Billige flybilletter til dejlige Colombo

Billige flybilletter til Colombo

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Colombo

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Billige flybilletter til dejlige Colombo

Køb flybilletter til Colombo
Med over 2,2 mio. indbyggere er Colombo med dens forstæder den største by i Sri Lankas, hvilket også har gjort byen til landets økonomiske og kommercielle hovedstad. Med sit tropiske klima er Colombo en destination, man som turist kan rejse til året rundt.

Smuk kultur og masser af attraktioner

Der findes masser af turistattraktioner i byen, bl.a. den zoologiske have, der dagligt afholder det meget populære Elefantshow kl. 17:15, og når solnedgangen trænger sig på er det tid til at begive sig imod Galle Face Green promenaden, der leverer en fantastisk udsigt over det indiske ocean.

Colombo er som mange andre store byer i Syd Asien, hvor det er vigtigt at udvise respekt for kulturen. Et eksempel er altid at vende front imod en Buddha statue, hvis man er indenfor en passende radius. Gør gerne som de lokale i den forbindelse.

Muligheder for shopping i Colombo

Colombo er ikke Sri Lankas økonomiske hovedstad for ingenting, da shopping muligheder er et rent paradis. Der findes butikker overalt, med priser til alle niveauer, der sikrer alle turister fantastiske muligheder for at vende hjem med souvenirs af høj kvalitet. Her skal nævnes både Odel shopping center og Pettah markedet som destinationer, hvor man kan finde noget for enhver smag.

Særligt Pettah markedet er et besøg værd, selv for den der ikke ønsker at shoppe, bare for at opleve den fantastiske udendørs atmosfære mellem de mange boder, der byder på alt fra frugt til tøj og elektronik. Vær dog meget opmærksom når du handler, da uerfarne turister nemt bliver snydt. Priserne er altid til forhandling, så sørg for at få dig en god pris.

Der er noget for alle i Colombo, til alle prisniveauer, og flybilletterne er derfor i den forbindelse så billige, at alle har råd til at komme af sted. Så hvad venter du på?

Andre populære lufthavne for flyrejser til Sri Lanka

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.