En tropisk strandpromenade med parasoller, palmer og en turkisblå hav foran under en klar himmel.

Rejser til Egypten

I Egypten kan du slappe af på dejlige strande, snorkle med farverige fisk, se på pyramider og andre seværdigheder fra oldtiden. Sammenlign rejser til Egypten her.

Billige rejser til Egypten

Fra København

Fra Billund

Fra Aarhus

Udvalgte rejsetilbud til Egypten

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Hamborg

 • Aarhus

Dive Inn Resort
Dive Inn Resort Værelse til 2-3 personer. All Inclusive
Sharm El Sheikh, Sinai med Det Røde Hav 27. jun fra Billund 7 nætter
All Inclusive
3.495,- Vælg
Hotel Minamark Beach Resort & Spa
Hotel Minamark Beach Resort & Spa Dobbeltværelse superior type balkon
Hurghada 23. jun fra Aarhus 7 nætter
All Inclusive
4.171,- Vælg
Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa
Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa Dobbeltværelse almen
Makadi Bay 23. jun fra Aarhus 7 nætter
All Inclusive
5.302,- Vælg
Hotel Caribbean World Soma Bay Resort
Hotel Caribbean World Soma Bay Resort Dobbeltværelse poolsiden superior
Soma Bay 23. jun fra Aarhus 7 nætter
All Inclusive
5.518,- Vælg
Hotel Three Corners Rihana Resort
Hotel Three Corners Rihana Resort Dobbeltværelse type A
El Gouna 23. jun fra Aarhus 7 nætter
All Inclusive
5.794,- Vælg
Swiss Inn Resort Dahab
Swiss Inn Resort Dahab Dobbeltværelse (udsigt til haven)
Dahab, Sinai med Det Røde Hav 5. jul fra København 7 nætter
8.266,- Vælg
Bedøm rejsemål (126 bedømmelser)
4.4

Sol, strand, pyramider og mumier i Egypten

Søger du efter en billig rejse til Egypten, er du kommet til rette sted. Egypten er et fantastisk overflødighedshorn af oplevelser: De skønneste strande, pyramiderne, Kairo, Nilen, ørkenoaser, spændende markeder, lækker mad og søde og venlige egyptere. Hav en fortryllende rejse til Egypten.

Egypten – ferieoplevelser i verdensklasse

Hvert år tager mange danskere på rejser til Egypten. Det afrikanske land har uendeligt meget at byde på af smukke seværdigheder, lange sandstrande med gyldent sand og en skøn kultur.

Levende og varme
Egypten er et dejligt rejsemål, hvor du kan opleve verdensberømte attraktioner som pyramiderne, Sinai-bjerget og Karnak-templet. Desuden kan du på dine rejser til Egypten nyde at slappe af på de mange lækre badestrande, hvor du både kan snorkle og dykke. Og derudover vil du opleve en dejlig stemning i de egyptiske byer.

Værd at opleve i Egypten

Hvad enten du vil tilbage til historien og opleve Det Gamle Egypten, slappe af ved Det Røde Hav eller udforske kulturen, så kan du gøre alt dette, på din ferie i Egypten. Her er mulighederne nemlig mange både for unge, par og børnefamilier. Hertil kommer, at Egypten har et varmt, tørt og solrigt klima, hvilket betyder, at det er muligt at tage på en rejse til Egypten året rundt.

Egypten er en meget alsidig rejsedestination, hvor du kan opleve lidt af det hele. Der er stor forskel på det du oplever langs Nilen og på det, du oplever i Sharm el Sheikh ved Rødehavet. Nedenfor er en lille guide til hvilke byer, der er værd at besøge i Egypten, også kaldet Faraoens land.

Byer du skal besøge

En rejse til Egypten er ikke fuldendt førend, du har været i hovedstaden Kairo. Kairo er en yderst populær by for dig, der ønsker at starte din tur med et cruise langs Afrikas længste flod Nilen – eller til dig, der ønsker at udforske de gamle pyramider, når du rejser til Egypten. Her kan du nemlig opleve et af verdens syv vidundere, Keops-pyramiden og ikke mindst se Sphinxen. Byen i sig selv er yderst fascinerende, og som på mange måder skiller sig ud fra andre storbyer. Den er varm, støvet og kaotisk og ikke mindst moderne.

Luxor
Luxor er også en anden – ikke mindst lige så interessant – by, der gemmer på meget historie.. Her kan du bl.a. se templer fra dengang byen var hovedbyen i Det Gamle Egypten. Du kan bl.a. besøge Karnak-templet, Luxor-templet og Kongernes Dal. En tur til det mindre kendte Luxor tager dig helt tilbage til Det Gamle Egypten.

Alexandria
Alexandria er landets næststørste by med 3,5 millioner indbyggere. Byen ligger i den nordlige del af landet, lige ud til Middelhavet. Det er ikke mange byer i verden, der kan prale af at have så rig en historie som Alexandria, som du bør besøge i Egypten. Byen blev grundlagt i 331 f.Kr. af Alexander den Store, og har under sin storhedstid været blandt verdens vigtigste byer. Mange af byens historiske steder er desværre blevet ødelagt pga. et kraftigt jordskælv tilbage i 1400-tallet. På trods af ødelæggelserne er der stadig en lang række monumenter, det er muligt at besøge såsom det nye- og moderne bibliotek, katakomberne, Pompeius´ søjle, Quait Bay-fortet, Montasser-paladset og meget, meget mere.

Sharm el Sheikh
Sharm el Sheikh ligger på Sinai-halvøen ved rødehavet, lige ud til det Røde hav, hvor du kan finde nogle af de smukkeste koralrev med farvestrålende fisk i verdenen. Sharm el Sheikh er et populært feriested med dejlige hoteller, og er især blevet kendt for dykning og snorkling, og hører da også til blandt verdens bedste dykningsdestinationer.
Hvis du bliver træt af at ligge på de lækre sandstrande, beach resort, afslappende ferie, eller dyrke vandsport, er der også et stort udbud af dagsudflugter. Her kan du komme ud og snorkle blandt de smukke koraller i Røde Hav, og hvis du er til lidt fart, kan du også tage et besøg i Sinai-ørkenen nær Sharm el Sheikh og køre på de fire-hjulede quad-bikes eller besøge en oase.
Blandt de helt populære heldagsudflugter er ture til Kairo og Luxor. For dig, der gerne vil prøve noget helt nyt, kan du også tage en tur til den hellige by Jerusalem eller besøge Petra, et af de 7 vidundere i Jorden. Der er mange muligheder, på din rejse til Egypten.

Hurghada
Hurghada som også hører til blandt de mest populære rejsemål i Egypten, har engang været en lille fiskerby ved rødehavet. Byen byder på et hav af forskellige strande, skønt klima, hvor du kan nyde sol og hav. Blandt de mest kendte af de fantastiske strande kan nævnes Mahmya Beach, Tawila Island Beach og ikke mindst Mangroovy Beach.

Du finder også adskillige dejlige hoteller i Hurghada – Hurghada har hoteller i mange forskellige prisklasser.

Ligesom Sharm el Sheikh kan du også tage på dagsudflugter fra Hurghada. Blandt de mest populære udflugter hører de, der går til Aswan, Kairo, Kongernes Dal og Luxor. Som alle ligger 5-6 timers kørsel med bus. Nær Hurghada ligger også den populære destination El Gouna hvor der er rig mulighed for surfing, windsurfing, kitesurfing og oplevelser under havoverfladen. Der er meget at gøre på Det Røde Hav i El Gouna, men de omkringliggende ørkener byder også på spænding som cykling, ridning og quadcykling.

