Billede af en fredelig strand med gyldent sand, svajende palmer og klart blå himmel.

Rejser til Sri Lanka

Sammenlign priser og find de bedste og billigste rejser til Sri Lanka. * Priser fra mange forskellige selskaber * Gratis prisovervågning.

Billige rejser til Sri Lanka

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Sri Lanka

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Hamborg

Hotel J
Hotel J Dobbeltværelse (Dobbeltseng) - Havudsigt
Negombo 2. okt fra København 8 nætter
6.595,- Vælg
Citrus Hikkaduwa
Citrus Hikkaduwa DOBBELT DELUXE UDSIGT OVER VANDET
Hikkaduwa, Sydvestkysten 4. sep fra København 8 nætter
7.695,- Vælg
Thaala Bentota
Thaala Bentota Standard room
Bentota River Airport 4. sep fra København 8 nætter
8.195,- Vælg
Radisson Blu Resort Galle (ex. Amari Galle)
Radisson Blu Resort Galle (ex. Amari Galle) Dobbeltværelse (Dobbeltseng King) King bed - De Luxe - Havudsigt
Galle 30. sep fra København 8 nætter
8.695,- Vælg
The Palms Hotel
The Palms Hotel Dobbeltværelse - De Luxe
Beruwala 11. sep fra København 8 nætter
8.795,- Vælg
Bedøm rejsemål (84 bedømmelser)
4.5

Charterrejser til Sri Lanka

Tag på charterrejse til Sri Lanka og oplev den eksotiske perle, som med sin unikke kultur og skønhed kun ligger 50 kilometer fra Indien. Den tropiske og frodige ø byder på vidunderlige hvide strande, regnskov og jungel, elefanter og leoparder, templer, gamle ørkenbyer, te- og frugtplantager, smukke søer, brusende vandfald og krydret mad. Du kan også shoppe mellem farverige masker, træhåndværk, batik, velduftende krydderier, ædelstene og te.

Er du mest til sol- og strandliv tilbydes et væld af vandsportsaktiviteter ved kilometerlange sandstrande, og dykkere kommer fra hele verden for at udforske de smukke koralrev. Surferparadiset Hikkaduwa virker som en magnet, hvor der om aftenen er aktivitet i restauranter og strandbarer.

I 80’erne havde charterrejserne til Sydeuropa udviklet sig til masseturisme med fokus på kvantitet fremfor kvalitet, og det var efterhånden blevet en mindre attraktiv rejseform. Nu er den klassiske charterrejse igen blevet populær blandt danskerne, og destinationerne er udvidet til mere eksotiske rejsemål, så det nu også er muligt at tage på charterrejser til Sri Lanka. Her kan man nyde det tropiske klima, og det farverige folkeliv med den gæstfrie og venlige befolkning.

Det er en nem og tryg måde at rejse på lige fra afrejsen i lufthavnen med direkte flyvning til rejsemålet, hvor man bliver taget imod og transporteret til hotellet. Flere rejseselskaber tilbyder charterrejser til Sri Lanka og denne rejseform kan spare tid og bekymringer, da man booker fly og hotel samlet. Det kan også være bestilling af mad på flyet, transfer og forplejning eller udflugter. Indlogering kan f.eks. være to uger på et strandhotel og næsten alt kan være planlagt hjemmefra.

Naturen er et kapitel for sig. Landets sydlige del byder på bakkede landskaber med skønne strande ved kysten, og den nordlige del er en stor slette med bjergområder med op til 2500 meter høje bjerge. I nationalparken Yala kan man på en safari opleve vilde dyr lige fra vandbøfler, elefanter og leoparder til eksotiske fugle. Modsat må man heller ikke gå glip af landets mange kulturskatte, som f.eks. den mægtige løveklippe i Sigiriya, Templet for Buddhas Hellige Tand i Kandy eller Adam’s Peak.

Er du til bylivet er Bentota, Negombo, havnebyen Galle og hovedstaden Colombo et besøg værd.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Sri Lanka

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Sri Lanka?

Du kan rejse til Sri Lanka fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg

Er det sikkert at rejse til Sri Lanka?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Sri Lanka, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Sri Lanka.

Søg også rejser med afrejse fra Sverige:
Charterresor till Sri Lanka

Charterbureauer med charterrejser til Sri Lanka

  • Billige charterrejser med Spies