Skyline med moderne højhuse af glas og stål dominerer udsigten under en klar blå himmel.

Billige flybilletter til Houston

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Prøv en af de billige afgange til Houston

Har du også altid drømt om at rejse ud i rummet og kigge nærmere på månen? Eller kunne du også tænke dig en mere jordnær oplevelse og i stedet kigge nærmere på den ærkeamerikanske kultur, mens du også får lidt sol på næsen?

Så skynd dig at købe nogle af de billige flybilletter til det sydlige USA, hvor Houston, som den største by i Texas, bestemt er et besøg værd.

Kom tæt på stjernerne med billige flybilletter til Houston
”Houston, we have a problem.” Denne sætning kender de fleste fra Hollywood-film om rumeventyr. I Houston ligger nemlig et stort rumforskningscenter, Space Center Houston, og det er du nødt til at besøge, når du kommer til byen. I centret kan du i løbet af året se flere stor udstillinger om det amerikanske rumprogram gennem tiden, så kunne du tænke dig at komme tæt på stjernerne, så er det her, du skal tage hen.

Oplev rodeo- og bilshows i Houston

Når du har set op mod himlen og drømt stort om et eventyr væk fra jorden, så kan du vende snuden mod byen Houston, hvor du kan du få en smagsprøve på det vilde vesten med cowboys, og alt hvad der hører til. Byen og staten Texas har stolte traditioner for at holde store rodeo-shows, hvor heste og vovede ryttere udfordrer hinanden til stor glæde for det altid talstærke publikum.

Er du mere til fart og lyden af larmende motorer, så er der også noget for dig i byen, for når du endelige har fået fat i nogle af de billige flybilletter kan du også komme tæt på bilrace og -shows, som altid er et stort trækplaster for mange mennesker i byen. Vil du også med?

Populære lufthavne med fly til Houston

Andre populære lufthavne for flyrejser til USA

Populære rejsemål i Nordamerika