COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rejser til Delhi

Rejser til Delhi

Delhi er Indiens hovedstad og her bor mere end 15 millioner mennesker. Indien og Delhi kan være chokerende i starten, men for de fleste bliver Indien til en god oplevelse, som man aldrig glemmer.

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)
Delhi som by og seværdighederDet er ikke tit, man som dansker rejser til Indien, men det er helt klart et besøg værd. Med en anderledes kultur og travle gader med masser af mennesker, vil man få unikke oplevelser, man ikke kan få herhjemme.

En anden vigtig attraktion, man bør se, er Det Røde Fort, som er et historisk fort, der var residensen for kejserne af Mughal-dynastiet. Bygningen er et imponerende stykke arkitektur med sine røde sandsten, der vil være spændende for hele familien at opleve.

De to største religioner i Indien

Det er også muligt at få set Indiens største moske kaldet, Jama Masjid, som har en imponerende arkitektur, man ikke vil gå glip af.

Fra en religion til en anden er det også muligt at se det største Hindu tempel i Indien ved navn, Swaminarayan Akshardham. Der er flotte skulpturer, og det er et must see, hvis man befinder sig i Delhi.

Klima og vejr i Delhi

I Danmark er vi vant til fire forskellige årstider. Dette er dog ikke tilfældet i Indien og i Delhi, da der her kun er tre - nemlig den våde, den varme og den tørre. Generelt er der året rundt varmt i Delhi i forhold til Danmark.

December, januar og februar er de koldeste måneder, hvor dagtemperaturen i gennemsnit ligger mellem 23 og 24 grader. Maj og Juni er de varmeste med en gennemsnits dagtemperatur på 41 og 40 grader. Der kan altså blive rigtig varmt, og det kan derfor anbefales at tage på sine pakkerejser til Delhi i de danske vintermåneder.

Charterrejser til rejsemål i Indien

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.