Flyv til solskin i Orlando

Billige flybilletter til Orlando

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Flyv til solskin i Orlando

I midten af staten Florida, som populært kaldes ”Solskinsstaten” eller ”Blomsterstaten”, ligger den overdådige by Orlando, der har alt at byde på for de nysgerrige rejsende der er på udkig efter storslåede oplevelser, og det tager under 10 timer at flyve dertil. Til trods for byens mindre størrelse, er der hvert år 40 millioner der besøger denne perle! Man forstår hurtigt hvorfor.

Orlando - hvor ferie stammer fra

Orlando udmærker sig som et ægte ferieparadis for alle i familien. I byens Disney World kan man prøve hårrejsende og spændende forlystelser i alle afskygninger, alt imens man går side om side med tegneseriefigurer der fortæller om de mange eventyrslotte. Og i Universal Studios, der ikke ligger langt derfra, kan man få et sjældent indblik i nogle af verdens største film og er man heldig, kan man endda støde på direkte optagelse af de helt store stjerner.

Og et helt andet sted, i byens SeaWorld, kan man se glade delfiner der hopper og springer, udfører tricks og sprøjter vand på publikum. I byens tøj-outlets kan man købe alle amerikanske mærker til en brøkdel af butiksprisen. Og i byens centrum findes utallige butikker for alle budgetter, side om side med ægte, amerikanske diners, michelin-stjernede restauranter, museer og gallerier.

Lige i Orlando

Hvis livet i storbyen nogle enkelte dage stiger én til hovedet, er der aldrig mere end kort køretur til de mange strande på Floridas vestkyst. Her breder sig milevide sandstrande foran lyseblåt vand, badet i solskin med sommertemperaturer på omkring 30-35 grader, hvor der både kan surfes og slappes fuldstændig af.

Florida er også kendt under navnet ”Evergladesstaten”. Everglades er sumpområder befolket af mange krokodiller og andre vilde dyr, hvor man til en fornuftig pris kan blive kørt rundt på en luftpudebåd og betragte dyrene på sikker afstand.

Orlando er dér, hvor ferie stammer fra.
I vores søgemaskine øverst finder du flybilletter til Orlando. Du sammenligner priser fra mere end 800 rejsesider. Opret også en flyprisagent, som du kan overvåge flypriserne via en daglig e-mail.

Find rejsen til Orlando her

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK