Dallas ved solnedgang med moderne højhuse, der glimter i den aftagende sol.

Billige flybilletter til Dallas

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Dallas

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
17. aug 24. aug
CPH
DAL
DAL
CPH
SAS Delta Airlines 1 stop
Delta Airlines SAS 1 stop
Fra kr. 3.908,- Vælg
26. sep 18. okt
BLL
DFW
DFW
BLL
Air Canada 2 stop
Air Canada 2 stop
Fra kr. 4.521,- Vælg

Sydstatsperlen Dallas

I det sydlige Amerika, fyldt med venlige mennesker og vaskeægte sydstatscharme, ligger i Texas storbyen Dallas. De glinsende skyskrabere akkompagneres smukt af utallige muligheder for hele familien. Dallas betegnes som sydstaternes shopping-mekka og centrum for kunst, kultur og historie. Dallas er en by for hele familien, der er på udkig efter det bedste af Amerika.

Alle byens charmerende seværdigheder kan nå til fods eller med byens gode, offentlige transport. Under de skønne, varme sommertemperaturer kan man gå på en endeløs shoppingtur, med amerikanere fra hele landet, der køber stort ind i Dallas. Her findes alt fra pompøse modehuse til afslappede second-hand butikker med muligheden for det enestående køb.

Dallas, kunsten og historien

Som historisk og kulturelt centrum gør Dallas en stor del ud af, at værne om dens arv. I Dallas centrum, omgivet af tårnhøje skyskrabere, findes et grønt åndehul, der hedder Nasher Sculpture Center. Den enorme park rummer alt fra sjældne træer til endnu sjældnere kunstværker af de store mestre.

Byen var også centrum for en af Amerikas mest tragiske begivenheder – mordet på John F. Kennedy. Hans liv hyldes overalt i byen, og de mange smukke monumenter og museer kan ikke undgå at berøre én. Dallas er virkelig en by, der hylder livet, også når det viser sig fra sine svære sider.

Ærkeamerikanske Dallas

Hvad enten man blot bliver i byen et par dage, for derefter at tage den smukke motorvejs tur ud til Den Mexicanske Golf, eller er i byen i længere tid, bør man mænge sig med amerikanerne når de er bedst. Når hjemmeholdet i amerikansk fodbold, Dallas Cowboys, spiller på det gigantiske stadium, går der ren folkefest i den, og hele familien er inviteret med. Sejren fejres oftest på Amerikas bedste burgerkæde, In-N-Out Burgers.

Dallas er Amerika når det er bedst.

Populære lufthavne med fly til Dallas

Andre populære lufthavne for flyrejser til USA

Populære rejsemål i Nordamerika