Trægangsti gennem tropiske palmer fører til en strand ved solnedgang.

Billige flybilletter til Key West

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Oplev Key West – Hemingways lille paradis

I det allersydligste USA, tættere på Cuba end det amerikanske fantland, ligger øen Key West. Key West er i USA berømt for sit gode natteliv, fantastisk flotte strande, historiske seværdigheder – og selvfølgelig fordi at den ikoniske forfatter Ernest Hemingway boede her i 10 år.

En anden ting, som Key West er berømt for, er dens dejligt afslappede stil. Key West var i 40’erne kendt for at være et sted, hvor man slet ikke kunne gøre andet end at slappe af. Det har ændret sig, men der er stadig en helt speciel atmosfære på Key West.

Med sin placering i troperne er klimaet skønt på Key West hele året rundt, planterne ser dejligt tropiske ud, og her er et rigt dyreliv.

Hvis du gerne vil besøge Key West, kan du bruge søgemaskinen her på siden. Du skal bare indtaste dine rejseønsker, så går vores rejsesøgemaskine i gang og finder de billige flybilletter til Key West til dig.

Blandt de mange avancerede funktioner i vores flysøgemaskine kan du søge rejser fra flere afrejselufthavne på én gang, oprette en prisagent og få en daglig mail med flypriser til Key West, finde på de bedste og billigste flybilletter og meget mere.

Stik af til Key West
Er du stresset og træt af det vilde liv i storbyen? Vil du gerne besøge en fjern del af USA? Eller har du bare lyst til at stikke af fra det hele, så kan Key West være det rigtige valg til årets ferie. Som skrevet ovenfor kan en rejse til øen byde på en helt afslappet ferie, hvor du tilbringer det meste af dagen i en hængekøje imellem to palmer, men den kan også være noget helt andet.

Hvis du er til en mere social ferie, så byder Key West by på flere barer end nogen anden by i USA, og der er gode muligheder for at feste til lyden af reggae-musik eller dagens moderne tonerne på en af de mange danseklubber.

Hav en rigtig skøn ferie på Key West

Andre populære lufthavne for flyrejser til USA

Populære rejsemål i Nordamerika