Afbudsrejser til Sri Lanka

Afbudsrejser til Sri Lanka

Er du på jagt efter en billig afbudsrejse til Sri Lanka, kan du finde den her på Travelmarket. Pragtfulde Sri Lanka har paradisiske strande, en spændende og farverig kultur, uovertrufne naturoplevelser, en meget venlig lokalbefolkning og de smukkeste byer. Hav en dejlig rejse til Sri Lanka.

Afbudsrejser til rejsemål i Sri Lanka

Fly + Hotel

Første afrejse

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Hotel J
Hotel J Dobbeltværelse
Negombo, Sri Lanka 17. apr fra København 7 nætter
8.795,- Vælg
Club Hotel Dolphin
Club Hotel Dolphin Dobbeltværelse - Superior - Mot havsiden
Negombo, Sri Lanka 17. apr fra København 7 nætter
10.095,- Vælg
Ranweli Holiday Village
Ranweli Holiday Village Bungalow - De Luxe
Negombo, Sri Lanka 17. apr fra København 7 nætter
10.195,- Vælg
Jetwing Sea
Jetwing Sea Dobbeltværelse - Superior
Negombo, Sri Lanka 17. apr fra København 7 nætter
10.495,- Vælg
Jetwing Lagoon
Jetwing Lagoon Dobbeltværelse - De Luxe
Negombo, Sri Lanka 17. apr fra København 7 nætter
10.795,- Vælg
Jetwing Blue
Jetwing Blue Dobbeltværelse - De Luxe
Negombo, Sri Lanka 17. apr fra København 7 nætter
11.295,- Vælg
Jetwing Beach
Jetwing Beach Dobbeltværelse - De Luxe
Negombo, Sri Lanka 17. apr fra København 7 nætter
11.695,- Vælg
Bedøm rejsemål (49 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Sri Lanka

Søger du efter afbudsrejser til Sri Lanka? Så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet alle afbudsrejser i vores søgemaskine, så du nemt og hurtigt får et overblik over markedet.

Sri Lanka er en ø, der ligger i Det Indiske Ocean syd for Indien. Øen har 20 mio. indbyggere og er 1,5 gang så stor som Danmark. Der foregår meget liv omkring kysten, der strækker sig 1230 km.

Befolkningen er primært buddhister, dernæst hunduer, muslimer og til sidst de kristne. Selvom det officielle sprog er sinhala, er de fleste på et forståeligt niveau i engelsk.

Vælger I en af de billige afbudsrejser til Sri Lanka, vil i blive mødt af et land med et smukt varierende landskab. Her er et rigt dyreliv, jungle og bjerge. Der er skønne badestrande og en utrolig gæstfri befolkning. Det er ikke uden grund, at Sri Lanka bliver kaldt ”Det Indiske Oceans perle”.

Klimaet er meget behageligt, hverken for varmt eller for koldt. En temperatur på 25-30 grader gør, at de fleste kan holde det ud. Klimaet er tropisk, og der er både en tør tid og en regntid. Monsunen (regnen) kommer af to omgange, fra maj til august er der regn i den sydvestlige del. Her er den tørre sæson fra december til marts. Fra oktober til januar kommer monsunen i den nordlige og østlige del af øen. Her er der tørt fra maj til september. Man skal derfor være opmærksom på at tjekke vejrudsigten, inden man bestiller rejsen, så man ikke får sig en ubehagelig overraskelse.

Øen er fuld af oplevelser og kontraster. Man finder et pulserende storbyliv i Colombo, som er hovedstaden. Men man finder også et næsten uberørt regnskovsområde, Singharaja.

Når I har valgt en af rejsebureauernes afbudsrejser til Sri Lanka, kan det varmt anbefales at besøge den gamle kongeby, Kandy. Byen ligger i 465 meters højde og er omgivet af dale, bjerge og Sri Lankas største flod, Mahaweli Ganga.

I Kandy kan man også se en af de største seværdigheder på Sri Lanka, et syvdobbelt guldskrin i Tandens tempel. I skrinet ligger en tand, der ifølge sagnet, skulle være Buddhas hjørnetand. Tanden er noget af de helligste indenfor buddhismen.

Dyrelivet på Sri Lanka er utroligt fascinerende. Her byder øen på elefanter, krokodiller, bjørne, antiloper og vandbøfler, og blandt af smukke fugle kan nævnes blandt andet pelikaner og flamingoer.

Endnu en stor og uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne, kan være et besøg på elefantbørnehjemmet. Her bor ca. 100 forældreløse eller syge elefantunger, som bliver passet og plejet. Hjemmet, som heder Pinnawala, er også et forskningscenter, som arbejder med elefanters trivsel.

Er I fascineret af junglen, og kunne I tænke jer at se den absolut bedste udsigt over den? Så skal I tage de 1000 trapppetrin op ad Sigiriya klippen, som er 200 meter høj. Selvom det kan være hårdt at komme til toppen, er det utvivlsomt det hele værd. Udsigten er ubeskrivelig.

Kort sagt, afbudsrejser til Sri Lanka kan byde på alverdens uforglemmelige oplevelser.

Travelmarket.dk ønsker jer en rigtig god rejse!

Er det sikkert at rejse til Sri Lanka?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden. Det er dog blevet mere usikkert under coronapandemien.

Er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Sri Lanka, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Læs også om regler ved indrejse til Danmark på Coronasmitte.dk.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Sri Lanka.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Sri Lanka

  • Billige afbudsrejser med Spies

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Sri Lanka

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Sri Lanka?

Du kan rejse til Sri Lanka med Primo Tours, Spies, VERDN og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Sri Lanka?

Du kan rejse til Sri Lanka fra følgende lufthavne: Billund og København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Sri Lanka populære?

Ja, afbudsrejser til Sri Lanka er populære. Vores brugere giver Sri Lanka 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Sri Lanka her

Hvad koster afbudsrejser til Sri Lanka?

Prisen på afbudsrejser til Sri Lanka skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 16.995,-. Find den aktuelle pris lige her