Billede af en byskyline med højhuse og palmetræer i forgrunden ved solnedgang.

Rejser til Los Angeles

Sammenlign priser på pakkerejser med fly og hotel til Los Angeles her. * Gratis prisovervågning * Også billige flybilletter.

Billige rejser til Los Angeles

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Los Angeles

Four Points by Sheraton - LAX Airport
Four Points by Sheraton - LAX Airport Dobbeltværelse (Dobbeltseng) King bed
31. aug fra København 4 nætter
7.395,- Vælg
Millennium Biltmore Hotel Los Angeles
Millennium Biltmore Hotel Los Angeles Dobbeltværelse (Dobbeltseng) King bed - De Luxe
31. aug fra København 4 nætter
7.495,- Vælg
Anaheim Majestic Garden Hotel (ex Sheraton)
Anaheim Majestic Garden Hotel (ex Sheraton) Dobbeltværelse
21. aug fra København 4 nætter
7.795,- Vælg
Hotel Per La
Hotel Per La Dobbeltværelse (Dobbeltseng) King bed
28. aug fra København 4 nætter
7.895,- Vælg
Hotel Lulu BW Premier Collection
Hotel Lulu BW Premier Collection Værelse TO QUEEN-SENGE
17. aug fra København 4 nætter
8.295,- Vælg
Gateway Hotel - Santa Monica
Gateway Hotel - Santa Monica Standardværelse - 2 queensize-senge
6. sep fra København 4 nætter
9.195,- Vælg
The LINE Hotel
The LINE Hotel King Room - Standard - 1 King Size Bed
2. aug fra København 4 nætter
10.645,- Vælg
1 Hotel West Hollywood
1 Hotel West Hollywood Værelse - 1 kingsize-seng
21. aug fra København 4 nætter
13.795,- Vælg
Bedøm rejsemål (31 bedømmelser)
4.5

Rejser til Los Angeles

Los Angeles, også kaldet the City of Angels, må siges at være verdens filmcentral. Det er nemlig her i byen, at verdens største filmproduktioner finder sted. Lige netop derfor er Los Angeles også kendt for sine mange turistattraktioner, der omhandler berømtheder i form af blandt andet skuespillere og musikere. Rundt omkring i byen finder du forskellige varemærker, der repræsenterer de filmstudier, hvor de mange hollywoodfilm bliver til. Hvis du er en stor filmelsker, så kan dette altså være den ideelle rejsedestination for dig, og derfor kan du hos Travelmarket.dk finde pakkerejser med fly og hotel til englenes by.

Los Angeles kan besøges af alle rejsende og med sit behagelige klima er det en indbydende by, der kan besøges året rundt.

Udlev din Hollywood drøm, gå i tv seriens Beverly Hills 90210 fodspor, spring i bølgerne ved Venice Beach, lad børnene opleve de kendte Disney figurer i Disneyland, shop igennem på Rodeo Drive eller bliv fordybet i smuk kunst på Getty Center. Udbuddet i Los Angeles er udtømmelige og Los Angeles er byen, hvor drømmene kan blive til virkelighed.

Seværdigheder til dine rejser til Los Angeles

Downtown – oplev de enorme bilkører på vejen til Downtown, se smuk fascinerende arkitektur som Walt Disney Concert Hall, bliv imponeret af den indendørs sportsarena Staples Center eller nyd området omkring Union Station, benyttet til kulisse i adskillige film og afslut dagen med shopping i det livlige Chinatown.

Strandene – henfør dig til tv serier som Baywatch og hop i bølgen på den smukke strand ved Venice Beach. Lej et par rulleskøjter eller en Segway og kør med de kendte på den smukke strandpromenade. Tag nordpå til Santa Monica, hjemstedet for Hollywood stjernerne og besøg vartegnet Santa Monice Pier Venice. Lad børnene prøve forlystelserne i Pacific Park eller hvad med at lade dem sætte en drage op på stranden ved Stillehavet.

Hollywood – find dit idol i en stjerne på Hollywood Boulevard, kom tæt på Oscar uddelingen ved at besøge Kodak teateret. Opdag en kendt på en shopping tur på Rodeo Drive eller få taget dit billied sammen med Hollywood skiltet. I Hollywood findes også Starline Tour som på en guidet tur, viser dig nogle af Hollywood stjernes millionvillaer. Nyd også god mad på Farmers Marked eller fest dig igennem i det livlige natteliv.

