Afbudsrejser til Goa

Afbudsrejser til Goa

Goa på den indiske vestkyst er et lille tropeparadis i Indien, og med en afbudsrejse til Goa kommer du tæt på både skønne strande, portugisisk kultur og hellige køer.

Find din afbudsrejse til Goa her

Bedøm rejsemål
4,6
(161 bedømmelser)
Farverige, foranderlige og altid uforudsigelige Indien kan naturligvis også nås med en charterrejse. Og heldigvis er det i vinterferien også muligt at finde billige afbudsrejser til Goa, der er Indiens største badeby.

Goa tiltrækker sine besøgende med et mix af strande med svajende palmer, farverige og spændende markeder, sin gamle portugisiske charme, store muligheder for at opleve flot natur, besøg i krydderiplantager og meget, meget mere.

Goas strande

Det var strandene, der oprindeligt tiltrak hippierne til Goa og gjorde byen til et ferieparadis – og Goa byder på da også på en lang række forskellige strande til alle slags turister. Her er strande med luksusresorts og strande med simple hytter. Her er strande med masser af mulighed for at dyrke vandsport (prøv blandt andet Baga-stranden) eller for at slappe helt af (især ved strandene Agonda eller Patnem). Vil du hænge ud med hippierne, som oprindeligt fandt frem til Goa, skal du besøge Arambol-stranden.

Markeder og souvenirs

Der er gode muligheder for at gøre en god handel på en afbudsrejse til Goa. Spørg på dit hotel for at finde frem til de bedste steder at handle. Blandt de mest kendte markeder er loppemarkedet på Anjuna-stranden samt et fast marked hver lørdag aften.

De gamle portugisiske bygninger

Goa var hovedstad for de portugisiske kolonier i Indien, og der er stadig nogle få klostre og kirker tilbage fra den tid. Flere af bygningerne er fra det 16. århundrede.

Natur og dyreliv

Goa er naturligvis mere end strande, kirker og souvenirs. Der er gode muligheder for at opleve og vandre i junglen, ride på elefanter eller se fantastisk smukke vandfald. Langt de fleste hoteller tilbyder forskellige ture, der hver især har helt specielle naturoplevelser. En del af disse ture inkluderer også besøge på nogle af de lokale krydderiplantager.
Bemærk: Husk at du som dansker skal have visum til Indien. Det tager normalt en god uges tid at få – så tjek om du kan nå det, inden du bestiller din afbudsrejse til Goa.

Afrejselufthavne til Goa

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.