New York

Billigt hotel i New York

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Bo billigt i The Big Apple

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

New York er en travl kosmopolitisk by beliggende i det nordøstlige USA. Byen er delt op i fem forskellige kommuner - Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island - som hver især tilbyder helt forskellige oplevelser. Med så mange forskellige attraktioner, steder, atmosfærer og billige ferieboliger i New York er det som om at du kan besøge hvert kontinent i verden uden nogensinde at forlade byen.

Bronx
Bronx er vidt anset for at være hjemsted til hiphop og byder på et væld af top attraktioner såsom det moderne Bronx Museum of the Arts, familievenlige Bronx Zoo, en hel kvadratkilometer fyldt med New Yorks Botaniske haver og udbredte Van Cortlandt Park.

Brooklyn
Det moderne Brooklyn er en bydel, man bliver nødt til at se selv for at kunne fuldt ud værdsætte den. Med det verdenskendte Brooklyn Academy of Music, hypermoderne Barclays Centre, Green-Wood kirkegården og pizzabikser uden lige, er Brooklyn en bydel for rejsende, der vil være på frontlinjen af cool.

Manhattan
Manhattan - regionen, der oftest falder folk ind, når New York bliver nævnt - er fyldt af ikoniske vartegn, mange som du vil kunne genkende fra tv. Fra det kæmpemæssige Central Park og det svimlende høje Empire State Building til High Lines strålende lys og overvældende Grand Central Terminal, vil du aldrig mangle noget at lave her. Bliv ikke afskrækket fra at besøge Manhattan, hvis du er på et budget - selvom billige hoteller i New York er svære at finde, er de tilgængelige, hvis du søger hårdt nok.

Queens
Det mest internationale af New Yorks bydele, Queens, er kendt for sit førende Queens Theatre, kunstneriske Socrates Sculpture Park og udendørs Bohemian Hall & Beer Garden, hvor du kan spise dig mæt i eksotiske delikatesser fra Østeuropa, mens du nyder tematisk underholdning.

Staten Island
Staten Island er et af de bedste steder at besøge i New York for familier, der rejser med små børn. Her finder du den charmerende Staten Island Zoo, ferieberigende Fort Wadsworth og det sjove Staten Island Children's Museum, der bare venter på at blive udforsket.

Billigt hotel i New York

Glem alt om at betale hundrede af dollars per nat når det kommer til overnatning i Big Apple - lige meget hvilken bydel i staten du beslutter dig for at besøge, så er det muligt at finde et billigt hotel i New York, og den realitet og tillader hvert år tusinde af budget-rejsende at nyde en uforglemmelig ferie i staten.

Du kan finde billige hoteller i New York via vores søgemaskine øverst på siden. Den gennemsøger alle de store bookingsider og finder de billigste hoteller i New York til dig.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.