Solnedgang bag Golden Gate Bridge med roligt vand og strand foran.

Rejser til San Francisco

Kabelsporvogne, havet, de stejle gader, den smukke røde bro Golden Gate Bridge, søløver og fængselsbesøg på Alcatraz. En rejse til San Francisco giver alle besøgende, par, single eller hele familien masser af muligheder for oplevelser hele året rundt. San Francisco er kendt for en hverdag med livsglæden og hvor et stort frisind er i højsæde.

Billige rejser til San Francisco

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til San Francisco

Soma House
Soma House Superior-værelse - 1 kingsize-seng - ikke-ryger - adgang til pool
8. okt fra København 4 nætter
6.195,- Vælg
Zeppelin Hotel (ex Prescott A Kimpton)
Zeppelin Hotel (ex Prescott A Kimpton) Dobbeltværelse (Dobbeltseng) Queen bed
9. okt fra København 4 nætter
6.595,- Vælg
King George Hotel
King George Hotel Dobbeltværelse (Dobbeltseng) Queen bed - Superior
16. okt fra København 4 nætter
6.595,- Vælg
Stanford Court San Francisco
Stanford Court San Francisco Dobbeltværelse (Dobbeltseng) Queen bed
4. sep fra København 4 nætter
7.095,- Vælg
Handlery Union Square
Handlery Union Square DOBBELT DOBBELTSENG
27. sep fra København 4 nætter
7.995,- Vælg
Taj Campton Place
Taj Campton Place California Room - 1 kingsize-seng
31. aug fra København 4 nætter
8.095,- Vælg
Beresford Arms
Beresford Arms ENKELT QUEEN SIZE SENG
27. sep fra København 4 nætter
8.195,- Vælg
Hilton San Francisco Union Square
Hilton San Francisco Union Square DOBBELT CLASSIC
22. sep fra København 4 nætter
10.495,- Vælg
Galleria Park Hotel
Galleria Park Hotel DOBBELT EXECUTIVE KING-SENG
13. sep fra København 4 nætter
12.295,- Vælg
Hyatt Centric Fisherman's Wharf
Hyatt Centric Fisherman's Wharf Værelse - 2 dobbeltsenge - udsigt til gårdsplads
14. sep fra København 4 nætter
15.445,- Vælg
Four Seasons Hotel San Francisco at Embarcadero
Four Seasons Hotel San Francisco at Embarcadero Deluxe-værelse - 1 kingsize-seng - ikke-ryger - byudsigt (Skyline -View)
18. sep fra København 4 nætter
18.445,- Vælg
Argonaut Hotel
Argonaut Hotel DOBBELT GUEST ROOM QUEEN-SENG
15. sep fra København 4 nætter
19.195,- Vælg
Bedøm rejsemål (27 bedømmelser)
4.6

Guide til rejser i San Francisco

San Francisco er rig på muligheder, hvad angår shopping. Du finder langt størstedelen af butikkerne ved Union Square og Market Street. Du kan også glæde dine smagsløg med traditionel amerikansk stil – det er en oplevelse i sig selv, og der er et utal af restauranter at vælge imellem. Skal du slutte dagen af med et brag, så er der et farverigt og stemningsfuldt natteliv i San Francisco.

Bliv træt i benene mens du går i de stejle gader, eller tage en tur med kabelsporvognen henover Nob Hill og stå af ved Fishermans Wharf. Besøg det pulserende Chinatown eller de homoseksuelles højborg i Castro.

Se de smukke victorianske huse i Pacific Heights, se Lombard Street med en stigningsprocent på 18 grader og hele otte hårnålesving indenfor 400 meter eller den højeste skyskaber i San Francisco Transamerica Building i Finanskvarteret.

Børnene vil elske forlystelserne og søløverne ved Pier 39 eller en cykeltur over Golden Gate Bridge.

Oplevelser på rejser til San Francisco

Golden Gate Bridge – Lej en bil eller en cykel og kør over denne ikoniske bro, nyd udsigten og lad dig imponere over dette byggeri. Stop op på den nærliggende rasteplads, få en imponerende udsigt over vandet og San Franciscos skyline. Bagefter kan du holde picnic i Golden Gate Park, imens børene benytter en af de mange legepladser.

Kabelsporvogne – Hop på en af kabelsprogvognene, kør med de klassiske vogne i hastig fart op og ned ad de stejle gader. Kør forbi en af verdens mest snoede gader Lombard Street eller hvad med et besøg på det gratis museum Cable Car Museum og oplev et arbejdede museum.

