Aarhus

Billigt hotel i Aarhus

Vi sammenligner hoteller fra... ...og mange, mange flere Søg og sammenlign hotelpriser fra de store hotel- og bookingsider, og find de bedste og billigste hoteller i én søgning.

Hvordan finder jeg billig overnatning i Aarhus?

Sammenlign priser på hoteller - Klik her

Aarhus er Danmarks andenstørste by og bliver ofte betragtet som Jyllands hovedstad. Derfor er det ingen overraskelse, at byen er et turistmål for både danske og udenlandske turister hen over sommeren. Det betyder, at du kan forvente højere hotelpriser i den periode, samtidig med at beliggenhed og hotelstandard naturligvis også har betydning.

Det kan dog sagtens lade sig gøre at finde hoteller i Aarhus til en god pris. Det er en by, som byder på alle typer af hoteller, så både rejsende med højt og lavt budget har mulighed for at opleve byen. En overnatning på hotel i Aarhus kan svinge mellem 500 og 1600 kroner for et værelse med plads til to personer. Priserne er derved meget varierende, hvilket betyder, at alle har mulighed for at finde en overnatning inden for deres budget.

Det kan du opleve i Aarhus
Der er mange spædende ting at opleve i Aarhus, og hvad end du har et højt eller lavt budget, kan det lade sig gøre at få en begivenhedsrig tur i byen. Byen ligger placeret ned til Aarhus bugt, hvor der er både strande og havnemiljø, som er helt gratis at benytte.

Du finder også mange attraktioner såsom ARoS og Tivoli Friheden, hvor der let kan findes rabatter til indgangsprisen. Der er fantastiske muligheder for shopping i både byens gågade og de mange shoppingcentre, såsom Bruun’s galleri og Storcenter Nord.

Kan man parkere i Aarhus?
Aarhus er ikke en af de byer, hvor det er mest oplagt at have bil med. Det er ikke muligt at finde gratis parkering i Aarhus centrum, så du kommer til at betale en god sum for at parkere ved enten dit hotel eller i et parkeringshus.

Det er heldigvis ikke nødvendigt at have bil med, da du kan komme let rundt i byen på gåben, cykel eller med offentlig transport.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.