Smuk solnedgang over Los Angeles med palmetræer og silhuetten af skyskrabere.

Billige flybilletter fra Aalborg til Los Angeles

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Aalborg til Los Angeles

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
1. jul 30. jul
AAL
LAX
LAX
AAL
KLM 2 stop
KLM 2 stop
Fra kr. 5.873,- Vælg

Fra Aalborg til Los Angeles

Vi specialiserer os på Travelmarket.dk i at afdække markedet for attraktive flybilletter, således at du er fri for det. Det er almindeligvis besværligt at finde ud af hvilke billetter til Los Angeles, der er billigst, på grund af det høje antal flyselskaber der sælger prisbillige rejser til destinationen. Her på hjemmesiden danner du dig på et kort øjeblik et overblik over de bedste tilbud på billetter til Los Angeles ved at indtaste nogle ganske få kriterier. Helt enkelt og nemt. På Travelmarket.dk kan du søge efter såvel enkeltbilletter som returbilletter. Vores software finder flybilletter til både indenrigsfly til Los Angeles, samt til og fra lufthavne i andre lande. Vi finder de billigste lokale rejser, forbindelser til andre lokaliteter i Nordamerika, samt flyrejser til oversøiske lufthavne. Klikker du på den avancerede flysøgning herover, kan du søge flybilletter med stop undervejs, flere strækninger, eller få mulighed for at flyve ud til en destination og hjem fra en anden. For at finde det selskab, som har den mest attraktive billet til LAX, søger vi efter billetter til Los Angeles hos både lavprisselskaber (low cost airlines), rejsebureauer og traditionelle flyselskaber.

Der findes en del andre lufthavne i landet. I USA kan du blandt andet rejse til:

  • New York
  • Miami,
  • Los Angeles

De 310.322.000 indbyggere i USA er yderst imødekommende og gæstfrie, og der er et væld af muligheder for oplevelser i landet. Det er anbefalelsesværdigt at tage til hovedstaden Washington D.C., hvor du kan besøge lækre spisesteder og tage på forskellige museer. Der er forbindelse til andre af USAs byer og interessante steder fra Washington D.C..

Sammenlign let og bekvemt flypriser til Los Angeles fra hundredvis af rejsehjemmesider, og find den billigste billet til din flyrejse.

Populære lufthavne med fly til Los Angeles