Flyv til USA og oplev fantastiske landskaber

Find de billige flybilletter til USA her

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere Hos Travelmarket kan du finde billige flybilletter til USA. Storslåede USA byder dig varmt velkommen med sine overdådige naturoplevelser, sine fantastiske seværdigheder, spændende storbyer og farverige indbyggere. USA er om noget mulighedernes land. Hav en skøn rejse til USA.
Bedøm rejsemål
4,2
(30 bedømmelser)

Flybilletter til USA

Vil du opleve USA uden at betale for meget? Så er det her i vores søgemaskine, du skal søge efter de billigste flybilletter.

Vi har specialiseret os i at finde de billigste billetter, og opdaterer flere gange dagligt priserne, så du hurtigt kan se, om der har været ændringer, siden du tjekkede sidst.

Er du allerede klar til at rejse? Så søg med det samme efter de billigste flybilletter til USA, og se hvad de koster her.


Tilpas dit resultat med vores filtre


Det er nemt at tilpasse resultaterne til at matche dine kriterier. I venstremenuen kan du vælge, om din rejse til USA fx må have 0 eller 3 flyskift. Du kan også sortere resultaterne efter rejsetid. Flere bruger dette filter, da det for mange, kan være attraktivt at spare ventetid på en halv dag, selvom man muligvis skal betale lidt ekstra.

Også flyrejser med flere stop


Hvis du vil videre rundt med fly i USA, kan det anbefales at vælge ”Flere destinationer” i stedet for blot ”Tur/retur”, som markøren står på som standard. På den måde får du mulighed for at tilføje flere ruter til din rejse. Det er en rigtig nem måde at planlægge rejsen på. Du kan i en enkelt søgning finde flybilletter til USA, men vi har også gjort det muligt at søge billetter fra- og til alle andre lufthavne fx til USA fra Hamburg. Det er dermed ikke et problem, hvis du vil finde et fly fra New York til Sao Paolo. Det kan du sagtens, såfremt der er et eller flere flyselskaber, der flyver på ruten.

Pris besked om prisændringer på e-mail


Der findes altid billige rejser til USA, og ønsker du at få en notifikation på din e-mail, hvis der kommer en billigere flybillet på den rute, du er interesseret i, så er det en god ide at tilmelde dig prisagenten. Det kan spare dig både tid og penge, så det kan varmt anbefales, når du vil finde de bedste flybilletter.

USA er et fantastisk land


En rejse til USA, Amerikas Forenede Stater, er for mange en ægte drømmerejse. Når du rejser til USA, har du nemlig et væld af muligheder. Kan du ikke beslutte dig for, hvilken storby, du skal vælge, så læs videre her. Du kan også tilrettelægge turen i forhold til alle de ønsker, du har. Har du fx planer om kør selv med hotel, kan du nå at se og opleve utroligt meget.

Du kan finde de lækreste hvide sandstrande ved fx Floridas kyst, og du kan opleve masser af storbyer fx New York, hvor mange af dem har flere indbyggere end Danmark. Du kan også opleve Grand Canyon, den fantastiske 450 km lange kløft, som er hele 1.600 meter dyb. Dét er virkelig en uforglemmelig oplevelse.

I San Fransisco kan du nemt få hele ferien til at gå. Byen er spændende, og der er seværdigheder for enhver interesse, fx det moderne byliv, arkitektur og historie. Det er også herfra, man kan sejle ud til det gamle fængsel, Alcatraz, der ligger på en ø i San Fransisco bugten. Kort sagt, USA kan indfri næsten alle de ønsker, du måtte have til en rejse.

USA´s befolkning tæller mere end 300 millioner fordelt på 9,6 million km2, så det er selvsagt, at der kan skrives stakkevis af bøger om alle de spændende seværdigheder. USA skal opleves! Og når du har fundet de billige USA billetter, kan det anbefales at planlægge din ferie nøje, så du når at se alt det, du drømmer om. Vil du vide mere om USA, så tjek disse spændende artikler på vores blog: familieferie i USA, derfor elsker vi USA og skønne rundrejser i USA.

Søg efter de billige flybilletter til USA med det samme.

Når du har købt dit flybillet har du sikkert også brug for et godt hotel. I hotelsøgemaskinen her på Travelmarket kan sammenligne priser på hotel fra de store hoteludbydere.
Du kan for eksempel søge efter billige hoteller i Los Angeles, San Francisco og New York.

