Billedet viser gamle imponerende ruiner, sandsynligvis fra en historisk periode, under en klar himmel.

Billige flybilletter til Delhi

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til Delhi hos Travelmarket. Delhi er Indiens fantastiske og farverige hovedstad. Byen er en smeltedigel af seværdigheder, markeder, alverdens typer af mennesker, spisesteder, hellige køer, bygninger m.m. Hav en dejlig rejse til Delhi og få en oplevelse for livet.

Billige flybilletter til Delhi

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
9. mar 23. mar
BLL
DEL
DEL
BLL
Lufthansa 1 stop
Lufthansa 1 stop
Fra kr. 2.667,- Vælg
4. mar 23. mar
BLL
DEL
DEL
BLL
Lufthansa 1 stop
Lufthansa 1 stop
Fra kr. 2.719,- Vælg
14. sep 28. sep
BLL
DEL
DEL
BLL
Lufthansa 1 stop
Lufthansa 1 stop
Fra kr. 2.759,- Vælg
20. aug 14. okt
CPH
DEL
DEL
CPH
Lufthansa 1 stop
Lufthansa 1 stop
Fra kr. 2.768,- Vælg
26. okt 9. nov
CPH
DEL
DEL
CPH
Lufthansa 1 stop
Lufthansa 1 stop
Fra kr. 2.934,- Vælg
26. okt 10. nov
CPH
DEL
DEL
CPH
Lufthansa 1 stop
Lufthansa 1 stop
Fra kr. 2.979,- Vælg

Billige flybilletter til spændende Delhi

FASCINATION: Indien besnærer og forfører den rejsende, og flybilletter til landet er ikke længere urimeligt dyre. Find din helt egen flyrejse til den historiske og spændende hovedstad.

Indiens hovedstad Delhi er en af de byer i verden, der har flest seværdigheder. En flybillet hertil er garanti for en meget anderledes ferie, der byder på store oplevelser.

På Travelmarket.dk kan du finde både flybilletter til indenrigsfly i landet, men også oversøiske flybilletter til og fra Indien. Mange vælger at få en notifikation på e-mail, hvis der kommer en billigere flybillet på den rute, man er interesseret i. Det gøres ved at tilmelde sig prisagenten på travelmarket.dk. På den måde sparer man både tid og penge på sin Delhi-tur.

Historien mærkes

I Old Delhi er attraktioner som moskeer og monumenter, der repræsenterer Indiens lange historie, strøet ud med let hånd.

Red Fort blev bygget i 1639, da Shah Jahan besluttede at flytte sin hovedstad fra Agra til Delhi. Under det britiske styre blev dele af fortet revet ned, men mange områder har dog også overlevet. Hvert år på Indiens uafhængighedsdag hejser premierministeren flaget på dette sted.

Qutub Minar blev bygget af Qutub-ud-din Aibak, der tog Delhi i besiddelse i 1206. Det er en riflet rødt sandsten tårn, som tilspidses op til en højde på 72,5 meter og er dækket med indviklede udskæringer og vers fra Koranen.

På mange måder er Qutub Minar skelsættende, da monumentet er begyndelsen til en ny stil af kunst og arkitektur, der kom til at blive kendt som den indo-islamiske stil. Hele området omkring Qutub Minar er beskyttet og fuld af historiske monumenter.

Det store gravmonument over Humayun opført i røde sandsten tiltrækker turister fra hele verden.

Lotus templet og Akshardham-templet kan tilføjes i rækken af store attraktioner, for byen har en overflod af interessante steder. En flyrejse til byen er en rejse tilbage i tiden. Det kan være en god ide at overveje, om man skal have en “tur/retur” eller en flybillet med flere stop. For Indien som helhed overrasker også, og mange bruger Delhi som udgangspunkt til at komme til Agra med dets Taj Mahal eller andre steder i det store skønne Indien.

Blandt de helt store turiststeder, er det majestætiske Red Fort, sammen med Qutub Minar og Humayuns grav med på UNESCOs Verdensarvsliste.

Moderne metropol

New Delhi, på den anden side, er en moderne by designet af Edwin Lutyens og Herbert Baker. New Delhi er stedet, hvor man finder de mange offentlige bygninger og ambassader, og det er her man mærker suset fra den moderne verden.

Den indiske hovedstad er en slående moderne metropol og noget af en kontrast til Old Delhis kringelkrogede gader. De store avenuer og statelige bygninger i New Delhi er rige på historie og kultur ikke mindst Gandhis hjem.

Trafikken i Delhi er kaotisk, og turister bør overlade den til de lokale. Tag i stedet en taxi eller brug den nye Delhi Metro.

Delhi er det vigtigste ankomststed for oversøiske fly, og herfra går det så videre ud i byen og Indien.

En shopping-tur i Delhi vil fuldende oplevelsen. Markeder som Karol Bagh, Connaught Place, Chandni Chowk, Gaffar marked, Sarojini Nagar marked, Lajpat Nagar Market og Palika Bazzar er et besøg værd.

Kosmopolitiske Delhi

Delhi er først nu ved at blive den selvsikre hovedstad, den er tænkt som. Mumbai der er en frådende metropol og Calcutta med sin atmosfære har længe været foretrukket af turister. Men det er som om, at Indiens svar på Washington DC er ved at komme sig over sin famlende usikkerhed. Og med god grund.

Fra hele verden strømmer folk og sprog til Delhi og giver byen et ægte kosmopolitisk præg. Det gælder både i den gamle del og i det grønne, Lutyens-designede New Delhi med de smarte restauranter, de trendy cafeer og designerbutikker. Her finder man alt det nyeste inden for kunst, mad og mode.

Samtidig er New Delhi ved at udvikle sig med raketfart, når det gælder natteliv. Forandringerne og udviklingen er i hastighed på linje med Indiens rumprogram. Det går stærkt med at udvikle og etablere barer, klubber og lounges i byen.

New Delhi og satellitbyerne Gurgaon og Noida har mange muligheder til dem, der gerne vil tilbringe en aften i byen.

Så hvis du allerede er ved at være rejseklar, så søg i rejsesøgemaskinen på Travelmarket.dk efter flybilletter til dejlige Delhi. I venstremenuen kan du vælge om din rejse til Delhi må have ingen eller tre flyskift. Du kan også sortere resultaterne efter rejsetid.

Hvis du vil videre rundt med fly i Indien, så kan det anbefales at vælge ”flere stop” i stedet for ”tur/retur”, som er standard. På den måde får du mulighed for at tilføje flere flyruter til din rejse. Det er en nem måde at planlægge rejsen på.

God tur!!

Populære lufthavne med fly til Delhi

Andre populære lufthavne for flyrejser til Indien

Populære rejsemål i Det Indiske Subkontinent