Orlandos silhuet ved solnedgang med bygninger, der spejler sig i en rolig vandflade.

Billige flybilletter til Orlando

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Orlando

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
5. dec 15. dec
CPH
MCO
MCO
CPH
Icelandair 1 stop
Icelandair 1 stop
Fra kr. 3.004,- Vælg
4. nov 18. nov
CPH
MCO
MCO
CPH
American Airlines 2 stop
American Airlines 2 stop
Fra kr. 3.082,- Vælg
2. jan 17. jan
BLL
MCO
MCO
BLL
Lufthansa 1 stop
Lufthansa 1 stop
Fra kr. 3.370,- Vælg
12. okt 19. okt
CPH
MCO
MCO
CPH
KLM 2 stop
KLM 2 stop
Fra kr. 3.886,- Vælg

Flyv til solskin i Orlando

I midten af staten Florida, som populært kaldes ”Solskinsstaten” eller ”Blomsterstaten”, ligger den overdådige by Orlando, der har alt at byde på for de nysgerrige rejsende der er på udkig efter storslåede oplevelser, og det tager under 10 timer at flyve dertil. Til trods for byens mindre størrelse, er der hvert år 40 millioner der besøger denne perle! Man forstår hurtigt hvorfor.

Orlando – hvor ferie stammer fra

Orlando udmærker sig som et ægte ferieparadis for alle i familien. I byens Disney World kan man prøve hårrejsende og spændende forlystelser i alle afskygninger, alt imens man går side om side med tegneseriefigurer der fortæller om de mange eventyrslotte. Og i Universal Studios, der ikke ligger langt derfra, kan man få et sjældent indblik i nogle af verdens største film og er man heldig, kan man endda støde på direkte optagelse af de helt store stjerner.

Og et helt andet sted, i byens SeaWorld, kan man se glade delfiner der hopper og springer, udfører tricks og sprøjter vand på publikum. I byens tøj-outlets kan man købe alle amerikanske mærker til en brøkdel af butiksprisen. Og i byens centrum findes utallige butikker for alle budgetter, side om side med ægte, amerikanske diners, michelin-stjernede restauranter, museer og gallerier.

Lige i Orlando

Hvis livet i storbyen nogle enkelte dage stiger én til hovedet, er der aldrig mere end kort køretur til de mange strande på Floridas vestkyst. Her breder sig milevide sandstrande foran lyseblåt vand, badet i solskin med sommertemperaturer på omkring 30-35 grader, hvor der både kan surfes og slappes fuldstændig af.

Florida er også kendt under navnet ”Evergladesstaten”. Everglades er sumpområder befolket af mange krokodiller og andre vilde dyr, hvor man til en fornuftig pris kan blive kørt rundt på en luftpudebåd og betragte dyrene på sikker afstand.

Orlando er dér, hvor ferie stammer fra.
I vores søgemaskine øverst finder du flybilletter til Orlando. Du sammenligner priser fra mere end 800 rejsesider. Opret også en flyprisagent, som du kan overvåge flypriserne via en daglig e-mail.

Populære lufthavne med fly til Orlando

Andre populære lufthavne for flyrejser til USA

Populære rejsemål i Nordamerika