Rejseguide til USA


Fakta
Lokalt navn: The United States of America
Hovedstad: Washington, DC (607.000)
Areal: 9.809.155 km2
Primære sprog: Engelsk
Største religion: Protestantisme
Indbyggere: 270.298.524 (1998)
Styreform: Føderal republik
Geografi: USA dækker en stor del af de Nordamerikanske kontinent, landet grænser op til Canada og Mexico. USA har en stor variation i geografi på grund af størrelsen. Klimaet går fra subtropisk til arktisk med en ligeså stor bredde i flora og fauna. Landet har tre store bjergkæder, the Appalachians i øst, the Rocky Mountains i vest og the Sierra Nevada langs grænsen mellem Nevada og Californien.

Rejseforberedelse


Bedste rejsetid
Det mest populære tidspunkt at besøge USA på er i sommermånederne fra juni til august, men forår og efterår kan også være gode tidspunkter. Rejsende skal dog være opmærksomme på, at der øst for Rocky Mountains kan være meget varmt og en høj luftfugtighed om sommeren. Hvis man besøger landet om vinteren, er der gode muligheder for at dyrke skisport.

Rejselitteratur
Køb dine guidebøger her

Pas og visum
Planlægger du en rejse til udlandet, er det vigtig, at dit pas er gyldigt. Du skal være opmærksom på, at det ikke altid er nok, at passet er gyldigt i det tidsrum, du rejser. En del lande kræver, at dit pas skal være gyldigt i månederne efter udrejse af landet. Inden du rejser, er det også vigtigt, at du undersøger, om der kræves visum til de lande, du ønsker at besøge. Du kan få informationer om dette ved de enkelte landes ambassader eller ved det danske udenrigsministerium på: http://www.um.dk Ofte er det muligt at få visum ved indrejse i landet, men vil du undgå ventetid og eventuelle problemer, er det en god ide at søge om visum, inden du rejser hjemmefra.

Helbred og vaccinationer
Inden din afrejse bør du altid tjekke om du har de nødvendige og anbefalede vaccinationer for at rejse i landet. Du kan finde relevant information om både vaccinationer og sundhed generelt i forbindelse med udlandsrejse på Danske Lægers Vaccinations Services webside sikkerrejse.dk. Her kan du også booke tid til vaccination i hele landet.

Toldregler
Når man rejser i udlandet kan det være fristende at købe lidt ekstra spiritus eller parfume med hjem til at forsøde dagligdagen, men må man egentlig det? Toldreglerne ændres fra tid til anden, ligesom der er forskel på, om man har opholdt sig indenfor EU eller udenfor EU. Derfor bør man inden afrejse tjekke toldreglerne, så man ved, hvor meget det er tilladt, man køber med hjem.

Pakkeliste
Står du og skal ud og rejse, er det vigtigt, du overvejer, hvad du vil pakke i kufferten eller rygsækken. Hvad der skal med på turen, afhænger naturligvis af, hvor du skal hen, og hvor længe du skal være væk. Det er altid en god ide at undersøge ting som vejrforhold og eventuelle regler om påklædning i de lande, du gerne vil besøge. Vi har lavet en pakkeliste med ting, der er vigtige at medbringe. Et-to par bukser/nederdele Trøjer/skjorter Undertøj Strømper Godt fodtøj Badetøj, shorts og t-shirts (hvis der er varmt) Lille taske eller rygsæk til penge, solbriller og så videre Gyldigt Pas Eventuelt visum Forsikringspapirer Flybilletter Kreditkort Lidt lokal valuta Eventuelt Vaccinationsattest Toiletsager Solcreme Lille håndklæde Aspirin eller Paracetamol mod smerter og feber Diarrépiller Insektspray Plaster Kondomer Nål og tråd

Husk inden afrejse
Inden du tager på ferie, er der nogle praktiske ting, som er værd at huske. Bekræft eventuelle flybilletter Husk at lukke alle vinduer og lås døren inden afrejse Træk stikket ud til fjernsyn, computer, kaffemaskine og andre el-installationer. Få naboer eller venner til at holde øje med hjemmet, fjerne aviser og post samt vande dine blomster Hvis du er væk i længere tid, så flyt eventuelt din adresse, bed i alle tilfælde familie eller venner om at tjekke din post, betale husleje og regninger.

Lokale forhold


Valuta
US Dollar (US$) Du kan altid se den seneste kurs på valuta her.

Netcaféer
Der findes internetcaféer i stort set alle byer i USA.

Nødhjælp
For at tilkalde hjælp i USA skal man ringe på nedenstående nummer: Politi, Ambulance og Brandvæsen (911).

Drikkepenge
Det er normalt at give cirka 15 procent i drikkepenge på restauranter, hoteller og til taxichauffører.

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 6.00 på østkysten i USA. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 5.00 i den midterste del af USA. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 4.00 i vestlige bjergregion i USA. Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 3.00 ved vestkysten i USA.

Vægt og mål
I USA benytter man følgende mål- og vægtenheder: Længde: miles Vægt: pund Flydende væsker: galon.

