Besøg storbyen Tampa med billige flybilletter

Billige flybilletter til Tampa

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Besøg storbyen Tampa med billige flybilletter

Byen Tampa er beliggende i den amerikanske stat Florida. Med et smukt universitet, utallige forlystelser og oplevelser, gode strande, museer ad libitum og gigantiske shoppingcentre sætter Tampa gode betingelser for en sjov, solrig og hyggelig familieferie.

Tampa er en ægte, amerikansk storby. Men som noget unikt findes også Tampa Bay, som byder på nogle meget smukke sandstrande. Med 361 solrige dage om året er der ingen chance for, at man ikke kan tilbringe mange af sine feriedage på de hvide strande ud til den turkise Tampa Bugt.

Oplev det hele i Tampa
Tampa er enorm by, men med de elegante streetcars er det nemt at besøge alle byens kvarterer, som hver især rummer gode oplevelser. Alle Tampas kvarterer er meget interessante og med de gode transportmuligheder kan man bo i alle byens kvarterer.

I Downtown Tampa ligger størstedelen af hotellerne, som er at finde i alle prisklasser. Downtown byder på byens bedste restauranter, museer, teatre og shoppingmuligheder.

I det østlige Tampa finder man det ungdommelige, hippe og livlige kvarter Ybor City. Ybor City er stedet man tager hen for at feste, danse og møde de tusindvis af studerende fra byens smukke universitet, som i sig selv er et besøg værd.

Udover de mange kvarterer byder Tampa også på en gigantisk forlystelsespark med egen zoologisk have, golfbaner og en smuk havnefront, hvor man kan tage på cruises i bugten.

Og så er der sport. I både amerikansk fodbold, baseball og ishockey har Tampa nogle af landets bedste hold og nogle højest imponerende stadions. Hvis man er heldig kan man være med til en såkaldt tail-gate inden kampen, hvor fans fra begge hold griller burgere, drikker øl og hygger sig på stadionets tilhørende parkeringsplads.

Tampa er virkelig en by, der har det hele. Bestil dine billige flybilletter til denne solrige by.

Find rejsen til Tampa International her

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK