Brooklyn Bridge og Manhattan skyline ved skumring med oplyste bygninger.

Billige flybilletter til New York

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til New York hos Travelmarket. New York – byen der aldrig sover – er muligvis den by i verden, flest danskere ønsker sig at komme til. Så hvorfor ikke finde en billet med det samme, pakke passet i tasken og tag af sted? Hav en skøn ferie i New York.

Billige flybilletter til New York

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
6. sep 14. sep
CPH
SWF
SWF
CPH
PLAY 1 stop
PLAY 1 stop
Fra kr. 1.717,- Vælg
13. jan 19. jan
CPH
SWF
SWF
CPH
PLAY 1 stop
PLAY 1 stop
Fra kr. 1.717,- Vælg
7. sep 14. sep
CPH
SWF
SWF
CPH
PLAY 1 stop
PLAY 1 stop
Fra kr. 1.761,- Vælg
7. okt 21. okt
CPH
SWF
SWF
CPH
PLAY 1 stop
PLAY 1 stop
Fra kr. 1.841,- Vælg
12. mar 19. mar
CPH
SWF
SWF
CPH
PLAY 1 stop
PLAY 1 stop
Fra kr. 1.857,- Vælg
9. nov 16. nov
CPH
SWF
SWF
CPH
PLAY 1 stop
PLAY 1 stop
Fra kr. 1.861,- Vælg

Flybilletter til New York – Byen der aldrig sover

New York er byen, der aldrig sover – og byen man aldrig keder sig i. Byen er noget helt særligt, og selv om den er langt væk, kan man heldigvis sagtens få billige flybilletter til New York. Vi har samlet alle de bedste tilbud på flybilletter lige her. Udfyld nogle få kriterier og udvælg så dem, der passer dig. Så kan du også være heldig at finde en billig rejse til New York City.

Flyv til The Big Apple

New York kaldes også The Big Apple, og her får du alt, hvad et storby-hjerte begærer. Shopping, skyskrabere, hvinende taxaer, hektiske kaffebarer og street life. Lad dig rive med, men vær benhård, når det kommer til, hvad du skal se, hvis det er din første gang i New York. Byen har alt, og du kan umuligt nå at se det hele.

Vil du beundre den smukke skyline? Så tag et smut op i Empire State Building og du vil blive betaget. Er du til imponerende arkitektur og kunst, så er Guggenheim Museum lige noget for dig. Eller er det i stedet second hand tøj, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere? Så må du ikke snyde dig selv for det vintage mekka, du finder i Beacon’s Closet i Brooklyn. Der er som sagt mange grunde til at booke billige rejser til New York med hotel.

Når du er i New York, så husk at tage en bid af æblet, nyd bylivet som en ægte new yorker gør; slentr hen ad gaden med en kaffe i den ene hånd, nyd en pretzel eller en corn dog og brug en eftermiddag eller to i Central Park. Parken Park er New Yorks åndehul, hvor du også finder spændende seværdigheder. Husk især at se John Lennons mindeplads; Strawberry Fields.

Glem ikke Frihedsgudinden

Er det første gang, du besøger New York, skal du selvfølgelig også se den ikoniske Frihedsgudinde. Hop på den gratis færge til Staten Island, og du kan du kvit og frit få det bedste udsyn og billede af den berømte dame.

Der er rigtig mange billige flybilletter til USA i markedet, og at tage til New York er populært. Det skyldes især, at det er blevet så billigt at rejse derover. Byen er fantastisk året rundt.

Start med at lægge dit rejsebudget til New York, hvor du søger de billigste flybilletter til New York i september eksempelvis. Der findes flere forskellige måder at flyve til New York på. Nogle selskaber har billige flyrejser direkte fra København, mens andre gør et stop i et andet land. Du kan bl.a. få billige flybilletter til New York fra Hamburg. Find dine rejsekriterier og tast dem ind i vores søgemaskine her på Travelmarket. Så kvitterer vi med en lang oversigt med de bedste flybilletter til New York.

Udover at flyve billigt til The Big Apple, kan du også bo billigt i New York, og benytte dig af de næsten gratis glæder i byen.

Travelmarket ønsker dig en rigtig god rejse!

Populære lufthavne med fly til New York

Andre populære lufthavne for flyrejser til USA

Populære rejsemål i Nordamerika