Fotografering
Der er ingen specifikke regler omkring fotografering.

Drikkevand
Det er ikke noget problem at drikke vandet fra hanen.

Elektricitet
I USA benytter man følgende strømkilde: 110/120 volts AC, 60Hz.

Opførsel
Der er ingen specifikke regler omkring opførsel.

Åbningstider
Banker har åbent fra 9.00 til 16.00 (mandag-fredag), nogle banker har længere åbningstider. Butikker har åbent fra 9.00 til 18.00 (mandag-lørdag), enkelte butikker har længere åbningstider, nogle har åbent om søndagen, ligesom nogle supermarkeder har åbent 24 timer i døgnet. Kontorer har åbent fra 9.00 til 17.30 (mandag-fredag).

Mad og drikke
I USA er der alle muligheder, når man vil spise. Der er flerstjernede restauranter, almindelige spisesteder og fast-food kæder. Der serveres alt, og der er mange internationale køkkener og restauranter fra andre lande. En almindelig ret består dog ofte af bøf og salat. Desuden er barbecue en af amerikanernes yndlingsmenu, når vejret tillader det. Med hensyn til drikkevarer kan man få alt fra gode vine til fremragende øl og god spiritus.

Forhold for handicappede
Der er rimelige forhold for handicappede de fleste steder i USA. Det kan dog variere fra by til by og stat til stat. Generelt har de fleste bygninger og transportformer forhold, der gør, at for eksempel kørestole kan komme ind. Det er dog en god ide at kontakte de steder, man vil besøge og overnatte inden afrejsen.

Helligdage
Der er stor forskel på helligdagene fra stat til stat. De nedenstående har indflydelse på alle offentlige kontorer og gælder i de fleste stater. Nytårsdag, 1. januar Uafhængighedsdag, 4. juli Veteranernes dag, 11. november Juledag, 25. december Flytbare helligdage Martin Luther King dag, tredje mandag i januar Præsidentens dag, tredje mandag i februar Columbus dag, anden mandag i oktober

Overnatning / Hotel


Camping
Der er mange campingpladser i landet, mange af dem ligger i forbindelse med national parker og andre naturattraktioner.

Hoteller
Der er hoteller i alle byer og områder i USA. Der er mange international hotelkæder med luksuriøse hoteller, men der er også mange hoteller i mellemklassen og i den billigere ende. Hotellerne er generelt af god standard.

Pension
Der findes et netværk af gæstehuse over hele USA. Det er normalt en hyggelig og charmerende måde at overnatte på til rimelige priser. I forhold til B&B dukker der flere og flere steder op, mange er hos private, der tilbyder B&B til overnattende gæster.

Vandrehjem
Der er vandrehjem/hostels over hele landet. De findes i stort set alle byer og områder og er normalt et godt sted at overnatte til billige priser. Det kan nogle steder være en god ide at booke et værelse i forvejen, hvis man vil være sikker på at få et.

Andre overnatningsformer
I den sydvestlige del af landet er der en del kvægfarmere, der tilbyder overnatning og aktiv ferie med ridning og kvægdrivning på programmet.

Lokal transport


Fly
Der er gode muligheder for at flyve indenrigs i USA. Der flyves mellem alle større byer, og på grund af de mange flyselskaber er der stor variation mellem priserne. Book flybilletter her.

Bus
Bussystemet i USA er rigtig godt udviklet. Man kan komme stort set alle steder hen med bus og til en rimelig pris. Det største busselskab med langdistance busser er Greyhound.

Tog
Der er gode togforbindelser i landet. Der kører tog mellem alle større byer i landet, og tog er en god måde at nyde naturen på, mens man rejser. Amtrak er det største togselskab med over 500 ruter. Der er mange steder mulighed for at købe et turpas, der gør, at man kan stå af og på efter behov.

Taxi
Der kører taxier i alle byer i USA. De fleste kører med taxameter og kan nemt hyres på gaden.

Billeje
Med et godt udbygget vejnet er bilen en god transportform i USA. Det er muligt at leje biler i stort set alle byer, man skal dog være over 21 år for at leje en bil.

Båd eller færge
Langs kysterne og på søer og floder er der gode muligheder for at sejle med båd eller færge.
Specielt på The Ohio River er der gode muligheder for at benytte båd som transportmåde, floden er en af de mest trafikerede i verden.

Seværdigheder USA


Denali National Park (Alaska)
Denali national park er en kæmpestor park med et eminent dyreliv, men den største attraktion er Mount McKinley, der rejser sig i 6194 meters højde.
Parken har over en million besøgende om året, der primært kommer på grund af de fremragende muligheder der er for at campere, trekke, køre på mountain bike eller whitewater rafte.
Her er plads til alle former for udendørsaktiviteter i en storslået natur.

