Golden Gate-broen i skumringen, belyst og svævende over en tæt tåge.

Billige flybilletter til San Francisco

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til San Francisco her hos Travelmarket. Golden Gate-broen, Alcatraz, sporvogne, grønne parker, gallerier, lækre restauranter, lokale vine og meget mere. Fantastisk San Francisco er fyldt med liv, skønhed og stemning som kun få andre byer i verden. Hav en god rejse.

Billige flybilletter til San Francisco

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
14. sep 26. sep
CPH
SFO
SFO
CPH
American Airlines 2 stop
American Airlines 1 stop
Fra kr. 3.187,- Vælg
13. okt 20. okt
CPH
SFO
SFO
CPH
British Airways 1 stop
Iberia British Airways 1 stop
Fra kr. 3.230,- Vælg
13. okt 19. okt
CPH
SFO
SFO
CPH
United Airlines 1 stop
United Airlines 1 stop
Fra kr. 3.292,- Vælg
12. okt 19. okt
AAL
SFO
SFO
AAL
KLM 1 stop
Delta Airlines 2 stop
Fra kr. 3.692,- Vælg
15. jul 22. jul
CPH
SFO
SFO
CPH
Lufthansa 2 stop
United Airlines 1 stop
Fra kr. 5.308,- Vælg
17. jul 24. jul
BLL
SFO
SFO
BLL
Air Canada 2 stop
Air Canada 2 stop
Fra kr. 6.534,- Vælg

Flybilletter til frisindede San Francisco

USA: San Francisco er sin helt egen og kan ikke sættes i bås. Mangfoldigheden i byen er stor og oplevelserne mange. Man får derfor meget for sine penge, når man køber en flybillet til byen, der er kendt for åbenhed og tolerance.

På en halvø på USAs vestkyst ligger San Francisco smukt ud til bugten. Broerne Golden Gate Bridge og Bay Bridge, der egentlig hedder San Francisco – Oakland Bay Bridge, er byens smukke livliner til resten af området, der kaldes Bay Area.

Selve byen har omkring 850.000 indbyggere, men regner man hele Bay Area med, så runder man over syv millioner mennesker. San Francisco er blot en af de byer, der tilsammen udgør hele San Francisco Bay Area. Naboamterne Oakland, Berkeley, Marin County og halvøen syd for byen regnes også med til dette skønne område på Amerikas vestkyst.

San Francisco er en af Californiens og USAs mest kendte byer, og masser af turister flyver hertil hver dag året rundt for at opleve den særlige stemning.

San Francisco er kendt for sin meget liberale holdning, for sit bakkede terræn, den uimodståelige victorianske arkitektur og disen “the fog”, der kommer snigende ind fra havet.

San Francisco International Airport, der ligger omkring 15 kilometer syd for byen er en af de største i verden. En flybillet hertil giver et godt udgangspunkt for at opdage det vestlige USA.

Der er dog også andre lufthavne i området eksempelvis Oakland International og San Jose International. SF International og Oakland er forbundet med San Francisco downtown med Bay Area Rapid Transit – Bart – så transporten ind til byen går smidigt. 8 dollars og 15 minutter senere er man fremme!

Jordskælvet i San Francisco

I 1906 blev byen ramt af et stort jordskælv, hvor store dele af San Francisco blev ødelagt – både på grund af selve jordskælvet og på grund af gaseksplosioner, der antændte mange områder.

Rystelserne fra skælvet, der formentlig målte 7,8 på Richter-skalaen, kunne mærkes helt i Oregon mod nord, Los Angeles i syd og Nevada i vest.

Selve epicentret lå tre kilometer uden for kysten af Californien. Jordskælvet bevægede sig herefter langs San Andreas Forkastningen, der går parallelt med Stillehavskysten.

Forkastningen kan tydeligt ses, og det er en af de store turistattraktioner, der for mange geologiinteresserede er en obligatorisk del af et besøg i San Francisco.

Good old San Francisco

Det er imidlertid ikke kun turister med interesse for natur, geologi og historie, der bestiller flybilletter til den skønne by ved havet. Der er talrige andre gode grunde til at besøge San Francisco.

Har man sagt San Francisco, tænker mange helt sikker på Golden Gate. Den karakteristiske bro er et af de helt store vartegn i San Francisco og en af de mest berømte broer i verden. Broen er blevet kaldt en af de syv vidundere i den moderne verden, og er det første man ser, hvis man kommer kørende ind til byen fra nord.

De gamle, smukke sporvogne er naturligvis også en del af det, man forbinder med San Francisco. De kører op og ned ad bakkerne i byen – mellem Market Street og det hyggelige Fishermans Wharf. Tag endelig turen. Det er en oplevelse i sig selv.

Pier 39 og Fishermans Wharf er i øvrigt et kapitel for sig for turister på jagt efter mad, butikker, underholdning og duften af havet.

Fra toppen af Telegraph Hill kan man fra Coit Tower få et flot udsyn ud over byen. Tårnet er bygget i 1933 som en hyldest til byens brandmænd.

En anden fremtrædende bygning i nærheden er Transamerica Pyramid, der er en af de meget markante og genkendelige bygninger i San Francisco.

Flere must-sees i San Francisco

Chinatown skal man naturligvis også se, selvom bydelen bærer præg af at være godt fyldt op med turister. Her er butikker og markeder, hvor man kan få alt – også kinesiske lykkekager.

Haight-Ashbury området er, ligesom Woodstock, et af kerneområderne i de farverige 1960ere fri kærlighed og flower-power-musik. Det er også her, man finder Psychedelic History Museum og fornemmer hippie og boheme kulturen.

Naturligvis kan man ikke tage til San Francisco uden at tage færgen fra Pier 33 over til øen Alcatraz. Her kan man genopleve historien om “the Rock” og besøge den celle som den berygtede forbryder Al Capone sad i.

En tur til San Francisco byder derfor på mange oplevelser, og for turister, der vil have et godt indblik i USAs historie, er det et godt sted at begynde. Du finder den helt rigtige flybillet til den rigtige pris på Travelmarket.dk. Sæt eventuelt “Rejseagenten” til at holde øje for dig. Du får en besked, når den rigtige flybillet er i udbud.

Populære lufthavne med fly til San Francisco

Andre populære lufthavne for flyrejser til USA

Populære rejsemål i Nordamerika