. Hvad med at smage fx Rozz Me’emmar, Besarah eller Kshari, som er en blanding af ris, spaghetti, løg, sorte linser og meget andet?

Og trænger du ikke til et helt måltid, kan du altid snuppe en ”asiir”, som er en frisk, fyldig frugt- og grøntsagsjuice.

Du behøver ikke at blive ruineret for at kunne nyde en 5-stjernet luksuscharterrejse med All Inclusive. Er du fleksibel med, hvornår du kan rejse, kan du i perioder af året være heldig at finde en luksusrejse til meget rimelige penge.

Tjek også vores lavprisoverigt med 5* luksuscharterrejser med All Inclusive til Egypten og andre populære All Inclusive rejsemål.

Du kan også læse videre, og se andre All Inclusive luksus rejser til lavpris.

Hvilken  badeby i Egypten skal du vælge?

Hvilken badeby i Egypten skal du vælge?

Egypten har mange skønne steder at byde på. Hurghada– og Marsa Alam-områderne ud til Det Røde Hav samt Sharm el Sheikh på Sinai-halvøen er blandt de mest populære.

Her finder du hoteller og strande, hvor nogle er velegnede for børnefamilier med masser af aktiviteter, nogle med mulighed for mere ro – og mange, som har fantastiske snorklemuligheder lige uden for døren.

Find det sted, der passer til dig og dit temperament. Og trænger du til lidt afveksling med kultur, kan du arrangere en tur ud i ørkenen, til pyramiderne i Giza, til Cairo for at se Tutankhamon’s prægtige maske – eller hvad med at hilse på sfinks’en?

5-stjernet All Inclusive i Egypten

Fandt du ikke en billig 5-stjernet All Inclusive rejse til Egypten?

Ønsker du at rejse i en bestemt måned, kan du også finde de billigste All Inclusive rejser til Egypten i vores All Inclusive månedsoversigter – Måned for måned.

Og er du sent ude og på udkig efter en afbudsrejse med All Inclusive, så tjek denne artikel Afbudsrejser All Inclusive – Billige rejser med alt inkluderet.

Kan du ikke nøjes med én enkelt uge? Så se denne oversigt Billig ferie med All Inclusive i 2 uger – Se de billigste tilbud her.

Og endelig kan du lave din helt egen søgning i vores All Inclusive søgemaskine her.

Topfoto (c) Getty Images / DaniloAndjus
Egyptisk mad (c) Getty Images / sveta_zarzamora
Par med vin (c) Getty Images /Vasyl Dolmatov
Snorklende dreng (c) Getty Images / strmko
Kamel med to piger (c) Getty Images / targovcom

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.