Atlanta - under varme himmelstrøg

Billige flybilletter til Atlanta

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Atlanta

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Atlanta - under varme himmelstrøg

Under det sydøstlige Amerikas varme himmelstrøg ligger byen, hovedstaden i staten Georgia, Atlanta. Byen har altid været et af det sydlige Amerikas førende, især hvad angår turisme, og byen kendes som forbilledet for ”det nye syden”. Byens skønne og attraktive omgivelser har også medført, at både Coca Cola og CNN har placeret deres hovedkvarter i Atlanta. Og midt i byens centrum befinder sig verdens største akvarium!

Få byer i Amerika har som Atlanta den fordel, at de fleste af seværdigheder kan nå til fods, hvilket er en fornøjelse i byens behagelige sommertemperaturer på over 30 grader. Hvad enten man vil spadserer rundt mellem de mange, amerikanske seværdigheder, nyde byens mange museer og gallerier eller gå på de kilometerlange shopping-gader blandt tårnhøje skyskrabere, er Atlanta stedet at tage hen.

Atlanta for børnefamilien

Rigtig mange amerikanere rejser til Atlanta i deres ferie, dels for at varme sig i de gode temperaturer, og primært for at se byen, hvor Martin Luther King blev født. Hans barndomshjem står uberørt hen og indeholder mange fortællinger om hans kamp for et godt liv for alle. Derudover er Georgia Aquarium og museet World of Coca Cola to vilde og inspirerende oplevelser, som ikke fås andre stedet i verden. I det gigantiske akvarium findes blandt andet to af verdens største dyr, hvalhajerne – børnene vil forundres!

Når dagen er overstået, og kroppen er velfornøjet af varmen, shopping og seværdighederne, byder Atlanta på utallige restauranter, i alle prisklasser og i alle niveauer. Her findes alt fra klassiske amerikanske diners til fancy, moderne michelin-stjernede restauranter. Og om aftenen, i byens smukke omgivelser, under den varme nattehimmel, er det ikke sjældent at der afholdes udendørskoncerter i topklasse.

Atlanta er en yderst børnevenlig by, med masser en sydstats charme og godt humør – et must for den nysgerrige rejsende.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.