Kvinde slapper af og smiler, mens hun kigger ud af et flyvindue med sollys, der strømmer ind.

Populære flyselskaber

Kenneth Karl Nielsen
Der er mange forskellige flyselskaber i verden. Her finder du information om nogle af de mest populære flyselskaber i Danmark.

17 forskellige flyselskaber

Vil du læse om et bestemt flyselskab, kan du hurtigt finde det her:
SAS | Ryanair | Norwegian | Easyjet | Emirates | Thai Airways | Turkish Airlines | Singapore Airlines | Finnair | Air France | KLM | Lufthansa | British Airways | Wizz Air | Icelandair | Brussels Airlines | Vueling

Blev det flyselskab, som du ville læse om, ikke nævnt?

Hos Travelmarket kan du sammenligne flypriser på over 100 flyselskaber. Dette var blot et udvalg.

Klik her, og lav en søgning i vores flysøgemaskine. Så kan du hurtigt se, hvilke flyselskaber der tilbyder en flyrute til dit favoritrejsemål.

SAS

SAS, som står for Skandinavian Airlines, kæmper med Norwegian om at være det største flyselskab i Skandinavien. SAS samarbejder med 28 flyselskaber, der tilsammen udgør Star Alliance. Dette betyder, at du kan rejse til 1.316 lufthavne i 192 lande.
Læs mere om SAS

Norwegian

Norwegian er et lavpris-flyselskab, som flyver rundt til mange destinationer på flere kontinenter. Selskabet flyver til Europa, Nordafrika og Mellemøsten. I 2020 havde Norwegian hele 160 fly i deres flåde. Og selskabet blev kåret til det bedste europæiske flyselskab i 2022.
Læs mere om Norwegian

Easyjet

EasyJet er det største flyselskab i Storbritannien, hvis man måler efter antal passagerer transporteret. De har 24 forskellige baser at finde, og deres største findes i London. Det er nemlig i Gatwick Lufthavn. Selv om EasyJet er fra Storbritannien, opererer de også aktivt i store dele af Europa. De har store baser i lande som f.eks. Spanien, Frankrig, Tyskland, Italien og mange andre europæiske lande.
Læs mere om Easyjet

Ryanair

Ryanair er et irskbaseret lavprisflyselskab, som var det første flyselskab i Europa til at lancere den populære lavprismodel. Det er Europas største flyselskab og beflyver over 200 destinationer fordelt på 40 lande. Ryanair har en flåde bestående af over 470 fly og forventer et passagerantal på 168 millioner i 2022. Du kan flyve med Ryanair fra København Lufthavn, Billund Lufthavn, Aalborg Lufthavn, Aarhus Lufthavn og Hamburg Lufthavn til populære destinationer såsom London, Rom, Barcelona, Chania, Pisa, Venedig, Edinburgh, Málaga, Alicante, Budapest, Milano og Malta.
Læs mere om Ryanair

Turkish Airlines

Turkish Airlines er det nationale tyrkiske flyselskab. Det har sit hovedsæde i Istanbul. Istanbul er kendt for at være en meget international by, hvor man finder to forskellige slags kulturer mixet sammen – den mellemøstlige med den europæiske.
Læs mere om Turkish Airlines

Emirates

Emirates har deres base i byen Dubai, der ligger i De Forenede Arabiske Emirater. De flyver hovedsageligt ud fra Dubai International Airport. Hvis du skal have flybilletter med Emirates, flyver du med det selskab der har købt suverænt flest af det lækre Airbus’ A380 superjumbo. Og Emirates blev udnævnt til et af de bedste interkontinentale ruteflyselskaber i 2022.
Læs mere om Emirates

Thai Airways

Thai Airways er et thailandsk flyselskab, der flyver masser tilfredse mennesker rundt hver eneste dag. Det er det nationale flyselskab i Thailand. Thai Airways var et af de fem flyselskaber, der var med til at stifte “Star Alliance”.
Læs mere om Thai Airways

Brussels Airlines

Brussels Airlines er et belgisk flyselskab og samtidigt er det det største flyselskab med base i Belgien. Hvis du vil have flybilletter med Brussels Airlines, kan du flyve til over 50 forskellige destinationer i Europa.
Læs mere om Brussels Airlines

Singapore Airlines

Singapore Airlines, eller forkortet SIA, er et stort flyselskab, der flyver mange mennesker rundt i store dele af Asien. Hovedsageligt Syd- og Øst-Asien. De flyver også en lang række ruter til blandt andet Europa og Amerika.
Læs mere om Singapore Airlines

Air France

Air France er en del af SkyTeam og har flyvninger til hele verdenen. Sammen med KLM har de lavet Air France-KLM og er europas største flyselskab.
Læs mere om Air France

KLM

KLM (Royal Dutch Airlines) blev dannet i 1919 i Amsterdam. I dag kan de via SkyTeam tilbyde rejser til hele verdenen på ca. 225 destinationer. KLM blev udnævnt til et af de bedste interkontinentale ruteflyselskaber i 2022.
Læs mere om KLM

Wizz Air

Wizz Air er et ungarnsk lavprisselskab fra 2003. Selskabet flyver for det meste på en række europæiske destinationer.
Læs mere om Wizz Air

British Airways

British Airways er et af verdens mest kendte selskab, der flyver til hele verdenen. British Airways er medlem af Oneworld Alliancen.
Læs mere om British Airways

Lufthansa

Lufthansa er et tysk selskab, der er blandt de største i Europa. De flyver til hele verdenen og er kendt for at være sikre og punktlige.
Læs mere om Lufthansa

Icelandair

Icelandair er en del af Star Alliance. Icelandairs fordel er at du kan mellemlande på Island og få en miniferie der, når du flyver til Noramerika eller Grønland.
Læs mere om Icelandair

Finnair

Skal du ud i verden og gerne vil have et stop i Helsinki, så er Finnair det oplagte valg.
Læs mere om Finnair

Vueling

Vueling er et lavprisselskab der i 2021 blev kåret til det bedste lavprisflyselskab. Vueling har base i Spanien.
Læs mere om Vueling

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.