Flybilletter til Addis Ababa

Billige flybilletter til Addis Ababa

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Flybilletter til Addis Ababa

Etiopien er en af verdens ældste civilisationer. Hovedstaden Addis Ababa blev grundlagt så sent som i det 19ende århundrede og har siden da stået som en magisk port til en anden verden.

For udenlandske besøgende er Addis Ababa indgangen til en verden af mystik og ældgamle traditioner, for Etiopiens landbefolkning en by, hvis gader er belagt med guld.

Travelmarket.dk’s søgemaskine hjælper dig med at finde de billige flybilletter til Addis Ababa. Her kan du med en enkelt søgning få resultater fra hundredvis af onlinebureauer.

Søgemaskinen sorterer resultaterne, så du hurtigt kan skaffe dig et overblik over de bedste flybilletter. Skal du videre fra Addis og måske endda hjem fra en anden lufthavn, skal du vælge den søgemulighed, der hedder flere destinationer.

Du kan også søge på enkeltrejser og sammenligne på tværs af dine søgninger. Ved du i god tid, at du skal af sted, er det en god idé at oprette en eller flere søgeagenter. Så får du en mail hver dag med de mest attraktive tilbud, og en god føling med prisniveauet og -udviklingen på din rejse.

Selv om du skal videre fra Addis Ababa, bør du unde dig selv nogle dage i den kontrastrige by. Her er en del interessante oplevelser og seværdigheder at komme efter.

Gå en tur, og se Africa Hall (UNECA’s hovedkvarter), parlamentsbygningerne og paladserne. På Nationalmuséet kan du se en kopi af Lucy, et berømt hominidfossil med en alder på cirka 3,2 millioner år. Er du interesseret i kunst, er Netsa Art Village stedet.

Det store kaotiske marked, Merkato er en oplevelse, som du sent vil glemme. Etiopien er kaffeland. Tomoca serverer byens bedste kaffe. Bønnerne bliver selvfølgelig ristet på stedet, så kaffeduften kilder din næse flere blokke væk. Og det er et skønt sted at hænge ud.

Find dine billige flybilletter til Addis Ababa på denne side.

Find rejsen til Addis Ababa her

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK