Atlanta - under varme himmelstrøg

Billige flybilletter til Atlanta

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Atlanta - under varme himmelstrøg

Under det sydøstlige Amerikas varme himmelstrøg ligger byen, hovedstaden i staten Georgia, Atlanta. Byen har altid været et af det sydlige Amerikas førende, især hvad angår turisme, og byen kendes som forbilledet for ”det nye syden”. Byens skønne og attraktive omgivelser har også medført, at både Coca Cola og CNN har placeret deres hovedkvarter i Atlanta. Og midt i byens centrum befinder sig verdens største akvarium!

Få byer i Amerika har som Atlanta den fordel, at de fleste af seværdigheder kan nå til fods, hvilket er en fornøjelse i byens behagelige sommertemperaturer på over 30 grader. Hvad enten man vil spadserer rundt mellem de mange, amerikanske seværdigheder, nyde byens mange museer og gallerier eller gå på de kilometerlange shopping-gader blandt tårnhøje skyskrabere, er Atlanta stedet at tage hen.

Atlanta for børnefamilien

Rigtig mange amerikanere rejser til Atlanta i deres ferie, dels for at varme sig i de gode temperaturer, og primært for at se byen, hvor Martin Luther King blev født. Hans barndomshjem står uberørt hen og indeholder mange fortællinger om hans kamp for et godt liv for alle. Derudover er Georgia Aquarium og museet World of Coca Cola to vilde og inspirerende oplevelser, som ikke fås andre stedet i verden. I det gigantiske akvarium findes blandt andet to af verdens største dyr, hvalhajerne – børnene vil forundres!

Når dagen er overstået, og kroppen er velfornøjet af varmen, shopping og seværdighederne, byder Atlanta på utallige restauranter, i alle prisklasser og i alle niveauer. Her findes alt fra klassiske amerikanske diners til fancy, moderne michelin-stjernede restauranter. Og om aftenen, i byens smukke omgivelser, under den varme nattehimmel, er det ikke sjældent at der afholdes udendørskoncerter i topklasse.

Atlanta er en yderst børnevenlig by, med masser en sydstats charme og godt humør – et must for den nysgerrige rejsende.

Find rejsen til Atlanta her

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK