Flyv til det uspolerede Sri Lanka

Billige flybilletter til Sri Lanka

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til byer i Sri Lanka

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.
Bedøm rejsemål
4,6
(170 bedømmelser)

Flyv til det uspolerede Sri Lanka

Sri Lanka bliver mere og mere populært som rejsemål, og det er helt fortjent. Så se bare at komme i gang med at finde de billige flybilletter til Sri Lanka, og gør dig klar til at opleve vild natur, skøn kultur, fantastiske mad og dejlige varme strande.

Strandene

Sri Lanka byder på mere end 1.600 kilometer med palmefyldte strande, hvor der er gode muligheder for at dyrke mange forskellige former for aktiviteter. Sri Lanka har to forskellige regntider, hvilket betyder, at der altid er sol på nogle af øens strande.

Eventyr

Der er masser af muligheder for at holde aktiv ferie på Sri Lanka. Her er gode muligheder for trekking og vandring inde i landet, du kan også ride på elefanter, klatre på klipper eller bare cykle rundt. Til vands kan du rafte, sejle i kajak, surfe eller dykke ned under havoverfladen og opleve en dejlig farverig verden.

Dyreliv

Et besøg i Sri Lanka giver dig mange muligheder for at opleve øens rige dyreliv. I skovene og i bjergene kan du opleve vilde elefanter, bjørne og leoparder. Til vand er der gode muligheder for både at opleve delfiner og hvaler. Der er også noget for fugle-entusiasterne på Sri Lanka – faktisk er der hele 433 forskellige fuglearter i Sri Lankas vilde natur.

Kultur

Sri Lanka har en rig og spændende historie, og landets gamle oldtidsbyer er utroligt spændende for selv den mest kræsne besøgende. For de historie- og kultur interesserede venter der store oplevelser ved Anuradhapura, Sigiriya, Polonnaruwa og Kandy.

Flybilletter til Sri Lanka

Når du skal finde dine billige flybilletter til Sri Lanka, anbefaler vi, at du bruger vores flysøgemaskine (ovenfor). Her sammenligner du priser på flybilletter og finder den billigste flybillet til din rejse til Sri Lanka. Det er en god idé at booke din flybillet i god, da priserne ofte stiger, når du kommer tættere på afrejse.

Læs flere gode råd om flybooking i vores artikel "Billige flyrejser: 16 gode råd + et bonustip" .
Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Sri Lanka:
København til Colombo
23. august til 10. september fra kr. 2.743,-

De mest populære lufthavne i Sri Lanka

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.