Smuk solnedgang over Los Angeles med palmetræer og silhuetten af skyskrabere.

Billige flybilletter til Los Angeles

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til Los Angeles hos Travelmarket. Los Angeles er om noget en by, hvor der er plads til alle. Så kan du lide pragtfulde strande, fantastisk shopping, forlystelsesparker og glamourøst stjernestøv, så er Los Angeles lige en by for dig. Hav en dejlig rejse til Los Angeles.

Billige flybilletter til Los Angeles

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
16. apr 20. apr
BLL
LAX
LAX
BLL
LOT 1 stop
LOT 1 stop
Fra kr. 3.410,- Vælg
26. sep 3. okt
BLL
LAX
LAX
BLL
LOT 1 stop
LOT 1 stop
Fra kr. 3.505,- Vælg
22. nov 1. dec
CPH
LAX
LAX
CPH
Norwegian Air Westjet 2 stop
Westjet Transavia 2 stop
Fra kr. 3.531,- Vælg
13. nov 17. nov
CPH
LAX
LAX
CPH
American Airlines 1 stop
American Airlines 1 stop
Fra kr. 3.631,- Vælg
15. jun 30. jun
BLL
LAX
LAX
BLL
American Airlines 1 stop
Finnair 2 stop
Fra kr. 3.652,- Vælg
11. sep 18. sep
CPH
LAX
LAX
CPH
American Airlines 1 stop
American Airlines 1 stop
Fra kr. 3.664,- Vælg

Find en billig flybillet til Los Angeles

Los Angeles er om noget stedet, hvor der er plads til alle. Besøg Hollywood, brug en dag i Disneyland, gå på shopping eller tag en dag ved skønne strande.

Hollywood, enhver filmelskers paradis

Siger man Los Angeles, siger man automatisk også Hollywood. Hollywood har i nu mere end 100 år været verdens filmby nr. 1, så når du er i Los Angeles, må dette sted være i toppen af din programliste. Udover et besøg på de berømte Universal Studios, kan du også gå på opdagelse på det spændende Hollywood Museum, hvor du kan se udstillede kostumer, manuskripter, billeder, og mange andre genstande, der har tilhørt nogle af filmhistoriens allerstørste personligheder.

Walk of Fame

Du må også et smut forbi Hollywood Walk of Fame, hvor mere end 4200 femkantede, røde stjerner, med verdenskendte kunstneres navne, er lagt ned i fortovet. Her kan du også finde Grauman’s Chinese Theatre, som er stedet, hvor nogle af verdens største skuespillere har sat deres hånd- eller fodaftryk fortovets i våde cement.

Mød Mickey Mouse eller lev dine rutsjebanedrømme ud

Har du børn, eller har du bare en barnlig sjæl, så er Disneyland naturligvis et af de steder, du absolut skal besøge. Her kan du møde alle de kendte figurer fra Disney-universet, og du kan sagtes få en hel dag til at gå her.Er du til mere nervepirrende oplevelser, er Los Angeles også stedet, hvor du kan få dine vildeste rutsjebane-drømme udlevet i Six Falgs-parkerne. Her er der virkeligt tale om rutsjebaner og vandrutsjebaner, der ikke er for sarte sjæle!

Shoppeturen går til Rodeo Drive med et efterfølgende besøg i Ole Henriksens spa

Og så er et besøg i Los Angles ikke fuldkomment, før du har været på den helt store shoppetur. Intet sted i verden er bedre egnet til dette end gaden, Rodeo Drive, hvor Julia Roberts slog sig løs i filmen ”Pretty Woman”. Hvis din pengepung ikke rækker så langt på Rodeo Drive, er der i det hele taget mange andre ualmindeligt gode shoppe-muligheder over hele Los Angeles.
Har du penge tilovers efter dage med sjov og indkøb, hvorfor så ikke bruge dem hos den danske skønheds-guru, Ole Henriksen, der har en spa på Sunset Boulevard? Her vil du helt sikkert blive forkælet for alle pengene. Og sådan en mulighed må du ikke gå glip af, så køb dig en billig flybillet, tag af sted og nyd livet.

Afslappende dage på stranden

Når du har vandret Disneyland tyndt, og du har brugt dine sidste sparepenge, kan du nyde et par dage i Los Angeles på nogle af verdens mest kendte strande.

I Santa Monica-bugten ligger Manhattan-stranden, hvor de rige og smukke med hang til ”bling-bling” holder til. Ved siden af findes Hermosa-stranden, der er stedet for de unge og sporty. Men er det den børnefamilie-venlige strand, du ønsker, skal du til Cabrillo-stranden, hvor der også ligger et hav-besøgscenter med spændende og lærerige aktiviteter for børn.

Flyv til Los Angeles

Du kan sagtens finde en billig flybillet til Los Angeles, uden at komme til at betale store summer for den. Bor du på Sjælland, kan du flyve til Los Angeles fra Kastrup. Er du bosiddende på Fyn eller i Jylland, kan du flyve til Los Angeles fra både Billund, Aalborg og Aarhus (Tirstrup).

Populære lufthavne med fly til Los Angeles

Andre populære lufthavne for flyrejser til USA

Populære rejsemål i Nordamerika