Billedet viser Taj Mahal ved floden Yamuna i aftensolen, spejler sig i vandet.

Rejser til Indien

Storslået natur og kultur, formidable badestrande, hellige køer, strålende seværdigheder, lækker mad og meget meget mere. Det får du på rejser til Indien.

Billige rejser til Indien

Fra København

Fra Billund

Udvalgte rejsetilbud til Indien

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

Quality Inn Ocean Palms
Quality Inn Ocean Palms Dobbeltværelse - Superior
Goa 26. jun fra København 8 nætter
8.095,- Vælg
Quality Inn Ocean Palms
Quality Inn Ocean Palms Dobbeltværelse - Superior
Goa 18. aug fra Billund 7 nætter
11.095,- Vælg
Bedøm rejsemål (90 bedømmelser)
4.6

Oplev Indien

I det interessante Asien finder man verdens mest farverige land: Indien. Indien er en gigant med verdens næststørste befolkning og en af verdens med imponerende kyststrækning og landegrænse. Indien har flere hundrede kilometer kyststrækning, og på grænsen ved fastlandet ligger nogle af verdens højeste bjerge i Himalaya.

Landet er i en rivende udvikling, både økonomisk og kulturelt, og denne optimisme og glæde kan mærkes overalt i Indien. Landet huser flere hundrede navne på UNESCOs liste over verdensarven, hvoraf Taj Mahal er den mest kendte.

Desuden findes i Indien en farvestrålende metropol, Delhi, samt den verdenskendte delstat, feriernes paradis, Goa, som mange besøger på en charterrejse. Goa tiltrækker hvert år over 2 millioner rejsende, og denne mangfoldige og rummelige perle er bestemt værd at bruge noget tid på.

Søg efter charterrejser til Indien, hvor farver, sol, strande, palmer, optimisme og glæde er i vente.

Indiens Goa

Goa ligger med en kyststrækning ud til det varme Arabiske hav. Alle slags rejsende drager trygt mod Goa, da dette fantastiske område har noget for enhver smag. Unge kan feste til langt ud på natten på de mange strandbarer, mens forelskede par har mulighed for at finde en afsondret romantik i de mange, lokale kystbyer. Som børnefamilie er Goa ideel, grundet de mange ressorts. Goa har et meget lavt prisniveau – ligesom det meste af Indien – hvilket giver et hav af muligheder for alle slags rejsende.

Indiens kultur, natur og historie

Overalt langs den uendelige kyststrækning finder man byer i alle størrelser, hvor svajende palmer skygger over de knitrende hvide sandstrande. Indiens mange bjerge giver god anledning til vandreture eller cykelture. Desuden har Indien et vildt dyreliv samt en blomstrende flora, der kan opleves i en af de mange nationalparker.

Taj Mahal og Delhi er to klasseeksempler på Indiens farverige kultur og liv.

Besøg Indien på en charterrejse.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Indien

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Indien?

Du kan rejse til Indien fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Er det sikkert at rejse til Indien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Indien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Indien.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til India | Charterresor till Indien

Rejser til rejsemål i Indien

Charterbureauer med charterrejser til Indien

  • Billige charterrejser med Spies