Find din flybillet til Egypten her

Billige flybilletter til Egypten

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Er du på udkig efter en billig flybillet til Egypten, kan du finde den her hos Travelmarket. Overdådige pyramider, spændende mumier, Nilen, gult ørkensand, sjove dromedarer, glimrende strande, hektiske Cairo og lækker mad – velkommen til Egypten. Hav en dejlig rejse til Egypten.

Find din flybillet til Egypten her

Pyramider, hieroglyffer, mumier, ørken, fantastiske templer, en oldgammel og imponerende kultur. Farvestrålende koraller, farvestrålende fisk og krydstogt på verdens længste flod. Køber du et sæt billige flybilletter til Egypten kommer du ikke til at kede dig.

Cairo

Egyptens hovedstad byder først og fremmest på Det Egyptiske Museum og de tre store pyramider ved Giza. Hvis du vil forstå Egyptens historie kan det anbefales at starte på Det Egyptiske Museum i centrale Cairo. Her får du et godt indblik i historien, du kan se masser af mumier og ikke mindst kan du se Guldmasken og alle de gyldne effekter, som man fandt i Tutankhamons grav.

I udkanten af Cairo ligger de 3 pyramider ved Giza. Pyramiderne er de eneste af verdens syv vidundere fra oldtiden, der kan stadig findes. At besøge pyramiderne er en kæmpe oplevelse, som man bør opleve mindst en gang i sit liv. Sørg for at komme til at gå lidt rundt selv, så du i fred og ro kan opleve disse fantastiske vidundere.

Luxor med dale og templer

Længere nede af Nilen ligger den lille by Luxor, der er centrum for udforskning af en lidt senere periode af den egyptiske historie. Her finder du Kongernes dal og Dronningernes dale samt Luxor templet og det helt fantastiske Karnaktempel. I de to dale kan du besøge en række konge- og dronningegrave, hvor den ene er mere imponerende end den anden.

Sol, strand og en verden under vandoverfladen

Det er ikke kun historiske vidundere at Egypten byder på. Langs sine kyster er der fantastiske muligheder for at slappe af på dejlige moderne resorts og bade i dejligt varmt vand. Den helt store attraktion er dog, når man kigger ned under havoverfladen. Her åbenbarer der sig en helt ny verden med farverige koraller og masser af spændende og ligeledes farverige fisk.

Uanset hvor din flybillet til Egypten bringer dig hen er der noget at opleve, og nu fik jeg kun lige nævnt muligheden for at tage på krydstogt på Nilen, og jeg har helt sikkert også glemt end masse andre dejlige steder.


Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Egypten:
København til Alexandria El Nohza
23. oktober til 4. november fra kr. 707,-

Bedøm rejsemål
4,7
(168 bedømmelser)
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.