Rejser til Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka

Charterrejser til Sri Lanka

Bedøm rejsemål
4,5
(58 bedømmelser)
Tag på charterrejse til Sri Lanka og oplev den eksotiske perle, som med sin unikke kultur og skønhed kun ligger 50 kilometer fra Indien. Den tropiske og frodige ø byder på vidunderlige hvide strande, regnskov og jungel, elefanter og leoparder, templer, gamle ørkenbyer, te- og frugtplantager, smukke søer, brusende vandfald og krydret mad. Du kan også shoppe mellem farverige masker, træhåndværk, batik, velduftende krydderier, ædelstene og te.

Er du mest til sol- og strandliv tilbydes et væld af vandsportsaktiviteter ved kilometerlange sandstrande, og dykkere kommer fra hele verden for at udforske de smukke koralrev. Surferparadiset Hikkaduwa virker som en magnet, hvor der om aftenen er aktivitet i restauranter og strandbarer.

I 80’erne havde charterrejserne til Sydeuropa udviklet sig til masseturisme med fokus på kvantitet fremfor kvalitet, og det var efterhånden blevet en mindre attraktiv rejseform. Nu er den klassiske charterrejse igen blevet populær blandt danskerne, og destinationerne er udvidet til mere eksotiske rejsemål, så det nu også er muligt at tage på charterrejser til Sri Lanka. Her kan man nyde det tropiske klima, og det farverige folkeliv med den gæstfrie og venlige befolkning.

Det er en nem og tryg måde at rejse på lige fra afrejsen i lufthavnen med direkte flyvning til rejsemålet, hvor man bliver taget imod og transporteret til hotellet. Flere rejseselskaber tilbyder charterrejser til Sri Lanka og denne rejseform kan spare tid og bekymringer, da man booker fly og hotel samlet. Det kan også være bestilling af mad på flyet, transfer og forplejning eller udflugter. Indlogering kan f.eks. være to uger på et strandhotel og næsten alt kan være planlagt hjemmefra.

Naturen er et kapitel for sig. Landets sydlige del byder på bakkede landskaber med skønne strande ved kysten, og den nordlige del er en stor slette med bjergområder med op til 2500 meter høje bjerge. I nationalparken Yala kan man på en safari opleve vilde dyr lige fra vandbøfler, elefanter og leoparder til eksotiske fugle. Modsat må man heller ikke gå glip af landets mange kulturskatte, som f.eks. den mægtige løveklippe i Sigiriya, Templet for Buddhas Hellige Tand i Kandy eller Adam’s Peak.

Er du til bylivet er Bentota, Negombo, havnebyen Galle og hovedstaden Colombo et besøg værd.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Sri Lanka?

Du kan rejse til Sri Lanka fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg

Charterbureauer med charterrejser til Sri Lanka

Billige charterrejser med Spies
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.