Kenai halvøen (Alaska)
Kenai Peninsula er et af de mest populære steder i Alaska. Området er en sammensætning af bjerge, fjorde, ismarker og gletschere. Der er utrolig mange gode stier til trekking i området, ligesom der er skønne områder, hvor man kan sejle i kano og et utal af campingpladser. På Kenai halvøen kan man se et fascinerende dyreliv og gletschere, der er over 80 kilometer lange.

Byen Anchorage (Anchorage)
I byen Anchorage bor cirka halvdelen af Alaskas befolkning. Byen er faktisk modsat resten af staten, der primært består af vild og barsk naturområder. Byen Anchorage er en livlig og hektisk by med masser af trafik og indkøbscentre. Der er dog en del gode seværdigheder i byen, blandt andet The Anchorage Historical & Fine Arts Museum, der præsenterer Alaskas historie, kultur og kunst. Yderligere er der the Heritage Library Museum, hvor der er en flot samling af gammelt værktøj, gamle beklædningsdragter og våben.

Byen Appomattox (Appomattox)
Appomattox i Virginia er stedet, hvor General Robert E. Lee overgav sig til kommandør Ulysses S. Grant i april 1865, overgivelsen var slutningen på borgerkrigen i USA. Overgivelsen fandt sted i Appomattox's retsbygning, der i dag er en del af en national historie park, der inkluderer restaurerede bygninger fra gammel tid og masser af andre historiske artefakter.

Bydelen Buckhead (Atlanta)
Buckhead er et af Atlantas mest fashionable kvarterer med dyre hoteller og restauranter, men det er også her, man finder noget af Atlantas smukkeste arkitektur. Her er blandt andet the Brookwood Railway Station fra 1917, der er et af landets sidste tog paladser. I området finder man også the Cathedral of Christ the King fra 1938, der også er en imponerende æstetisk oplevelse.

Bydelen Sweet Auburn (Atlanta)
I mange år var Sweet Auburn en by i byen i Atlanta. Det var her afrikanerne boede, og de blev ikke lukket ind i det hvide Atlanta. Sådan er det ikke længere, men bydelen er stadig hjemsted for de afrikanske amerikaneres liv og kultur, og der er mange interessante steder at besøge. En af dem er the African American Panoramic Experience, der har flere udstillinger om områdets historie. Det er også her, man finder the Martin Luther King Jr National Historic Site, der er bygget for at ære Martin Luther King, der blev født her i 1929. Det er muligt at komme på rundtur i Martin Luthers fødehjem.

Downtown (Centrum) (Atlanta)
En stor del af Atlanta er blevet genopbygget efter borgerkrigen, og det meste af byens centrum ligner nu en moderne storby, hvor man for eksempel kan besøge den berømte tv-station CNN's hovedkvarter. Der er dog stadig en del efterladenskaber fra tidligere, og i Downtown kan man finde the State Capitol fra 1889, der er en af byens mest bemærkelsesværdige historiske bygninger. Det er muligt at komme på rundtur i bygningen, der også har diverse udstillinger.

Bydelen Charlestown (Boston)
Charlestown er et levende museum fra tiden, hvor skibsbyggeri var det helt store i Boston. I området kan man opleve adskillige gamle skibe, der ligger hen, for eksempel ligger der en del gamle krigsskibe blandt andet Thomas Jeffersons tid. Yderligere kan man se selve værftet og landets første tørdok.

Cambridge Colleges by (Boston)
Cambridge er en colleges by med over 30.000 studerende. Området er hjemsted for det kendte universitet Harvard, og de smukke bygninger er bestemt et besøg værd. På college området er der yderligere adskillige caféer, restauranter, boghandlere og andre butikker, så man kan få lang tid til at gå med at snuse rundt og opleve hele atmosfæren.

North End kvarteret (Boston)
I Bostons ældste kvarter mødes man af smalle, snoede gader og duften af kaffe. Området er hjemsted for størstedelen af byens italienske befolkning, og her finder man masser af små bagerier, caféer og slikbutikker. En tur i området vil byde på smukke arkitektoniske bygninger, der er blandt landets ældste. Alt i alt et hyggeligt og charmerende kvarter.

Område og byseværdigheder


Område:
Alaska
Californien
Hawaii
Rocky Mountains
By:
Anchorage
Appomattox
Atlanta
Boston
Chicago (US)
Denver
Flagstaff
Fort Lauderdale
Honolulu
Los Angeles
New Orleans
New York
Omaha
Orlando
Palm Springs
Phoenix
Portland (Oregon)
San Diego
San Francisco
Seattle
Tripoli
Washington D.C.
Las Vegas

Travelmarket.dk ønsker dig en rigtig god rejse!

Find rejsen til USA her

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK