Et ørkenlandskab ved solnedgang med kaktusser og lave bjerge i baggrunden.

Billige flybilletter til Phoenix

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Phoenix, Arizona

I det varme, sydlige USA, omgivet af utallige nationalparker, Gran Canyon, vild natur, i staten Arizona, ligger en storby i rivende udvikling: Phoenix. Med byens enestående beliggenhed og dens kulturelle og historiske arv, udmærker Phoenix sig som et mulighedernes land for enhver rejsende, der søger enestående oplevelser i det amerikanske lands kultur og omgivelser.

Phoenix’ særlige oplevelser

Med sin unikke beliggenhed, og klimaets gunstige betingelser, er det nemt at komme til mange forskellige nationalparker, hvor man kan beskue vildt dyreliv og smuk, overvældende natur. Især er The Dessert Botanical Garden utvivlsomt et besøg værd. Det smukke landskab, der omgiver byen, giver også muligheder for lange vandreture, bjergcykling og endda kajakroning på Salt River. Selvom man bor i en flot storby, er der ikke langt til oprindelig natur.

Inde i byens centrum findes de mange muligheder, der gør Phoenix til en helt særlig by. Museer, der mænger sig blandt de bedste i verden, endeløse shoppemuligheder til enhver smag og pris, hyggelige caféer og en helt særlig madkultur. Beliggenheden tæt ved den mexicanske grænse har frembragt utallige mexicanske restauranter, der er kendt som de bedste i USA. Og byen bugner samtidigt med masser af steakhouses, hvor overdådige bøffer langes over disken.

Er man i byen, må man ikke snyde sig selv for et besøg til det verdenskendte naturvidunder Gran Canyon. Denne nationalpark overrumpler ens bevidsthed med sin fantastiske størrelse og endeløse udsigt.

Det klassiske Phoenix

Når man har oplevet det særlige ved Phoenix, er det herefter muligt at kaste sig ind i hjertet af ægte, amerikansk kultur. Phoenix er en af de eneste byer i USA, der har tophold indenfor alle slags populære sportsgrene. Når et af holdende spiller, går der folkefest i den.

Og vinder holdet, er man inviteret med til fejringen på det lokale steakhouse.

Populære lufthavne med fly til Phoenix

Andre populære lufthavne for flyrejser til USA

Populære rejsemål i Nordamerika