Nye flyruter i 2022

Nye flyruter til ferien i 2022 | Knap 40 direkte ruter til dig

Der er gode muligheder for at flyve direkte til nye steder fra danske lufthavne i 2022. Knap 40 nye flyruter åbner fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg og Aarhus.

Selvom vi stadig befinder os i en usikkerhed omkring corona, så er der de seneste måneder åbnet flere nye flyruter fra Danmark – og den udvikling fortsætter i 2022.

Desuden genåbner flere og flere flyselskaber ruter, som blev midlertidigt nedlagt, da pandemien rigtig rasede, og adskillige grænser i hele verden blev lukket. Herunder fortæller vi dig om alle de nye direkte ruter.

Klik på de enkelte byers navne, og du bliver videresendt til en søgemaskine, der passer til det samme rejsemål. På siden kan du også se de billigste afgange lige nu.

Nye direkte flyruter fra København Lufthavn

Kaputas stranden ved Antalya
Danmarks klart største og vigtigste lufthavn kan naturligvis byde på adskillige spændende nyheder i 2022. I 2022 står det hurtigt voksende tyrkiske flyselskab Corendon Airlines for klart de fleste nyheder. De åbner nemlig hele 14 nye ruter fra København fra juni 2022.

Corendon Airlines, som også åbner en del nye direkte ruter fra Billund Lufthavn, tilbyder flybilletter til de fleste af danskernes charterfavoritter fra København. 6 nye ruter til Tyrkiet, 4 nye ruter til Grækenland og 4 til Spanien.

Nye flyruter fra København til Spanien
Corendon flyver i sommerperioden til følgende lufthavne i Spanien: Palma de Mallorca, Gran Canaria, Tenerife og Ibiza.

Nye flyruter fra København til Tyrkiet
Corendon flyver i sommerperioden til følgende lufthavne i Tyrkiet: Antalya (fra 8. april), Bodrum, Izmir, Dalaman/Marmaris, Gazipasa/Alanya og Konya.

Nye flyruter fra København til Grækenland
Corendon flyver i sommerperioden til følgende lufthavne i Det Græske Øhav: Heraklion og Chania (på Kreta), Rhodos og Kos.

Ny flyrute fra København til USA
Det amerikanske flyselskab Delta har meddelt, at de genoptager deres direkte flyrute fra København til New York fra 3. juni til midt i september.

Ny flyrute fra København til Den Baltiske Riviera
Norwegian åbner i sommerprogrammet en rute til Palanga i Litauen – en badeby ved Østersøen i et område, der også kaldes for Den Baltiske Riviera.

Nye direkte flyruter fra Billund Lufthavn

Long tail både i Krabi
Der er rigtigt mange spændende rutenyheder fra Danmarks næststørste lufthavn og ud i verden.

Nye flyruter fra Billund til Thailand
Allerede i januar og februar er der spændende nyt fra Billund. Rejsebureauet TUI, der er mest kendt for at arrangere charterrejser, åbner nu op for direkte charterfly fra Billund til Thailand.

TUI flyver i årets første måneder direkte fra Billund til Phuket og Krabi. Rejserne kan selvfølgelig købes som pakkerejser, men du kan også købe flybilletten uden at inkludere hotel. Find rejserne her. Hvis du vil se de billige fly med TUI, skal du blot vælge “Kun fly” under hotelspecifikation.

Nye direkte ruter fra Billund til populære rejsemål i Sydeuropa
Når sommerferien rigtigt kommer i gang, så bliver det rigtigt vildt. Der kommer nemlig hele 15 nye direkte ruter til Billund. Corendon Airlines, som også åbner i København, kommer med otte nye ruter, Ryanair åbner seks nye ruter og Norwegian åbner en enkelt nye rute. Og der bliver nye muligheder for at finde billige flybilletter til flere af de allermest populære rejsemål i Sydeuropa.

Nye flyruter fra Billund til Tyrkiet
Corendon Airlines åbner direkte flyruter til følgende lufthavne i Tyrkiet: Antalya, Bodrum og Gazipasa/Alanya.

Nye flyruter fra Billund til Grækenland
Corendon Airlines åbner direkte flyruter til følgende lufthavne i Grækenland: Heraklion og Chania (Kreta), Kos og Rhodos.

Nye flyruter fra Billund til Spanien
Corendon Airlines åbner en direkte flyrute til Palma de Mallorca. Og Ryanair åbner direkte flyruter til Madrid og Ibiza.

Nye direkte ruter fra Billund til Italien
Ryanair åbner direkte flyruter til Bari, Torino og Trapani (Sicilien).

Ny flyrute fra Billund til Portugal
Ryanair åbner en direkte flyrute fra Billund til Porto.

Ny flyrute fra Billund til Norge
Norwegian åbner en direkte flyrute til Bergen i Norge.

Ny direkte flyrute fra Billund til München
Og endelig åbner Lufthansa fra 1. maj en direkte flyrute til München i Tyskland. Ruten har længe været i toppen af Billunds Lufthavns ønskeseddel, og der bliver fløjet med 2 daglige afgange.

Alt i alt er der flere spændende nyheder til dig, som foretrækker at flyve fra Billund – og dejligt flere muligheder, når din sommerferie i 2022 skal planlægges.

Nye flyruter fra Aalborg Lufthavn

Stockholm i Skærgården
Aalborg Lufthavn bliver mere og mere populær at flyve fra, og nu kan du stå på toget i hele Jylland og tage det helt ud i lufthavnen.

Kører du i bil, så er der gratis parkering i Aalborg Lufthavn.

I 2022 har Aalborg to nye direkte flyruter at byde på.

Du kan nu flyve direkte fra Aalborg til Stockholm med Ryanair. At Ryanair er gået ind på ruten fra Aalborg til Stockholm har betydet, at prisen er faldet drastisk. Vi tjekker prisen på denne løbende og har fundet flere flybilletter til mindre end 200 kr. t/r.

Du kan nu flyve direkte fra Aalborg til Kaunas i Litauen. Kaunas, som er Europæisk kulturhovedstad i 2022, er den næststørste by i Litauen og et udmærket sted at starte en ferie i er rejseland, som kun få danskere besøger.

Nye flyruter fra Aarhus Lufthavn

Warszawa - en overset perle
På grund af sin placering et stykke udenfor Aarhus − og alligevel tæt på Billund Lufthavn − undlader mange at søge flybilletter fra Aarhus Lufthavn. Det er en skam, da der er en del spændende direkte flyruter fra Aarhus og ud i Europa.

Et godt råd: Inkludér gerne Aarhus i dine søgninger på Travelmarket (du kan søge på 4 forskellige afrejselufthavne i én søgning)

Aarhus har fået to nye ruter, som begge går til spændende rejsemål.

Nu kan du flyve direkte fra Aarhus til danskerfavoritten Malaga. Og så har Aarhus fået den første direkte rute til Warszawa fra Jylland.

Warszawa er en overset by til storbyferie og er et rigtigt godt valg, hvis man vil tage på en anden storbyferie end naboen.

Læs ogsåTre skønne storbyer i Polen – Tips og tilbud til din storbyferie i Polen

Har vi overset nogle ruter? – Eller har du noget at tilføje? – Så skrive gerne en kommentar, og vi opdaterer artiklen.

Topfoto til “Nye flyruter til ferien i 2022” getty images / YakobchukOlena
Warszawa: istockphoto / TomasSereda
Stockholm: istockphoto / mikdam
Krabi: istockphoto / f9photos
Antalya: istockphoto / Tolga TEZCAN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.