Fishermans Wharf – San Franciscos største turistmagnet er Fishermans Wharf ved havnefronten. Et forlystelsesområde med masser af glade mennesker, gøgl, gadeartister, restauranter og butikker. Du kan hilse på sølverne på den gamle mole Pier 39 eller se fisk i det lille akvarium Aquarium, inden en god dag afsluttes med en middag på en af de mange restauranter.

Alcatraz – Sejl til fængselsøen The Rock og oplev, hvor gangsteren Al Capone ”boede”. Hør de gribende historier, som fortælles af fanger og fangevogter om dette nedlagte fængsel. Se San Franciscos skylinen fra øen og nyd den smukke sejltur frem og tilbage med udsigt over bugten og Golden Gate Bridge. Bestil billetter på forhånd, de bliver hurtigt udsolgt.

Chinatown – Besøg det største Chinatown uden for Asien, gå igennem den smukke port og få med det samme følelsen af at være i Kina. Udforsk den kinesiske arkitektur, nyd den livlige puls, shop amok i en af de mange forretninger, kig på eksotisk naturmedicin, prøv en lykkekage eller spise en god middag på en af de utallige restauranter.

Castro – Her svajer det regnbue farvet flag overalt og er med til, at markere de homoseksuelles højborg. Nyd de smukke renoverede bygninger, den gamle biograf og mærk den løsslupne stemning eller bare nyd en kop god kaffe, imens det farverige gadeliv studeres.

Twin Peaks – Tag syd for centrum og få den bedste udsigt til Golden Gate Bridge. Kør ad de snoede veje op til udsigtspunktet Twin Peaks og nyd de to sjove bakker. Området som er en park med smuk natur, hvor der kan slappes af og herfra tage de bedste billeder af San Francisco.

Oplevelser udenfor San Francisco

Lej en bil eller autocamper og oplev USAs storslået natur. Indenfor kort afstand fra San Francisco, står naturoplevelserne i kø og venter kun på dit besøg på dine pakkerejser til San Francisco.

Muir Woods National Monument – Hvis du vil se ældgamle smukke kæmpe træer er Muir Woods stedet. Kun en time fra San Francisco kan du opleve kæmpe Reedwood træer. Nyd stilheden, trek på de anlagte stier og få en følelsen af, at være meget lille blandt disse kæmper.

Yosemite National Park – Storslået natur, flere vandfald, gigantiske klipper, fredfylde dale og den brusende flod, er bare nogle af oplevelserne du kan få i USAs mest populære nationalpark. Overnat i denne smukke park, tag på dit livs trekking tur, måske ser du en bjørn eller hvad med en tur op i højderne, hvor du kan lege med sneen. Mulighederne i denne enorme nationalpark virker nærmest uendelige.

Seværdighederne på en liste

  • Alcatraz er et berygtet fængsel i San Francisco-bugten. Fra 30’erne boede nogle af de farligste fanger i landet her, og du har mulighed for at høre tidligere indsatte fortælle om tiden i fængslet
  • Golden Gate Bridge er en af USA’s mest velkendte vartegn og er bestemt et besøg værd
  • Golden Gate Park er en kæmpe park i San Francisco, hvor du har mulighed for at leje udstyr til alverdens sportsaktiviteter. Det er et perfekt sted, hvor hele familien kan hygge sig
  • Fisherman’s Wharf er et attraktivt turistområde, hvor du kan nyde en omgang fish’n’chips og høre søløverne synge i baggrunden
  • Pier 39 er et shoppingcenter bygget på en mole, og er en meget populær turistattraktion
  • Chinatown er et unikt sted, hvor du kan få en ægte fornemmelse af Kina og smage på kulinariske lækkerier

Rejser til San Francisco hos Travelmarket.dk

San Francisco er en fodgængerby, hvorfor du sagtens kan tilbringe en dag med at opleve byen til fods – hvad mon gemmer sig bag næste gadehjørne? Byens farverige kvarterer og spændende seværdigheder giver byen en energisk og pulserende bylivsstemning. Hvorfor ikke smutte til denne smukke storby? Her hos Travelmarket.dk finder du pakkerejser samt fly og hotel til San Francisco.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til San Francisco | Charterresor till San Francisco

Andre rejsemål til Californien

Charterbureauer med charterrejser til San Francisco

  • Billige charterrejser med Spies