Taj Mahal, som er symbol på kærlighed og arkitektur i Indien, ved daggry med spejling i Yamuna-floden.

Afbudsrejser til Indien

Udvalgte rejsetilbud til Indien

Quality Inn Ocean Palms
Quality Inn Ocean Palms Dobbeltværelse - Superior
Goa 31. aug fra København 8 nætter
7.695,- Vælg

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Indien

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Indien?

Du kan rejse til Indien med Spies.

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Indien?

Du kan rejse til Indien fra følgende lufthavne: Billund, Hamborg og København.

Er afbudsrejser til Indien populære?

Ja, afbudsrejser til Indien er populære. Vores brugere giver Indien 4,6 ud af 5 stjerner.

Hvad koster afbudsrejser til Indien?

Prisen på afbudsrejser til Indien skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 10.495,-. Find den aktuelle pris lige her

Bedøm rejsemål (81 bedømmelser)
4.6

Afbudsrejser til Indien

Er du interesseret i at finde en spændende og økonomisk overkommelig rejse til Indien, så er du kommet til det rette sted.

Her i vores søgemaskine kan du på et øjeblik søge efter afbudsrejser til Indien.

Vi har samlet tilbud fra de danske rejsebureauer, så du behøver kun at søge her på vores side for at få overblikket over markedet.

I Indien er der i de fleste byer et mylder af mennesker, dyr, fabrikker og køretøjer i alverdens afskygninger. Der er en duft af krydderier blandet med en lugt fra de mange biler, knallerter og kloakker. Andre steder er det ren idyl. Fx i syd, hvor husbådene roligt gynger blandt bananpalmer og ananasmarker.

Indien er et land med mange kontraster. Og det er netop det, der gør landet så interessant og oplevelsesrigt. Her kan man snakke om ægte idyl og vildt kaos. Og Indien er også landet, hvor der er ekstrem rigdom, men også ekstrem fattigdom.

Indien er landet, hvor hinduer udlever deres religion mest tydeligt. Og her er mange ritualer og begivenheder, hvor det primære omdrejningspunkt er hinduismen. Der er blandt andet Khumb Mela, som er en stor hinduistisk festival, der bliver afholdt hvert 3 år. Netop på det tidspunkt, hvor floderne Ganges, Yamuna og Saraswati flyder sammen. Og en hinduistisk festival i Indien er ikke en ”lille” festival, som vi kender her hjemme, hvor 100.000 deltagere er et pænt antal. Nej, i Indien varer en festival som denne i en hel måned og tiltrækker mere en 2.000.000 pilgrimme. Men det er ingen ting sammenlignet med Den Store Khumb Mela, hvor 24.000.000 mødes hvert 12. år.

En af de mest velbesøgte seværdigheder i Indien er Taj Mahal, som ligger 200 km syd for New Delhi. Taj Mahal er et kæmpe palads, som blev opført i årene 1632 til 1647. Paladset anses for at være en af verdens smukkeste bygninger, så når man har valgt en af de fristende afbudsrejser til Indien, kan det varmt anbefales at aflægge denne prægtige bygning et visit.

Uanset hvordan man vender og drejer det, så er Indien et land, der kan give rejseoplevelser udover det sædvanlige. Mange bliver ligefrem chokeret over de mange indtryk, og andre bliver mere og mere interesserede og vil bare vide endnu mere om dette kontrastfyldte og farverige land.

Er du klar til at få en stor oplevelse? Så søg afbudsrejser til Indien i vores søgemaskine. Vi har gjort det nemt for dig at se hvilke rejser, der er i markedet indenfor lige præcis de kriterier, du angiver.
Når man kommer hjem fra en rejse i Indien er det ofte svært at ryste alle indtrykkene af sig. Man oplever så meget som det stort set er umuligt at se andre steder i verden. Det kan nærmest sammenlignes med et eventyr.

Generelt om afbudsrejser til Indien kan man sige, at det nok er prisen der trækker, i forhold til en almindelig rejse til landet. Hvem vil ikke have det hele for det halve? Men en anden fordel er at man har en stor frihed, når man vælger en afbudsrejse. Det kan jo være meget rart at kunne udskyde rejsen en uges tid, hvis den danske sommer viser sig fra sin bedste side.

Travelmarket.dk ønsker dig en god rejse til dette farverige land.

Afbudsrejser til Indien

Afbudsrejser All Inclusive

Er det sikkert at rejse til Indien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Indien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Indien.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til India | Sista Minuten till Indien

Rejsemål med afbudsrejser til Indien

Afrejselufthavne til Indien

Rejseselskaber med afbudsrejser til Indien

  • Billige afbudsrejser med Spies