Udklædt Kaptajn Klo med farverige forlystelser i baggrunden i Disneyland.

Billige flybilletter til Disneyland Paris og Orlando

Birgitte Oxlund
Vil du gerne glæde dine børn med en oplevelse for livet? Så vil en tur til Disneyland i Paris eller Orlando helt sikkert stå højt på ønskelisten. Her finder du gode råd til, hvordan du finder billige flybilletter til Disneyland Paris og Orlando og aktuelle priser på de billigste flybilletter dertil.

En mand og en pige står mellem to personer i kostumer af animerede figurer, omgivet af grønt løv og træer.Min datter er flere gange kommet hjem og har fortalt, at flere af hendes venner har været i Disneyland i Paris og Orlando. Og min mand og jeg har kunnet fornemme, at en rejse til et af stederne ville vække stor jubel.

Sidste år valgte vi derfor at give hende en tur til Disneyland Paris i julegave, og hun taler stadig om, hvor fantastisk det var.

Jeg kan derfor varmt anbefale dig at rejse til Disneyland med familien. Og jeg vil gerne give dig nogle gode råd til, hvordan du finder de billigste flybilletter til Paris og Orlando.

Sådan finder du billige flybilletter til Disneyland Paris og Orlando

Det er altid billigere at rejse uden for højsæsonen og på hverdage i stedet for fredag og søndag. Når det så er sagt, kan du være heldig at finde billige billetter på en fredag eller søndag på udrejse- eller hjemrejsedagen. Vi rejste til Paris om fredagen sidst på dagen og hjem mandag sidst på dagen.

Nedenfor finder du de billigste flybilletter med afrejse inden for seks måneder.

Klik på tilbuddet for at blive sendt videre til Travelmarkets flysøgemaskine, hvor du kan tilpasse din søgning yderligere.

Flybilletter til Disneyland Paris, hvis du bor på Sjælland

Her kan du på de fleste tider af året finde rigtigt billige flybilletter med afrejse fra København.

Billige flybilletter til Paris med afrejse fra København

København - ParisFra 198,-Vælg
 
Vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter din flyrejse til Paris her.

Flybilletter til Disneyland Paris, hvis du bor i Jylland og på Fyn

De direkte fly fra Billund er dyre. Derfor kan det godt betale sig at undersøge, om det var billigst at flyve fra København eller Hamborg.

Du kan sagtens finde rigtigt billige direkte flybilletter fra København. Men hvis du lægger udgifterne til Storebæltsbroen og parkering i lufthavnen oven i, vil den samlede pris ofte være væsentligt højere.

Derfor vil det oftest være billigere at flyve fra Hamborg, hvor parkeringsafgiften også er billigere.

Billige flybilletter til Paris med afrejse fra Hamburg

Hamborg - ParisFra 1.246,-Vælg
 
Billige flybilletter til Paris med afrejse fra Billund
Billund - ParisFra 1.087,-Vælg
 
Billige flybilletter til Paris med afrejse fra Aalborg
 
Er der ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter din flyrejse til Paris her. (Og husk at du kan vælge op til fire afrejselufthavne i én søgning)

Gode råd til dit ophold i Paris

Transfer fra og til lufthavnen
Hvis du skal bo inde i Paris, kan du enten vælge at tage metroen eller Roissybus, som kører dig direkte til operaen.

En gruppe mennesker går rundt foran en eventyrslot med spir og tårne under en klar blå himmel.Hvis du skal bo i Disneyland, kan du tage en shuttlebus eller metroen, som kører dig direkte ud til Disneyland.

Overnatning i Paris
Du kan vælge at booke hotel i området omkring Disneyland Paris og tilbringe hele ferien i de to Disney parker.

Vi valgte at finde en lejlighed eller feriebolig i selve Paris via homeaway.dk eller Campaya, fordi vores datter ikke havde besøgt Paris før, og vi syntes, at det måtte være en lige så stor oplevelse at se enestående seværdigheder som fx Eiffeltårnet, Notre Dame (fra Klokkeren fra Notre Dame), Montmartre og Triumfbuen.