Aswan
Landets tredjestørste by Aswan er bestemt også et besøg værd. Byen ligger i det sydlige Egypten, ikke langt fra grænsen til Sudan. I denne del af landet kan du møde ørkenfolket nubierne, som man stort set kun kan se i denne del af landet. Byen byder desuden på templer og ruiner, hvor du kan opleve de to smukke templer Philae og Kabasha. Her fra kan du også tage dagsrejser til Kongernes Dal og se de fantastiske historiske steder som Egypten byder på.

Kairo
Netop når det gælder de historiske katte og kulturelle seværdigheder, er det oplagt at tage en tur til Kairo. Det er er et must at besøge hovedstaden i Egypten med mange spændende museer. I storbyen kan du opleve en moderne vestlig stemning ved siden af den lokale arabisk kultur.

Ikke langt fra byen ligger – som tidligere nævnt – de verdenskendte Giza-pyramider, og også den mytiske Sphinx, der er en skabning med en løvekrop og et menneskehoved, der ligger og imponerer i dette område.

Har du lyst til at komme tæt på nogle af de mest fascinerende historiske skatte i Egypten? Vil du samtidig have muligheden for at holde din ferie i sol og varme? Så bestil en af de billige rejser til Egypten, for kun her kan du få så mange oplevelser på ét sted.

Det er meget svært at besøge et sted i landet uden, at du kommer til at støde på en kulturel seværdighed. Rejser til Egypten er også samtidig en rejse gennem historien, og den starter nærmest fra dét øjeblik, du lander med flyet. Levn fra oldtiden står stadig tilbage mange steder i form af pyramider, templer, hieroglyffer og mumiernes sarkofager. Det er alt sammen beviser, du møder på en spændende historie – enten på museer eller i naturen. Egypten byder på det hele.

Historie, cruise eller storbyoplevelse? Du kan med en af de billige charterrejser opleve skønne Alexandria med det store verdensberømte bibliotek. Her bliver du klogere på den egyptiske historie, og på dine rejser til Egypten lærer du også forbindelsen til alle de smukke og imponerende romerske og græske monumenter at kende.
Uanset om du vælger byerne, strandene, ørkenen, havet – eller måske et luksuscruise op ad Nilen – så er mulighederne for at få nogle uforglemmelige ferieoplevelser.

Hvis du leder efter en populær rejsedestination, der ikke er for dyr, skal du ikke lede længere end til Egypten. Sharm el Sheikh er en af de mest populære turistdestinationer i landet, og det er let at se hvorfor. Strandbyen er perfekt for dem, der ønsker at slappe af ved havet, og der er masser af muligheder for at udforske lokalområdet. De farverige fisk og koralrevene gør det til et paradis for snorklere, og der er masser af billige rejsemuligheder til rådighed. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din rejse til Egypten i dag!

Nyd det hele i et varmt klima, hvor du virkelig får noget for pengene. Det er også nogle af grundene til, at mange turister hvert år vælger at holde ferie i Egypten.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Egypten

Hvad koster rejser til Egypten?

Rejser til Egypten er billigere, end mange tror. I vores seneste pristjek kostede rejser til Egypten fra kr. 3.495,-.

Hvilke rejsebureauer har rejser til Egypten?

Spies, Amisol, Atlantis Rejser, TUI og flere andre rejsebureauer har rejser til Egypten. På Travelmarket sammenligner du rejser fra alle rejsebureauerne.

Er rejser til Egypten populære?

Ja, rejser til Egypten er meget populære, og landet byder da også på pyramider og fantastisk snorkling. Egypten scorer 4,4 ud af 5 på Travelmarket.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Egypten?

Du kan rejse til Egypten fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Egypten?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Egypten, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Egypten.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Egypt | Charterresor till Egypten

Rejser til rejsemål i Egypten

Charterbureauer med charterrejser til Egypten

 • Billige charterrejser med Almena
 • Billige charterrejser med Amisol Travel
 • Billige charterrejser med Apollo
 • Billige charterrejser med Bravo Tours
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med Primo Tours
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI