Afbudsrejser til Indien

Afbudsrejser til Indien

Find en billig afbudsrejse til Indien hos Travelmarket. Farverige Indien er en smeltedigel af storslåede strande, grønne skove, ørkner, køer, aber, spændende kulturliv, smukke templer, historiske borge, hektisk storbyliv, en venlig befolkning og den lækreste mad. Hav en skøn rejse til Indien.

Afbudsrejser til Indien

Bedøm rejsemål
4,6
(57 bedømmelser)
Afbudsrejser til Indien
Er du interesseret i at finde en spændende og økonomisk overkommelig rejse til Indien, så er du kommet til det rette sted.

Her i vores søgemaskine kan du på et øjeblik søge efter afbudsrejser til Indien.

Vi har samlet tilbud fra de danske rejsebureauer, så du behøver kun at søge her på vores side for at få overblikket over markedet.

I Indien er der i de fleste byer et mylder af mennesker, dyr, fabrikker og køretøjer i alverdens afskygninger. Der er en duft af krydderier blandet med en lugt fra de mange biler, knallerter og kloakker. Andre steder er det ren idyl. Fx i syd, hvor husbådene roligt gynger blandt bananpalmer og ananasmarker.

Indien er et land med mange kontraster. Og det er netop det, der gør landet så interessant og oplevelsesrigt. Her kan man snakke om ægte idyl og vildt kaos. Og Indien er også landet, hvor der er ekstrem rigdom, men også ekstrem fattigdom.

Indien er landet, hvor hinduer udlever deres religion mest tydeligt. Og her er mange ritualer og begivenheder, hvor det primære omdrejningspunkt er hinduismen. Der er blandt andet Khumb Mela, som er en stor hinduistisk festival, der bliver afholdt hvert 3 år. Netop på det tidspunkt, hvor floderne Ganges, Yamuna og Saraswati flyder sammen. Og en hinduistisk festival i Indien er ikke en ”lille” festival, som vi kender her hjemme, hvor 100.000 deltagere er et pænt antal. Nej, i Indien varer en festival som denne i en hel måned og tiltrækker mere en 2.000.000 pilgrimme. Men det er ingen ting sammenlignet med Den Store Khumb Mela, hvor 24.000.000 mødes hvert 12. år.

En af de mest velbesøgte seværdigheder i Indien er Taj Mahal, som ligger 200 km syd for New Delhi. Taj Mahal er et kæmpe palads, som blev opført i årene 1632 til 1647. Paladset anses for at være en af verdens smukkeste bygninger, så når man har valgt en af de fristende afbudsrejser til Indien, kan det varmt anbefales at aflægge denne prægtige bygning et visit.

Uanset hvordan man vender og drejer det, så er Indien et land, der kan give rejseoplevelser udover det sædvanlige. Mange bliver ligefrem chokeret over de mange indtryk, og andre bliver mere og mere interesserede og vil bare vide endnu mere om dette kontrastfyldte og farverige land.

Er du klar til at få en stor oplevelse? Så søg afbudsrejser til Indien i vores søgemaskine. Vi har gjort det nemt for dig at se hvilke rejser, der er i markedet indenfor lige præcis de kriterier, du angiver.
Når man kommer hjem fra en rejse i Indien er det ofte svært at ryste alle indtrykkene af sig. Man oplever så meget som det stort set er umuligt at se andre steder i verden. Det kan nærmest sammenlignes med et eventyr.

Generelt om afbudsrejser til Indien kan man sige, at det nok er prisen der trækker, i forhold til en almindelig rejse til landet. Hvem vil ikke have det hele for det halve? Men en anden fordel er at man har en stor frihed, når man vælger en afbudsrejse. Det kan jo være meget rart at kunne udskyde rejsen en uges tid, hvis den danske sommer viser sig fra sin bedste side.

Travelmarket.dk ønsker dig en god rejse til dette farverige land.

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Indien?

Du kan rejse til Indien med Spies. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Indien?

Du kan rejse til Indien fra følgende lufthavne: København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Indien populære?

Ja, afbudsrejser til Indien er populære. Vores brugere giver Indien 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Indien her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.