Du kan også vælge andre private indkvarteringer såsom Airbnb.dk eller finde et hotel i vores hotelsøgemaskine.

Læs også: Paris – disse 10 ting skal du bare se

Tips til dit besøg i Disneyland Paris
Jeg vil gerne give dig et par tips, som er virkeligt værdifulde, når du skal besøge Disneyland Paris. Jeg er næsten sikker på, at det samme er gældende for Disneyland Orlando.

Flere bygninger i en forlystelsespark med butiksskilte såsom Main Street Gazette og Emporium, samt markiser i grøn, rød og hvid.1. Maden i Disneyland Paris
Standarden på maden er svingende ligesom i mange andre parker, og omkring spisetid er der propfuldt over alt.

Derfor vil jeg anbefale dig, at du i god tid booker bord på en af de gode restauranter (allerede hjemmefra). En anden mulighed er at medbringe maden selv. Der er flere steder, hvor du kan sidde og nyde din mad og samtidig se på livet i parken.

2. Undgå køerne i Disneyland Paris
Køerne kan virkeligt være lange i Disneyland. Derfor vil jeg anbefale, at du planlægger dit besøg, så du er i Disney om aftenen efter kl 18. Mange børnefamilier tager hjem ved aftensmadstid, og herefter kan du prøve alle de forlystelser, der ellers er lang kø til i løbet af dagen. Vi ventede fx over 1 time ved flere af aktiviterne. Så dette tip ville jeg gerne selv have haft, inden jeg tog afsted.

Hvis du bor på et af Disney hotellerne har du også mulighed for at få en billet til Magic hour, som giver dig adgang til parken fra kl. 8-10, inden alle andre gæster bliver lukket ind.

Flybilletter til Disneyland Florida, hvis du bor på Sjælland

Norwegian har billige direkte flybilletter til Florida med afrejse fra København.

Hvis du ikke har noget imod at tage et 1 stop undervejs, kan du bl.a. i højsæsonen finde billigere alternativer.

Billige flybilletter til Orlando med afrejse fra København
 
Vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter din flyrejse til Orlando her. (Og husk at du kan vælge op til fire afrejselufthavne i én søgning)

Vil du rejse ud eller hjem fra en anden lufthavn såsom Ft Lauderdale eller Miami? Søg selv efter din flyrejse til USA her. (Og vælg “Flere destinationer” inden du klikker på “Søg fly”)

Flybilletter til Disneyland Florida, hvis du bor i Jylland og på Fyn

De billigste flybilletter til Orlando er oftest med afrejse fra Københavns lufthavn. Men du kan også være heldig at finde billige flybilletter fra Billund og Aalborg.

Hvis du ikke har noget imod at tage et 1 stop undervejs, kan du bl.a. i højsæsonen finde billigere alternativer.

Det er også værd at tage med, at du sparer udgifterne til Storebæltsbroen. Desuden er det er billigere at parkere i Billund og i Aalborg lufthavn parkerer du gratis.

Billige flybilletter til Orlando med afrejse fra Billund
 
Billige flybilletter til Orlando med afrejse fra Aalborg
 
Billige flybilletter til Orlando med afrejse fra Hamborg
 
To børn smiler og sidder på en karrusel ved en forlystelsespark.Er der ingen tilbud, eller vil du rejse på andre datoer? Søg selv efter din flyrejse til Orlando her. (Og husk at du kan vælge op til fire afrejselufthavne i én søgning)

Vil du rejse ud eller hjem fra en anden lufthavn såsom Ft Lauderdale eller Miami? Søg selv efter din flyrejse til USA her. (Og vælg “Flere destinationer” inden du klikker på “Søg fly”)

Overnatning i Orlando

Du kan enten vælge at tage på ferie til Florida og blive på samme hotel i hele perioden eller du kan køre rundt og booke hoteller på forhånd eller hen ad vejen.
Du kan finde en pakkerejse i vores fly og hotel søgemaskine. Eller du kan søge efter hoteller i Orlando her.

Du kan selvfølgelig også vælge at booke hotel i området omkring Disneyland.

Læs også: Familieferie i USA – Orlando er det ultimative sted

Rigtig god fornøjelse!

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.