Museer – se imponerende verdenskunst på Getty Center, bygningens imponerende arkitektur eller nyd en smuk solnedgang med udsigt over hele Los Angeles by. Oplev unikke neonreklamer og kunst på Museum of Neon Art. Se stjerner gennem et teleskop og bliv fascineret af udstillingen imens du nyder den smukke art deco bygning på Griffith Observatory.

Los Angeles forlystelsesparker

Universal Studios – Hvis du vil udforske, hvor de kendte Hollywood film optages skal du prøve den legendariske Studio tur i Universal Studios. Hvis du tør, så prøv verdens mest uhyggelige indendørs rutsjebane: Revenge of the Mummy eller oplev en flodbølge af eksplosiv aktion i WaterWorld. I Universal Studios kan du også stå ansigt til ansigt med King Kong i en intens 3D-oplevelse og afslutte dagen med det uventede ved Universal CityWalk.

Disneyland – Familieunderholdning for fuld udblæsning kan opleves i Disneyland. Lad børnene hilse på Micky Mouse eller sejl en rolig tur med hjuldamperen i bydelen fra New Orleans. Prøv den vilde vandrutsjebane Splash Mountain. Husk også at i Disneyland afsluttes dagen med en fanfare af fyrværkeri, musik og optog med alle de kendte ansigter fra tegnefilmene.

California Adventure – er en Disney forlystelsespark med Californien som tema. Så hvis du vil opleve en kopi af Route 66 skal Californien Adventure besøges. Familien kan få pulsen op i rutsjebanen Californien Screamin eller opleve højtepunkter fra Californien i en simuleret flyvetur i forlystelsen Soarin, hvor vejen blandet meget andet går forbi Golden Gate og vandfaldene fra Yosemite.

Oplevelser i nærheden af Los Angeles

Joshua Tree National Park – Lej en bil eller en autocamper og oplev naturen i Joshua Tree National Park. Oplev parkens specielle palmetræ Joshua Tree, nyd de smukke klippeformationer i røde og gule nuancer. Oplev heden i dette område af Mojave ørken, se de imponerende kaktusser eller tag på trekking. Joshua Tree National Park indbyder også til en klatretur på klipperne, inden du kan nyde den smukke solnedgang.

San Diego – I en lejet bil er det oplagt med en smuttur sydpå til San Diego, tæt ved den Mexicanske grænse. I San Diego kan havnefronten nydes eller sejl en tur med udsigt til den amerikanske flåde. Børnene vil elske en tur i Sea World med de store spækhuggere og delfin shows eller de mange andre dyr i San Diego Zoo. Oplev også Old Town og nyd de smukke historiske bygninger, mens der spise en hyggelig middag i Gaslamp Quarter, men det store udbud af restauranter.

Find rejser til de berømtes by

Selvom chancen for at møde en berømthed er begrænset, så er det i stor grad muligt at besøge forskellige attraktioner, hvor dine ynglings berømtheder har sat deres fodspor. En af de mest populære i Los Angeles er derfor også Hollywood Walk of Fame, hvor du finder de berømte stjerner, der tilhører kendisser, som har gjort sig specielt bemærket på den store internationale scene, når det kommer til musik og skuespil. Hvis du rejser til Los Angeles for at mærke den berømte kultur, så er Hollywood Walk of Fame altså et godt sted at starte din rejse.

Attraktioner for børn og voksne

Kendisser kommer i alle aldre og det samme gør fans. I Los Angeles finder du derfor mange attraktioner og aktiviteter omhandlende film, der henvender sig til personer i alle aldre. Til de barnlige sjæle finder du for eksempel flere forlystelsesparker, mens du til de mere kulturinteresserede voksne sjæle finder berømte seværdigheder. Du kan blandt andet besøge:

  • Hollywood Sign – Det ikoniske Hollywood skilt der pryder toppen af Mount Lee bjerget
  • Universal Studios Hollywood – En stor forlystelsespark med blandede filmtemaer
  • Disneyland Park – En af verdens mest berømte forlystelsesparker, som indeholder 8 forskellige temalande omhandlede Disney universer- og karakterer.

Søg også rejser med afrejse fra Sverige:
Charterresor till Los Angeles

Andre rejsemål til Californien

Charterbureauer med charterrejser til Los Angeles

  • Billige charterrejser med Spies