Miamis byskyline med højhuse og palmetræer ved vandkanten under en klar blå himmel.

Billige flybilletter til Miami

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Er det en flybillet til Miami, du søger efter, så kan du finde den her på Travelmarket. Miami i Florida er fyldt med lækre sandstrande, fantastiske restauranter, sjove forlystelser, festligt natteliv og dejligt kulturliv. Der er noget for alle i Miami. Hav en rigtig god rejse til Miami.

Billige flybilletter til Miami

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
3. feb 17. feb
CPH
MIA
MIA
CPH
TAP Portugal 1 stop
TAP Portugal 1 stop
Fra kr. 2.289,- Vælg
1. feb 10. feb
CPH
MIA
MIA
CPH
TAP Portugal 1 stop
TAP Portugal 1 stop
Fra kr. 2.404,- Vælg
8. feb 23. feb
CPH
MIA
MIA
CPH
TAP Portugal 1 stop
TAP Portugal 1 stop
Fra kr. 2.466,- Vælg
7. jan 23. jan
CPH
MIA
MIA
CPH
American Airlines 1 stop
American Airlines 2 stop
Fra kr. 2.604,- Vælg
1. okt 7. okt
CPH
MIA
MIA
CPH
American Airlines 1 stop
American Airlines 2 stop
Fra kr. 2.655,- Vælg
21. feb 7. mar
CPH
MIA
MIA
CPH
American Airlines 1 stop
American Airlines 1 stop
Fra kr. 2.657,- Vælg

Find en billig flybillet til Miami

Miami ligger i den amerikanske ”solskins-stat” Florida, og her er de skønneste strande, storslåede seværdigheder og mange andre sjove oplevelser i smukt, solrigt vejr.

Solrigt og seværdigt strandliv

Når du har købt en billig flybillet til Miami, kan du glæde dig en feriedestination, der kan byde på nogle af verdens dejligste badestrande. Her er virkeligt noget at komme efter, hvis du holder af varmt, solrigt og aktivt strandliv. Strandene, der består af fint, hvidt sand, er brede, børnevenlige og aldeles dejlige. Havvandet er rent, klart og varmt, og utallige steder kan du finde selskaber, der tilbyder dykning, sejlture eller forskellige vandsportsaktiviteter for vandhunde i forskellige aldre.
Den verdensberømte South Beach tiltrækker solelskere fra alle hjørner af verden. Strandens liggestole lokker såvel almindelige familier og unge mennesker som kendte filmstjerne, sangere og andre celebrities til, og det er meget underholdende at ligge i solen og iagttage de andre og meget forskellige badegæster.

Miamis dejlige byliv

Uanset om du er til ferie med museer, gallerier og udstillinger, eller om det er forlystelsesparker, golf, natlige kajakture og andre mere fysiske aktiviteter og seværdigheder, du efterlyser, så har du glimrende muligheder for at kaste dig ud i disse oplevelser i Miami. Her er virkelig noget for enhver alder, smag og pengepung, og alle steder er her en skøn stemning af storbyliv med plads til mangfoldighed og det personlige, individuelle udtryk.
Er du ved South Beach, er det en fin oplevelse at finde en god restaurant i området, spise en lækker aftensmiddag og så ellers nyde at aftenen falder på; det er ikke fordi, der ligefrem bliver roligt her, men stemningen ændrer karakter. Det er et helt fantastisk natteliv ved South Beach, hvor der er plads til alle, og du må bestemt ikke snyde dig selv for den festlige oplevelse det er, at være her efter mørkets frembrud.

Shopping, restauranter og sjove oplevelser med dyr

Trænger shoppelysten sig på, er Bayside Marketplace et glimrende sted at tage hen. Her er mange spændende forretninger, hvor du kan købe tøj, sko, legetøj, smykker, kunst og meget andet. Her er også en hel række fine restauranter, caféer og barer, og i området omkring Bayside Marketplace kan du finde flere museer, den zoologiske have Jungle Island, og oceanariet Miami Seaquarium.
Men også den utroligt hippe “The Grove”-bydel (der egentlig hedder Coconut Grove) har glimrende shopping at tilbyde Miamis feriegæster. Her ligger moderne butikker, restauranter, museer og hoteller side om side, og du vil ofte kunne se forskellige kulturelle arrangementer blive afholdt her. ”The Grove” er ét af de steder, som det er sjovt, spændende og særdeles underholdende at besøge.

En spændende og farverig menneske-mosaik

Miamis by- og kulturliv er præget af de mange forskellige mennesker, der bor her. Byen er en broget mosaik, hvor den rige, moderne, vestlige celebrity-verden står i skarp kontrast til den betydeligt fattigere verden, der findes på de caribiske øer, som ligger blot et stenkast mod syd. Og med de mange immigranter, der har slået sig ned i byen, samt de utallige andre mindre bemidlede indbyggere, ses der store forskelle i levestandarten og livsmulighederne her.

Men det er jo ofte i denne type befolkningsskel, at de store byers kulturliv blomstrer op og bliver forrygende og farverige. Og det er præcis, hvad der er sket i Miami. De mange immigranter fra blandt andet Caribien er i høj grad med til at farve byens kulturliv i alverdens farver, og lyden af Miami er et spraglet kludetæppe af forskellige sprog, enestående personligheder, kreative kulturudtryk og varierende musikalske stilarter, hvor varme, caribiske salsarytmer spiller en stor rolle.

Det er en fantastisk oplevelse at besøge Miami, og du kan slet ikke undgå at forelske dig i byens særprægede personlighed, som byder enhver feriegæst varmt velkommen, så snart man kommer hertil.

Populære lufthavne med fly til Miami

Andre populære lufthavne for flyrejser til USA

Populære rejsemål i Nordamerika