COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rejser til Los Angeles

Rejser til Los Angeles

Los Angeles, også kaldet the City of Angels, må siges at være verdens filmcentral. Det er nemlig her i byen, at verdens største filmproduktioner finder sted. Lige netop derfor er Los Angeles også kendt for sine mange turistattraktioner, der omhandler berømtheder i form af blandt andet skuespillere og musikere. Rundt omkring i byen finder du forskellige varemærker, der repræsenterer de filmstudier, hvor de mange hollywoodfilm bliver til. Hvis du er en stor filmelsker, så kan dette altså være den ideelle rejsedestination for dig, og derfor kan du hos Travelmarket.dk finde pakkerejser med fly og hotel til englenes by.

Rejser til Los Angeles

Bedøm rejsemål
5
(2 bedømmelser)

Find rejser til de berømtes by

Selvom chancen for at møde en berømthed er begrænset, så er det i stor grad muligt at besøge forskellige attraktioner, hvor dine ynglings berømtheder har sat deres fodspor. En af de mest populære i Los Angeles er derfor også Hollywood Walk of Fame, hvor du finder de berømte stjerner, der tilhører kendisser, som har gjort sig specielt bemærket på den store internationale scene, når det kommer til musik og skuespil. Hvis du rejser til Los Angeles for at mærke den berømte kultur, så er Hollywood Walk of Fame altså et godt sted at starte din rejse.

Attraktioner for børn og voksne

Kendisser kommer i alle aldre og det samme gør fans. I Los Angeles finder du derfor mange attraktioner og aktiviteter omhandlende film, der henvender sig til personer i alle aldre. Til de barnlige sjæle finder du for eksempel flere forlystelsesparker, mens du til de mere kulturinteresserede voksne sjæle finder berømte seværdigheder. Du kan blandt andet besøge:
  • Hollywood Sign – Det ikoniske Hollywood skilt der pryder toppen af Mount Lee bjerget
  • Universal Studios Hollywood – En stor forlystelsespark med blandede filmtemaer
  • Disneyland Park – En af verdens mest berømte forlystelsesparker, som indeholder 8 forskellige temalande omhandlede Disney universer- og karakterer.

Charterbureauer med charterrejser til Los Angeles

Billige charterrejser med TripX
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.