Billige flybilletter til mystiske og afslappende Goa

Billige flybilletter til Goa

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Billige flybilletter til mystiske og afslappende Goa

Besøg kalejdoskopiske Goa med alt hvad det indebærer af fantastiske sandstrande, badevand i særklasse, flinke mennesker, en anderledes kultur og dejlig og billig mad. Og så er det billigt!

Goa er det mest turistede sted i Indien og det er der en grund til! Dyrk Yoga på strand imens du nyder solopgangen, eller lig i en strandstol med en drink i hånden og få fuldstændigt ro på. Goa har bare det hele, så er det sagt!

Goa og Indien

Goa ligger i den sydvestlige del af Indien og er kendt for sin udviklede turistindustri og fantastiske feriemuligheder. Goa ligger ud til Det Arabiske Hav, som er en del af det Indiske Ocean. Goa er et af de mest naturrige områder i Indien, så du får både naturliv og sandstrande!

Hvad skal ses i Goa?

Goa er først og fremmest mere en følelse og en sindsstemning, end det er noget bestemt man bare skal se. I 1960’erne og 1990’erne var det især stort blandt backpackere, der søgte det fuldstændig afslappende paradis. Lidt efter lidt er det dog blevet en ligeså stor charterdestination for både familier, par og andre, der bare søger det ultimative paradis på jorden. Det er som om man træder ind i et helt andet univers, hvor det hele nok skal gå, hvor menneskene er lidt venligere, havet lidt mere klart, maden lidt bedre og billiger, og det hele går bare op i en højere enhed.

Regionens hovedstad, Panaji, er også et besøg værd. Da det er Goa’s største by, er det også blevet samlingspunktet for alt, Goa indebærer af mangfoldighed fra hele verden af. Der er også flere historiske seværdigheder, bl.a. kirker fra den portugisiske kolonitid, og Panaji er desuden på UNESCO’s verdensarvsliste.

Flygt fra den danske vinter og tag til dejlige Goa i stedet!
Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK